Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qwerty01

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak a nagyon gondos, előrelátó népek, akik tavasszal, még a szezon előtt szereltetnek klímát maguknak. Vannak a Pató Pálok, akik nyáron próbálnak kapkodni, persze, hiába. És vannak a tudatosak, akik azt gondolják, hogy a szezon lecsengésével kényelmesen megoldható a beruházás. Ilyenkor egy baj…..
qwerty01 2017.08.11 15:26:21
@Peetee: Normál esetben a klímákat csak +5 Celsius fokig lehet fűtésre használni a páralecsapódás és ráfagyás miatt (lásd használati utasítás). Ennél alacsonyabb hőmérsékleten csak akkor, ha a külső egység olyan fűtőszállal van szerelve, ami gondoskodik a leolvasztásról. A magam részéről a Daikin klímákat tudom ajánlani, bár itthon egy noname (Orion) teszi szépen a dolgát kb. 7 éve. Ja, az egyik ledje már nem ég, ezért nehéz leolvasni a számot róla, de ki nézi? Ott a távirányító. és a hőmérő.
Féltékeny a posta az internetre vagy mi? Sziasztok, Első alkalommal írom meg a panaszom, mert ritkán dühít fel ennyire ami történt, de mivel itt nem csak ellenem, hanem családom nyugdíjas tagjaival szemben történt az eset, egy Postahivatalban, nem bírom tétlenül hagyni a dolgot. Történt ugyanis,…..
qwerty01 2016.04.25 11:17:11
@sáros_tehén: Az Aldik parkolójában is ki van írva, hogy a parkolás csak a vásárlás ídőtartamára, maximum egy órára engedélyezett.
Olvasónk azt feltételezi, hogy ami vele történt, az nem egyedi eset. Mi passzolunk ebben a kérdésben, de ha a Spar-, Interspar-vásárálók böknek egyet a minikérdőíven, akkor esetleg lesz némi képünk arról, hogy  levélírónk sokattapasztalt vagy csak szimplán rosszindulatú. Kedves Hilda! Veszprémi…..
qwerty01 2016.04.25 11:10:44
Shazagi egy kétséges hasznú fejlesztésre lett figyelmet a MÁV jegykiadó automatájánál: A magyar vasút egyik új, számomra teljesen érthetetlen húzására szeretném felhívni a figyelmet. Történt, hogy múlt pénteken (2013.02.01- a dátum még fontos lesz) szokásomhoz híven haza…..
Jó hír a Gyűrűk ura rajongóknak, hogy december 13.-án éjfélkor már ultrahányós 3D-ben is megtekinthetik a Hobbit első részét, igaz cserébe szinkronizált lesz. Feliratosan szokás szerint a MOM-parkban megy majd. De hogy ezt miért nem bírják a moziban megmondani, az rejtély: A…..
qwerty01 2012.12.06 17:02:56
@Manyecska: Nyíregyházi karácsonyi vásár. Szőrős ÉS rózsaszín!
Pancsa azon kevés előfizető közé tartozik, aki böngészi a UPC médiaboxán a műsorok részletes leírását. Egyelőre nem tudni, hogy csak nála kavarodtak össze a szövegek egy félbemaradt csatornafrissítésnél, vagy máshol is, de legalább történik valami érdekes a…..
qwerty01 2012.11.06 14:25:20
@Peetee: Ahelyett, hogy örülnél, hogy legalább van poszt... 168 óra után... Nem morgok. Jó poszt! Fontos, hogy tudjuk mi van a kábelszolgáltóknál. Káosz... Mondjuk eddig is sejtettem, de csak azt vettem észre, hogy a leírás fél mondat után véget ér. Az nem tűnt fel, hogy nem is a műsorról szól. Igenis, lehet élni EPG nélkül, de nem érdemes!
