Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lapocka

5 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen véletlenül bukkantam erre a youtube-on. Rohadt nagy :D Külön öröm, hogy Kevin Smith alakít "engem", aki a kedvenc rendezőm is egyben. Na meg a fantasztikus Die Hard 4-ben szerepelek :) Videót youtubera egy lennoxasaki töltötte fel. Köszönöm neki! ..
Itt talán nem lesz olyan egybehangó az egyetértés, mint a Rebelsnél. Gondolom ezt azért, mert ezt a játékot jó sokan ajánlották nekem. Spiderman első részéhez is volt már szerencsém, ugyanis a film dvd-jén rajta van a játék demója is. Hát bizony az is elég volt, kezelhetetlen…..
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
Ezt a megdöbbentő videót emberterver küldte. Engem nagyon ledöbbentett. ..
Történet: 3 fiú kocsikáznak az autópályán. Egyszer csak stoppol egy tinézser és felveszik... Telik múlik az idő és egyszer csak megszólal a lány:"itt haltam még 1983-ban!!!" És egy nagy karambol lesz. Magyarázat: Akit felvettek az egy szellem volt. A videó nincs…..
A játék max úgy élvezetes, hogy játékteremben játszod. Pisztollyal,highscore-al, hogy beírhasd hogy ASS.Komolyan lehet venni egy olyan játékot, amelynek a legfontosabb célkitűzése az volt, hogy hogyan röpködnek az ellenfelek? Én szívesen lemondtan volna a dupla Rittbergerekről, ha…..
Komolyan...Jól olvastátok. Ezúton szeretnék teljes mértékben elhatárolódni a következő "rendezvénytől". Engem is meghívtak, de én megfogadtam, hogy soha többet nem akarok ezzel a "játékkal" szarakodni. Következő üzenetet kaptam:Kedves…..
Ez a szenzációs blog egy új szolgáltatással bővült! Nincs ötleted mit adhatnál ellenségednek barátodnak? Itt van 3 igazi csemege azoknak, akik figyelemmel követték blogomat Aki tökéletesíteni szeretné a halálos aquafittnesz öklét, ez a könyv neki való!…..
Lapocka 2007.12.07 09:06:56
Áhh, istenem. Már kezdtem elfelejteni ezt az Irritáló Gamert. Uhh. DE hát ez van, muszáj volt felidézni azokat a régi szép időket, amikor pontoztuk a magyar kommentet youtubeon :D

www.theirategamer.com/bond.jpg
Ez a kép kellett volna dvd borítónak. Ezen tökéletesen látszik, mennyire egoista f*sz. Ja, és mi van alul, na mi??? Hát persze, FAN ART! Muszáj :D Sztem azt is saját maga csinálta. NIncs az a hülye, aki ezért feláldozna tíz-húsz percet az életéből ^^ www.theirategamer.com/fanart.htm
És az oldal is "véletlenül" hasonlít AVGN oldalára. Csak AVGN-nek már megváltozott a táblázata színe, ennek a f*sztarisznyának viszont megmaradt a piros táblázatvonal, a fekete háttér, és a zöld-sárga betűszín. Áhh, hiába talál ki valami újat, valami egyedit, sztem akkor is csak egy s*arházi koppintós egoista majomf*sz marad.
Ha már legnagyobb örömömre több helyen is fenn van azt interneten, nincs mit tenni... $$$$$..
Elég sokan írtak nekem, hogy szeretnének egy képet Günther Gránátról (a Mortyr II videó egyik német ellensége), az a helyzet, hogy ez egy elég nehéz dolog.Állandóan mozog, nehéz megközelíteni a gránátok miatt, valamint sokszor míg odaérsz hozzá, már végzett magával.De az…..
A mai napon (gyengébbek kedvéért szombaton :D) egy igen meglepő és egyben jó esemény ment végbe. Hat óra előtt pár perccel megjelent msn-en Börney, és megkérdezte, ráérnék-e egy kis gyakorlásra. Mondtam, hogy persze, szóval mindketten elindultunk a várba, hogy edzhessünk egy…..
Tudtam, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. A csütörtöki parkour elmaradt bizonyos okok miatt, ezen okok miatt a parkourtól el is ment a kedvem, ezért írok csak most az akkor történtekről. Max másnap elindult Franciaországba osztálykirándulásra, ahol valószínüleg egy terem és…..
Na, ez a harmadik Irate Gamer hír egymás után, de látom titeket is érdekel, és régen voltak ilyen jó és vicces kommentárok a blogon, szóval köszönöm, öröm volt olvasni :) Aki nem olvasta volna el őket, közben kiderült, hogy az Irate Gamer videókhoz már nem is lehet…..
Tegnap ugye meséltem az etikátlan Irate Gamerről. Elmondanám újra, nem azzal van a baj, hogy ő is csinál bemutatókat, ez mindenkinek a szabad joga. De ő tagadhatatlanul sokszor egyszerűen lenyúlja más szellemi termékét, és eladja mint saját. Ez plágium (Plágiumnak nevezik azt a…..
Sautant Group Hálisten lesz pk 2007.10.18 16:14:13
Ki gondolta volna, hogy egy ilyen szörnyű nap után hazaérve fogad egy kis örömteli pillanat, mikor megtudom, hogy Max ráér, szóval megyünk parkourozni? Nyolc órám volt, ebből egy rajz egy iszonyatos tanárral, ahol ráadásul a rajzomra hármast kaptam, miközben mindent beleadtam, más…..
Sautant Group Elindult a blog 2007.10.17 19:53:00
Nos hát, elindult a blog, amely remélhetőleg hozzá lesz csatolva az eddigi honlapunkhoz. Itt fogjuk megjeleníteni egyes újdonságainkat, melyek túl rövidek lennének a honlapunk híreibe, mégis érdekesek, vagy fontosak lehetnek, illetve itt fogjuk leírni, hogy mi történt egyes…..
Sautant Group Egy-két mondat 2007.10.17 20:42:00
Nos, akkor kezdjünk is bele a blogolásba, elvégre ezért jött létre ez a kis érdekességekkel teli internetes napló. Még kell egy kis idő, amíg a többi tag, haver is megszokja a dolgokat, szóval addig én fogok csak blogolni, de hát gondolom ez nem baj, sőt már az is zavaró, hogy…..
A Cenega igazi klasszikusa MORTYR Háttérinfók a videóhoz, játékhoz Soundtrack: Serge Gainsbourg -- Je t'aime ... moi non plusMár csak alig több mint 200 aláírás kell a 3000-hez. Aki még nem írta alá, tegye meg :)Mesterlövész 2 petíció..
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..