Regisztráció Blogot indítok
Adatok
politikailagnemkorrekt

0 bejegyzést írt és 330 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenféle elvárás nélkül ültem be a Szerelemre hangszerelvére, lássuk, hogy mit tartogatott nézői számára az alkotás! A tény, hogy hármunkon kívül senki nem volt a vetítőteremben véleményem szerint elsősorban nem annak köszönhető, hogy a film majdnem egy hónapja…..
Varánusz Viktor, az orál jobbágy 2014.06.24 05:57:00
Azt hittem a Századvég eddig volt mérvadó gazdasági lapjának égésénél röhejesebb dolog nem történhet a héten, de alig pár óra alatt rácáfoltak a hiedelmemre: Viktorról kiderült, hogy a háta mögött orál jobbágynak tartják legkedvesebb import békemenetelői, a…..
Világpolitika Hullát kenyérért 2014.06.16 00:31:49
Ukránok és zsidók - iparosított népirtás    A kommunista berendezkedésű Szovjetunió egy olyan bűnös rendszer volt, melynek vezetői ironikus módon egy utópista ideológia, az egyenlőség nevében hajtották végre az emberiség talán legkegyetlenebb népirtás sorozatát. Az egyik…..
politikailagnemkorrekt 2014.06.17 12:05:45
@billy reed: AZ, hogy az ideológia, mások legyilkolása milyen hazugságra hivatkozik, totálisan indifferens. Sztálin tömeggyilkos volt, méghozzá tudatos tömeggyilkos. Sztálin előbb használta a Cyclon B-t mint a nácik, ezt még Karsai László is elismeri. Ez tény. A Katyni mészárlást is a szovjetek, Sztálin követte el, majd mindent megtettek, hogy ezt is a nácik nyakába varrják. Az pedig, hogy a kommunizmus halálos áldozatainak száma mennyi, szintén ténykérdés. A kommunizmus fekete könyve c. monográfia itthon is megjelent, alapmű. Ebből feketén-fehéren kiderült, hogy nagyságrendekkel több áldozata volt, mint a nácizmusnak. A "ha ennyi és ennyi ideje lett volna" típusú gondolatkísérletekre pedig nem jó hivatkozni, mivel teljességgel történelmietlenek, mint ahogy az is, hogy a romagyilkosságoknak még mennyi áldozata lehetett volna Magyarországon akkor, ha tovább tehetetlenkedik a rendőrség. Megölte? Igen. Hányat ölt meg? X-et. Ez az adekvát kérdésfeltevés, a többi szómágia. Sci-fi. A kommunizmus halálos áldozatainak tagadása, relativizálása ugyanolyan súlyos bűn, mint a holokauszttagadás. Sajnos a hozzád hasonló relativizáló vélemények miatt nem lehet még mindig helyére tenni a véres XX. századot. Gondolkozz, olvas, és csak utána nyilváníts véleményt. Szerintem az ilyen megbocsájtó, megértő véleményeknek nincs helye a 21. század elején-közepén.
Múlt héten a Billboard Music Awards alkalmából a Concert Hotels összeállított egy elég hiányos interaktív toplistát arról, mely énekeseknek van a legnagyobb hangterjedelme, széles e világon. Az ő rangsoruk élén Axl Rose állt Mariah Carey és Prince társaságában, ám a…..
Az óriásszörnyeket mindenki szereti. Azokat, akik egyetlen jól irányzott csapással felhőkarcolókat zúznak porrá. Akik úgy gázolnak át egy tízmilliós nagyváros betondzsungelén, mint forró kés a vajon. Azokat, akiknek úgy jön a rombolás, mint másoknak a lélegzés. Íme, a tíz…..
Jobbegyenes Szakállas vicc 2014.05.11 17:42:48
Lezajlott tegnap este az Eurovíziós Dalfesztiválnak nevezett gagyi-horror show, és az eredmény láttán tízezer Nagaszaki erejű detonációval robbant fel az internet. A liberalizmus felkent papjai, lovagjai és inkvizítorai vallásos áhítattal ünneplik a tolerancia és elfogadás…..
politikailagnemkorrekt 2014.05.12 08:54:41
@high up!: Hogy te mekkora egy sötét, együgyű paraszt troll vagy!!
politikailagnemkorrekt 2014.05.12 09:01:42
@hanta boy: Lassan kötelező lesz. Ízlésterror, gondolatrendőrség és véleménydiktatúra. És csak azt nem tudom, hogy a két kislányomat hogyan védjem meg ettől a pestistől, amit ezek a mai libertotariánusok szabadítottak Európára...
Az első postabélyeget hivatalosan 174 évvel ezelőtt, 1840. május 6-án hozták forgalomba Nagy-Britanniában. A Penny Black-en Viktória királynő arcképe volt látható. Manapság már a Simpson család tagjaitól Yoda mesteren át Elvis Presleyig sokféle fizimiskát felnyalhattunk a…..
Naturizmus Retro nudi 2014.04.01 11:33:41
Hamarosan itt a strandszezon, addig is hangolódjunk igazi retró képekkel. Ezekben az időkben még nem volt elterjedt a szőrtelenítés, ettől függetlenül mégsem érezzük úgy, hogy panasszal lehetünk a látványra. ..
politikailagnemkorrekt 2014.04.02 08:57:25
Interiors Nappalik pasiknak 2014.03.11 23:36:51
  Mára férfias tereket hoztam. Ha erős férfi karakter vagy, akkor nem számít, hogy egyedül élsz vagy párban, szükséged lesz arra, hogy némi férfiasság megjelenjen a lakótereidben. Hoztam néhány példát, amiken keresztül bemutatom, hogy szerintem milyen egy férfias nappali.…..
Fekete hajú lányok Evita Lima 2014.03.11 08:17:59
  ..
Három nap eltéréssel tartott lakossági fórumot a győri Bartók Béla Megyei Művelődési Központban az MSZP (Összefogás/Kormányváltás/stb.) és a Jobbik. A képek alapján jelentős, konkrétan több évtizedes eltérés mutatkozik a résztvevők átlagéletkorában, a Jobbik javára.…..
politikailagnemkorrekt 2014.03.12 16:04:21
@vantaan2: Bezzeg Gyurcsány, Mesterházy, Bajnai, Kuncze és Fodor! Még leírni is bizseregtető érzés: csak úgy sugárzik belőlük a szakértelem, a kormányzóképesség, meg a hitelesség. Brrrr!
politikailagnemkorrekt 2014.03.12 16:05:25
@kvadrillio: Jacuzzit nekik! De izibe!
A Kossuth téren már néhány napja áll egy 33 méter magas acéltű, ami nagyjából úgy néz ki, mintha a dublini Spire kicsinyített mása lenne, és klasszul tükröződik az előtte látható medencében. (Ja tényleg azt tudtátok, hogy egy medence is lesz az új téren?) Viszont ez…..
politikailagnemkorrekt 2014.03.09 21:07:26
@lifelike: Szerintem ordas proli vircsaft volt eddig. Szar, balkáni. Tök jó, hogy megcsinálták. És ezt évi 3 millió turista fogja még u.így gondolni. Még szerencse, hogy nem te döntesz arról, mi épül ebben a városban...
Magyarország egyre kevésbé van ráutalva a külső forrásokra, vagyis a gazdaságunk egyre inkább függetlenné válik a külföldről érkező sokkokkal szemben is.Az elmúlt hónapok a feltörekvő piacok válságáról szóltak, melynek során a befektetők elsősorban attól tartottak, hogy…..
politikailagnemkorrekt 2014.03.07 10:06:42
@felucca: Az utolsó, általad leírt szó minősít téged. Először nem is akartam válaszolni, de tekintsünk el tőle.