ZZ talált egy lemondhatatlan ajánlatot, a hülyének is megéri, akkor is fizetni kell, ha nem adják el az ingatlant: Szüleim kaptak egy "kedvező" ajánlatot ingatlanuk eladására. A Félszázalék.com oldal üzemeltetője a hírek szerint mindössze az ingatlan értékének fél…..
qwerty01 2012.11.06 13:56:35
@Manci néni, a szomszéd: Drágám, ha tudnád, mennyire nem vagy tisztában a kvantumfizika realitásaival.... Az ügyvéd ellenőrzi, hogy az ingatlan forgalomképes-e (lehetőleg az adásvétel napján a földhivatalból kikért tulajdoni lappal), a szerződésben rögzíti az egyedi kikötéseket, és FELEL az előtte kötött adásvételi szerződésért. Szóval mielőtt fikáznád egy appenditix műtét egyszerűségét, gondold át!
Desszkód-fasizmust észlelt naiv ügyfél a sárvári luxuswellness Spirit hotelben. Szerdán és csütörtökön még vacsorázhatott rövidnadrágban, pénteken azonban már kihajították a teraszra, ahova párja hozhatott ki neki kaját. A picsanadrágos csajok persze…..
qwerty01 2012.07.10 14:16:26
@fidoone: Mindenkit, aki megjelenik egy alkalmon, pl. vacsorán. Az Operába is fizetsz, meg egy színházi előadásra is jegyet veszel. Nem a pénz a lényeg. Magyarországon az éttermet csupán kajálási helynek fogják fel az emberek, miközben étteremben enni kikapcsolódás és szórakozás. És nagyon rossz érzés, hogy túlöltözött (a sok alulöltözött miatt), vagy alulöltözött vagy. Ezért van dress code, amit illik betartani. Igeni megnézem, hogy hogyan vannak körülöttem felöltözve. Meddig lehet elmenni? Csak kicsit pecsétes póló? Csak kicsit szakadt neccharisnya?
Naiv ügyfél fél évig keringett a Vodafone Kredit csomagja körül, míg végre sokadik egyeztetés után aláírta a határozatlan idejű szerződést. Amiről természetesen kiderült, hogy 2 év tarifahűségget írt alá: 2012.05.20-án a pécsi Árkád Vodafone márkaképviseletében…..
 A válság, a válságadó, a gázolajáremelkedés és az áfaemelés együttes hatását élvezhette "akárki lehetek", amikor lemérte a 45 dekás Tesco Gazdaságos spenótot. Az igazán felkészült vásárló minden boltba saját zsebmérleggel érkezik, hiszen a bolti mérlegek…..
qwerty01 2012.02.02 13:17:12
Ki gondolná, hogy a nyilvánvalóan túlárazott smsek minden elképzelést felülmúlóan vannak túlárazva? Eheti oknyomozó olvasónk adatait remélhetőleg a hozzáértők hamar korrigálják, mert biztos semmi nem ennyi, hanem még ennél is kevesebb egy sms igazi ára. Akárhogy is, az sms…..
qwerty01 2012.01.30 14:44:46
@(dr.) Shit Pál: Nem az a durva, hanem, hogy ott sokszor annyi fizetésből kell ezt kihozni. :O)
Naiv ügyfélnek karácsonyra sikerült bevásárolnia egy olyan Samsung mosógépet, amit nem a Samsung forgalmaz. Nyilván a szerviz és a garancia sem hasonlít a Samsungéra. Most azt fontolgatja, hogy visszaviszi az egészet, ahogy van, mielőtt valami baja esik. UPDATE: 12/13: Naiv ügyfél…..
Attilának nem tűnt fel, hogy egy Shell-kúton félárat fizetett az autópálya-ematricáért, minthogy a pénztáros véletlenül motoros verziót ütött be, így a következő napokban kétszer is megbüntették. A befizetett 27500 forint visszatérítésére kérte az ÁAK-t, akik viszont egy…..
Az esélyegyenlőség és a költséghatékonyság jegyében a Whirlpool csökkent értelmi képességű munkatársakat alkalmaz az ügyfélszolgálaton, hiszen az úgysem olyan fontos. Ha például kérdeznek tőlük valamit 3x, egyszer sem sikerül feldolgozni a két mondatos információinputot.…..
