Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reactionary.underground

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az ismert előzmények után elmentünk saját szemünkkel is meggyőződni arról, hogy itt flash mob készül-e, vagy pogrom. Pogrom nem volt, (körülményesen kibontakozó) flash mob, ellen-flash mob és szolid oszlatás igen.  Újlipótvárost (a zsidó szlengben Újzsélandot)…..
A molotov-koktélos támadás, illetve az azt követő, számunkra elfogadhatatlan reakciók miatt a Konzervatórium több bloggere is részt vett a Judapest és a Zsidónegyed által szervezett csendes, de nagyon vidám, szinte családias hangulatú megmozduláson. Hajtás után a képek, sebtében…..
reactionary.underground 2008.04.08 09:23:56
"A  Népköztársaság útján mennyi különös alakot elrejt a konfekció-kabát. És sohasem tudható, hogy mikor nem látja senki őket, mivé változnak át." /KFT/ Kezdjük szabad asszociációval. Kínos. Nevetséges. Gagyi. Szánalmas. Vérciki. Folytathatnám még, de…..
Nos, ez is megvolt: Fekete Pákó vendégeskedett a Bombagyárban, és némi rásegítéssel mondott sok-sok hülyeséget, meg még több olyat, ami az átlagembert kiakasztja. Másfél óra alatt szépen kitanulta a nyilas retorikát és gesztusnyelvet, és ennek - önként, józanul, bármiféle…..
Eszem-mindenem megáll.Mi a répáér jó ez?Mazochista voltam, és megnéztem.Most érdemi cáfolatokra nincs időm, se energiám, de kíváncsi vagyok a kommentelők véleményére. Elsősorban Molnárgörényére, és más bombagyár-szimpatizánsokéra.Bocs mindenkitől a tartalmatlan…..
Oké, itt az ideje, hogy ne csak egy blogon tépjem a pofámat, hanem valami értelmesebbet is csináljak/junk, majd elválik. A terv a következő: lefordítani kb. 5-6 egyenként 10-20 gépelt oldal kiterjedésű írást kortárs angolszász konzi szerzőktől és kiadni papírkönyv(ecske)…..
Egyiket sem! Vadliberalizmus 2007.11.29 10:52:00
Sokszor használtam már ezt a szót a blogomon. Most találtam egy blogbejegyzést, ami tökéletesen írja le, hogy mi a bajom ezzel a mentalitással."De milyen a liberális önképe saját magáról?Nyitott, kritikus, szabad, toleráns, embertársai iránt szolidáris, stb. És így van ez?…..
Európai értelemben véve, persze. ..
reactionary.underground 2007.11.16 01:02:02
Mandiner blog Bye-bye Orosz! 2007.11.13 16:00:00
Sajnálattal közöljük, hogy Orosz Józsefnek távoznia kell a Nap-keltéből. Pedig mennyire pártatlan volt mindig, de állítólag nem tett jót neki, hogy felajánlotta szolgálatait az MSZP-nek. Gyűjtsünk best of Oroszt! Pl. amikor Kupper Andrással - a Fidesz akkori fővárosi…..
reactionary.underground 2007.11.13 20:59:56
Tiltakozz! A rémálmok uralma 2007.11.08 18:40:00
A homokozóban előkerült az a téma, hogy ütni vagy nem ütni azt, aki megérdemli. A baloldali képen látható egyiptomi orvosnak igen radikális fundamentalista nézetei voltak. Miszerint az kulturálisan hódító idegenek ellen és a velük aktívan kollaboráló muszlimokkal szemben…..
Mandiner blog A PUNK 30 éve 2007.10.28 14:46:00
Nyilván egy, a maihoz hasonlóan szürkés-ködös-taknyos nap lehetett Angliában 1977 október 28-a, amikor megjelent a Sex Pistols első (egyben utolsó előtti) lemeze, a Never Mind The Bollocks. A magyarra fordítva tkp. Faszok névre hallgató suttyó banda zenetörténelmet írt: létrehozta…..
"Fényképek az abortusz után" volt a címe az eredeti bejegyzésnek... 2009. szeptember 21-i kiegészítés:OLVASD EL A KOMMENTÁROKAT, HA ABORTUSZON GONDOLKODSZ! Ez a bejegyzés 2007. április 22-én született. Azóta  a Google már az első 10 között…..
Ki volt tehát az amerikai társadalom-és bölcsészettudományos szerzők által legtöbbet idézett szerző 1976 és 1983 között? Lenin. És ha ez nem elég a megdöbbenéshez, akkor tegyük hozzá azt is, hogy ez annyit változott azóta, hogy most be kell érnie a második hellyel, mert Marx…..
Mandiner blog Where do you go? 2007.10.06 09:37:06
Mécs Imre, a szocialisták díszpestisráca mélyen megdöbbent azon, hogy MSZP-s képviselőtársai között van olyan, aki nyilasbanzájnak látja 1956 októberét. Ráadásul nem más, mint a nagybeteg Horn Gyula* unokahúga, a friss emeszpés országgyűlési képviselő. Pedig hát nincs…..
Pelczné Gáll Ildikó szerint a kormány hibájából jövőre duplájára nőhetnek a családok megélhetési költségei, mivel duplájára nőhet a vízdíj, 30%-kal az áram, 10%-kal pedig a gáz ára. A politikusasszony igazi főnyeremény a Fidesznek: tehetséges, kitűnő arányérzékkel…..
reactionary.underground 2007.09.23 00:21:58