1. Du. 4-ig tartó iskola: nincs köze senkinek a kebeléhez. Inkább a kétkeresős családmodellhez, és a kulcsosgyerek-jelenséghez. Gondolkozz el egy átlagos, kétkeresős, két iskolás korú gyermeket nevelő család helyzetén, a mindennapok logisztikáján.
2. Mindenki mindent olvashat. Totális sajtószabadság van, minden 3 évvel ezelőtti huhogással szemben. EGYETLEN vitatható, politikai tartalmú határozatot sem hozott az NMHH, az együttesen a teljes on-line (hír)szféra 90%-át kitevő index-origo-444 trojka címlapján kb 8-2 arányban kormányt fikázó/gyalázó cikkek vannak. Folytassam? Másrészről én pl. Economistot olvasok, futás közben pedig a BBC szól a fülembe, és csak pár ezer forintomba kerül. A lehetőség mindenki számára adott.
3. Ha az agyelszívás jelenségéről (kb. az elmúlt 40 év világszerte egyik legjobban kutatott tudomány-szociológiai, ill. gazdasági topic-je) neked Orbán Viktor felmenői jutnak eszedbe, akkor próbálj meg olvasni a témához. Ha nem megy, akkor gondolkozni kicsit. Az annyira nem fárasztó. Ha viszont az sem megy, akkor javaslom, fordulj szakemberhez. És ne gazdaságihoz.
politikailagnemkorrekt 2014.03.07 10:11:20
@nu pagagyí: A megelőző 8 év 2/3-ában szinte soha nem látott prosperitás, konjunktúra (ennek isszuk ma a levét) volt Európában. Csak az nem kapott hitelt kábé bármire, aki nem kért. Nos, az összefosás abban a kábé soha vissza nem térő konjunktúrában hozta össze a gyászos eredményeit. Node sebaj, szavazz csak rájuk. Szerencsére nem lesztek elegen ahhoz, hogy ezeknek az Európa lúzereinek a kezére adjátok még egyszer ezt a szerencsétlen országot.
Remek tananyag lesz az ellenzéki kampány, remélem Sydney-től Seattle-ig oktatni fogják. Amíg a Fidesz vette a fáradtságot és leültek, átgondolták, körzővel-vonalzóval megrajzolták, átrágták, kiszámolták, hozzászabták pofátlanul a törvényeket, de úgy, hogy egyikbe sem…..
politikailagnemkorrekt 2014.03.07 10:21:37
@Kowalski76: Micsoda remek stratégák! Micsoda önmérséklet! Micsoda szakértelem! Remek hozzászólásod meggyőzött: most ugyan még nem, de 2018-ban már szinte biztos, hogy vissza akarom Kunczét, Gyurcsányt, Veres Jánost, Szanyit, és az összes többi kriptaszökevényt. Tudod mi volt kiírva a munkásmozgalmi temető bejáratára?

Fel!Támadunk!
A hazai fizetőeszköz év eleje óta tartósan a 300-as szint felett ragadt az euróval szemben, miközben januárban Rogán Antal még arról beszélt, hogy csak a szokásos januári árfolyam-ingadozásról van szó. Mindeközben februárban tovább csökkent a bizalom a feltörekvő…..
Európa háború előtt áll? Amikor a 20. század 30-as éveiben Adolf Hitler új területeket szeretett volna meghódítani Németország számára, mindig azzal érvelt, hogy a helyi német lakosság érdekeit szeretné megvédeni. Ezt az érvet használta az Anschluss idején, Csehszlovákia…..