Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyomrofan

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy, csak egy legény van talpon a vidéken. Kis Károlynak hívják és hegylakók vadásznak rá, akiknek saját magukról a szív jut eszükbe. Elutazott a Paks Skóciába, ahol az első mérkőzésen elért döntetlentől, valamint Montvai puszta látványától annyira berezeltek, hogy rögtön…..
gyomrofan 2011.08.03 15:14:22
Itt a nyár, és bár már a vége felé közelít, azért tart még a fesztiválszezon. Miközben a ’biztos törzsolvasógárdájának tagjai hűs krimók mélyén vagy épp baráti körben kvaterkázva (vagy neadj’Isten, titokban a melóhelyen a monitor előtt…) törik fejüket…..
Kezdésként közvélemény-kutatásra invitálnánk a tisztelt olvasót, szigorúan önbevallós jelleggel. Tegye fel a kezét, aki tíz éve, 2001 júliusában sejtette, hogy most, 2011-ben július végén már csak egy csapatunk lesz versenyben az európai kupákban (itt még mondjuk…..
gyomrofan 2011.07.28 14:40:25
A héten már a második fordulót rendezik szeretett ligánkban, és ilyenkor azért már nálunk is minden csapat számára elkezdődik a szezon. Rossz hír az edzőknek, hogy az előrejelzések szerint a nagy melegre nem lehet majd hivatkozni. A várható zápor zivatar a szurkolók szabadidős…..
Örömmel jelentjük be mindenki számára, hogy ünnepi hétre virradt a magyar labdarúgó-társadalom! Nem elég, hogy a csapatok (vagy legalább egy bizonyos részük) számára megkezdődik hétvégén a Bohócliga, jelenleg héten még valamennyi, a nemzetközi kupában indult csapatunk…..
... gondolunk a jól megérdemelt szabadságvesztésüket töltőkre is. Idén nyáron, ahogy már az szokássá vált nálunk, újraindul a Bohócliga-tippjáték, és a verseny, hogy ki taszítja le K. Ballábot a képzeletbeli (tehát ügyészség által még nem vizsgált eredetű)…..
Felpörgőben van az európai futballélet, egy héttel a kupanyitány után máris a visszavágókat élvezhetjük a szép júliusi időben. Pakson folytatódhat a győzelmi széria, a fővárosi zöld-fehérek pedig a festői Jerevánban tehetik teljessé az első körös hódítások sorát.…..
Az elmúlt két esztendőben volt szerencsénk hozzászokni a december közepéig tartó európai kupaidényhez. A Debrecen jóvoltából számos nagyszerű pillanattal lettünk gazdagabbak, többek között egy életre a szívünkbe zártuk Harkovot és néha még a Story4 világszínvonalúnak…..