Regisztráció Blogot indítok
Adatok
testünk-egészségünk

482 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kreatív szülőknek ajánlom ezeket a finomságokat a húsvéti asztalra.   Ezek a vidám húsvéti falatok biztosan segítenek meghozni a gyerekek étvágyát.  ..
Méregtelenítő, zsírégető csodamódszer a Schlank-Wasser Fogyókúrás víz, (Schlank-Wasser) receptjét egy New Yorkban élő táplálkozástudományi szakértő fejlesztette ki.     A fogyókúrás víz karcsúsító hatásának titka, hogy minden hozzávaló természetes alapanyag külön-külön is zsírégető és a…..
Az édesburgonya egyik kedvencem, pozítív élettani hatásai mellett az íze valami fantasztikus. Gyakran egyszerúen megsütöm chipsnek, néha édesburgonya tócsnit is készítek. A lehetőségek határtalanok, így most megpróbáltam kicsit megspékelni ezt a zöldséget, így született meg a szalonnával sütött…..
A kávé egészségügyi előnyei   Míg a múltban a kávé  negatív hatásait hallottuk, most egy új tanulmány megállapította, hogy a napi feketekávé tulajdonképpen egy csomó pozitív egészségügyi hatással van szervezetünkre...
 A diétás csokitorta alternatívája lehet az ízletes sajttorta. Minden alkalomra kítűnő, és mivel telis tele van fehérjével, gyerekek és testépítők számára különösen egészséges. Előkészítés: 30 perc. Sütés: 1 óra + hűtés..
Sokat válogattam a kocsonya receptek között, míg megtaláltam a füstölt húsokkal ízesített kocsonyákat. Ám ekkor ugrott be, mitől is olyan finomak az anyósom által készített kocsonyák.  Hát persze! A férjem anyukája olyan kocsonya receptet tud, ami igazán finom, és mutatós is.  Látjátok milyen jól…..
gourmandelle.com El sem tudjátok képzelni milyen boldog voltam, amikor felfedeztem ezt a csodálatos nyers, vegan kókuszos Raffaello receptet!!!   (Persze ez a Raffaello recept éppúgy beleillik a paleo és a pegan diétába is, a lényeg mindenki olyan édesítőszert használjon, ami neki bevált és…..
Karácsonyi diétás kókuszgolyó   A kókuszgolyó az egész család kedvence, bármikor készítem, pillanatokon belül elfogy.  Ez mindig is így volt, kisgyerekkorom óta, amikor még anyukám készítette nekünk. Én, ma már az egészségesebb táplálkozás híveként, a kókuszgolyót zabpehelylisztből és…..
testünk-egészségünk 2013.12.15 08:29:25
@Bacu: Tényleg tök jó a recept! Bocsi, csak elaludtam...
Köszi szépen,ezt én is kipróbálom!
Gyógynövényes fűszeres, ropogós, sütőtök szeletek   Photo:Jennifer Davick Hasábburgonya helyett tálaljunk gyógynövényes fűszeres, ropogós, sütőtök szeleteket kedvenc főételünk mellé. Gyógynövényes fűszeres, ropogós, sütőtök szeletek  ..
Egészséges party falatkák Halloween estére .   Hozzád jönnek vendégek Halloween este? Vagy partyt szerveztek? Legyél stílusos készíts lélegzetelállító Halloween falatkákat...
instructables.com MÉREGTELENÍTŐ FEKETE LIMONÁDÉ RECEPT   A fekete limonádé egy olyan frissítő ital, mely az aktív széntől kap fekete színt. Tudtad?  Az aktív szén hatékonyan távolítja el, illetve szívja magába a szervezetben felgyűlt méreganyagokat, megakadályozza a másnaposságot, öregedésgátló…..
Sütőtökös muffin   Végre itt a sütőtök szezon!   Igen az ősz beköszöntével, a hűvös idő mellett itt van a sütőtök szezon. Mennyi mindent lehet készíteni ebből az aranysárga zöldségből! El a lelkiismeret furdalással, hiszen a sütőtök kalóriaszegény és tápláló, van aki fogyókúrához is ezt…..
