Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vektor7

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen mozgalmas hétvége elé nézünk... minden második szombatom szabad, így tudok előre tervezni programokat. Holnap már 1-kor végzek a munkába és hétfőn remélem csak 11-re megyek, így majdnem 3 nap szünetem lesz, ha úgy vesszük....rám fér. :-) Szombaton Elvirával a holland…..
Nagyon fontos az ételek alapanyagainak összeválogatásokor odafigyelnünk arra, hogy egy étkezésnél, (vagy egy teljes napot nézve) legyen tiszító, erősítő és relaxáló is egyben, vagy egy napra lebontva, reggel tiszító, délben erősítő, este relaxáló a menü. Azért fontos…..
2011 szeptember 4-7 között rendezik meg a 11. Endometriózis Világkonferenciát, Montpellierben, Franciaországban.Több mint 1000 résztvevőre és partnererre számítanak a városban a 4 napos programon.Ez egy olyan fórum, ahol bemutatják és megvitatják az endometriózis terén lévő új…..
Ma délután a Culinarisban jártam, ahol egyre több organikus terméket véltem felfedezni a polcokon. A dologban az a jó, hogy makrobiotikus is egyben! Láttam például organic barnarizs szirupot, mely egy műanyag kis flakonban van, így nagyon praktikus nem kell hozzá kanál, simán kinyomod…..
Hozzávalók 4-6 fő részére:1 csésze köles1 l 100%-os bio almalé (Alnatura DM-es nagyon finom)1 tálca málna (1/2 kg)agar agar (zselésítő)A kölest nem kell beáztatni, lemosom szitában és felteszem főni 3-4 pohár almalével. Kb 25 perc alatt megfő. Kicsi almalébe keverek 2 kiskanál…..
vektor7 2011.07.07 15:09:35
 Még nem volt időm írni a női tábori élményekről, ezért most elkezdem pótolni azt, és ahogy tudom felteszem a napokat egyesével. Első nap - érkezés este 20 óraKisebb (1,5 órás) kitérő után megtaláltuk Püspökszentlászlót, ezt az eldugott gyöngyszemet, amilyen…..
vektor7 2011.07.07 09:58:38