Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillagcsavar

2 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ITV Studios Global Entertainment a román és más kelet-európai piacokra is eladta a Pokol konyhája című szakácsversenyes reality formátumát. A románoknál a Pro TV vette meg az USA-ban Gordon Ramsay főszereplésével készült, nagyszerű nézettségi adatokat hozó…..
A Showtime tényleg komolyan rámegy arra, hogy az új HBO legyen belőle, az a csatorna, ahol a másutt elképzelhetetlen tartalmakat megtalálja a néző. Az HBO ugye az Oz vagy a Deadwood című sorozatokkal valósággal sokkolta a jónépet (nem mintha a Szex és NY vagy a Maffiózók nem…..
csillagcsavar 2013.01.28 00:16:03
Poker a PT-ért eztazótó 2008.10.31 21:40:37
Aki nem tudná, hogy miért küzdök: http://www.chrysler.com.au/pt_cruiser/img/pt_cruiser_home.jpg  ..
Poker a PT-ért numero uno 2008.10.31 21:34:00
Hülyén hangzik, de én egy autó miatt kezdtem el pókerezni. Mivel alsóhangon 2.5 millió Ft-om nincs, hogy nézelődjek a piacon, elhatároztam, hogy "összepókerezem" (de szép szó) a pízt.Póker múltam nagyon látványos. 2007 végén kezdtem el pókerezni. Könyveket vettem,…..
Remek felsőoktatásbeli videóklippel örvendeztetett meg minket egyik olvasónk. Bár a kép és a szöveg összhangja nem teljes - hiányoljuk példának okáért a kopuláló dékánt - de a raggamuffinos előadásmód és a remek verses fordulatok így is elszórakoztattak. Vegyétek,…..
A világ röheje, hogy aki százezerét megvesz egy Xbox 360-at, hazaviszi, hogy majd játszik vele a zinternetten, aztán kapja a pofont az arcába, hiszen Magyarországon még mindig nem elérhető a Xbox Live szolgáltatás: A minap voltam olyan szerencsétlen, hogy kaptam a páromtól karira egy…..
Nos, melyik hazai zenekar tisztességben megőszült frontemberének van már szüksége távollátást korrigáló súlyos dioptriákra? Megoldás és bónuszként hülye zeneipari sajtóközlemény a folytatásban. SAJTÓANYAG 2007. szeptember 10-én, hétfőn - két év után - új Ossian…..