Naiv ügyfél bízott benne, kedvezőbb áron tud netezni és telefonálni, ha a T-sek helyett az Invitel csapatának fizet, ezért januárban vett egy nagy levegőt, és váltott. Azonban csak azt sikerült elérnie, hogy most már két cégtől kapja a számlákat ugyanazért a…..
Érdekes megoldást választott a Tigáz. Ahelyett, hogy július óta csoportosan beszednék NÁ fogyasztásának díját, októberben kikapcsolási eljárást kezdeményeztek:Kérem a fentiek tudomásul vételét, és levelemről olvasási visszaigazolást küldjenek, valamint visszaigazoló…..
qwerty01 2011.10.24 12:18:48
@Csokis: Én már láttam nyafogást hosszú miatt is...
Péter is talált egy érdekes mondatot az OTP-s végtörlesztése igazolásán: "Bankunk nem felel azért az esetleges kárért, amely abból keletkezik, hogy a fentiekben közölt tartozás összege a jelen igazolás kiadását követően megváltozik." Ma került átutalásra 180Ft-os…..
T Joe nem készült fel eléggé a fapados repülésre, pótdíjat fizethetett extra böröndje után. Ha lemérte volna az otthoni becsekkolásnál a kézitáskáját lézerrel, kiderült volna, hogy egy centivel magasabb a megengedettnél:A Wizzair soha nem merül ki újításokban, ha a pénzedre…..
A központi vagyonújrafelosztás egzotikus formája a lakóhelyen nem bejelentkezésért visszamenőlegesen kiosztott 3 évnyi büntetés, amivel naiv soroksári lakos csak 3 évvel a rendelet után a késedelmi kamattal terhelt büntetés-adó kombóval együtt értesült: 2007-ben vásároltam…..
qwerty01 2011.10.14 16:33:26
Nem tudjuk, Ágnes milyen meditációs technikát alkalmazott, de az biztos, hogy kevés embernek lett volna türelme majdnem háromnegyed órát várni két hamburgerre, még ha kuponra is adják. Ha nem velem történik,nem hiszem el.. Mai napon,2011.október 8-án betértem Budapest…..
Üdv Homár! Minap az egyik kolleganõm, a mellékelt képen látható szamócaadagot szándékozta desszert gyanánt elfogyasztani ebéd után. A cucc a budaörsi Metro áruházból származik. Ami látható rajta az a dátum 2/02/2007 (a mai: 8/02/2007). Ami a kisatírozott részt illeti, éles…..
qwerty01 2011.10.12 18:34:17
Úgy tűnik a technikai forradalom előrehaladtával egyre fájdalmasabb lesz kártyával fizetni. Erste-ügyfeleknek legalábbis Ágota szerint: Remélem érdekes lehet mások számára is, hogy mennyire faszán működik a kártyás fizetés ma Mo-n az Erste Banknál. Vásároltam x Ft…..
A Homár régóta nem érti, hogy egy adott név, cím, telefonszám, időpont mátrixból hogyan sikerül futároknak rendszeresen elkerülniük a címzetteket. Gáborral harmadszor játsszák el, hogy a szomszédba csengetnek, nem veszik fel a központban a telefont, hajnalban hívják,…..
Attila rutinos Malév-ügyfél, tudja, hogy mindig többször kell csekkolni a járat indulást, ha azzal a géppel akar menni, amivel előre eltervezte. Nem is szopathatja olyan könnyedén a légitársaság, bosszankodhat viszont eleget a "csúsztassuk a járatot, vagy inkább mégse?"…..
qwerty01 2011.08.25 16:09:19
@tildy:): Mineral water megvolt? :O) Nos, a vizet "with buble" vagy "without buble" szoktam kérni. Értik. :O)
Naiv ügyfél bemondásra kötött biztosítást értékeire a Generalinál, aztán amikor betörtek hozzá, kiderült, hogy az ékszerekre mégsem kötött.A társasház, ahol lakom biztosítót váltott. Javasolták, hogy a lakók is tegyék ezt. Vesztemre átpártoltam a Generalihoz. Egy…..