SÜTŐTÖKÖS PITE, AVAGY KÓSTÖLTAD MÁR A PUMPKIN PIE-T?  Őszi, téli estéken meglephetjük a családunkat egy finom és egészséges sütőtökös sütivel. A receptben használt cukor persze helyettesíthető édesítőszerekkel, ezt mindenki saját szája íze szerint variálhatja. Az igazi "Pumpkin pie" Miért…..
Engedd meg, hogy ez a kedves Beagle a figyelmedbe ajánljon 100 különféle zöldséget és gyümölcsöt 100 másodperc alatt.  Maymo, a kutyus 100 különböző gyümölcsöt és zöldséget egyensúlyoz  a fején.  Egyes darabok különösen jól állnak a kutyusnak, míg mások egyenesen nevetségesek.  Ha tetszett a poszt…..
A tejszínes mozzarella és a svájci sajt krémes alapot, a cayenne bors pedig egy kis pikáns ízt ad ezeknek a finom zöldségeknek. A vendégek imádni fogják...
Csicsóka chips recept   A csicsóka gazdag vitaminforrás, segít megelőzni a cukorbetegség kialakulását!   A csicsóka rendkívül jól segíti az emésztést, tisztán tartja a bélrendszert. Magas a kálium-, foszfor kalcium-, cink -, és magnézium ásványianyag-tartalma. Vitaminok közül magas a…..
Ratatouille (ejtsd: ratatuj), másnéven francia lecsó   Neked mi jut eszedbe, ha azt hallod Ratatouille? Igen a legtöbbünknek egy kedves rajzfilm ugrik be, amiben Remy, a patkány másról sem álmodozik, mint hogy séfként dolgozhasson.  De persze, legalább ilyen népszerű az a francia étel, ami…..
  isavea2z.com Készíts tortát görögdinnyéből!   Itt van a legjobb egészséges sütés nélküli torta! Könnyen elkészíthető és tuti finom! A nyári melegben minden ünneplőknek ajánlom ezt a hűsítő és egészséges tortát. Miért bajlódnál a sütéssel a 30 fokos hőségben, amikor itt a lehetőség hogy az…..
    Csöpög és csurog mindenfelé a görögdinnye, amikor eszed?   Kerüld el a sok ragacsos felület takarítását és tálald a görögdinnyét tisztán és egyszerűen.   Hogyan vágjuk fel a dinnyét?   Neked melyik dinnyeszeletelési módszer tetszik jobban?     Dinnye-diéta..
A Goji bogyó a zsírégető csodaszer Nem véletlen, hogy a Goji bogyó napjainkban a fogyókúrás piacot is meghódította, kivonata pedig egyre több étrend-kiegészítőnek, fogyasztó készítménynek adja alapját. A Goji bogyó fogyasztása szabályozza a vércukorszintet, a koleszterinszintet is csökkenti,…..
Pörgesd fel az anyagcseréd egy maroknyi cseresznyével! Igen, a cseresznye, ez az ízletes idény gyümölcs kiváló segítség a fogyókúrában. A cseresznye Káliumot, kalciumot, nátriumot, foszfort, A-, B-, és C-vitamint tartalmaz. Kitűnő vértisztító, erősíti az immunrendszert is. Reumatikus…..
Banános, epres zabpehely muffin Banános, epres zabpehely muffin   Ha ezt a cikket elolvasod egész máshogy tekintesz majd a banánra.  ..
GLUTÉNMENTES SPIRULINA ENERGIAGOLYÓK Ezek a pompás spirulina energiagolyók vegánok, természetesen gluténmentesek, olajmentesek és finomított cukormentesek. Könnyen elkészíthető egészséges, sütés nélküli rágcsálnivalóként vagy gyorsan ízletes desszertként. Tele növényi alapú fehérjével,…..
Forrás: Turtlewoman Menő Mentes Reggeli: Tojásos muffin kolbásszal és brokkolival    Egészséges paleo recept reggeli gyorsan ..
A csokoládé fogyasztással kapcsolatos tények és tévhitek Karcsúsít a csoki?   A csokoládé karcsúsító hatását nem könnyű bizonyítani.   Egy amerikai (University of California San Diego) kutatás azt mutatta, hogy a rendszeres csokoládé fogyasztók valamivel karcsúbbak, mint azok az emberek, akik…..