Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PaZo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cool List 2012 1. Mondik Noémi 2012.12.14 19:00:00
A veleszületett, ösztönös, őserővel feltörő coolság nem igényel magyarázatot. Noémi alig néhány hónapja robbant be a köztudatba, de ennyi idő is elég volt neki ahhoz, hogy meghódítsa a teljes magyar internetet. Olyasmivel rendelkezik, amivel nagyon kevesen. Utánozhatatlan,…..
Bár az új törvény alapján nem határozhat meg az önkormányzat szabálysértéseket, azonban a helyi bírságolás lehetősége nem szűnik meg, sőt! Az új önkormányzati törvény biztosítja annak lehetőségét, hogy az önkormányzatok rendeletükben megtilthassanak, s egyben…..
Láttuk már a kínai forrásoktól kiszivárgott infók alapján hónapokkal ezelőtt készített tokokat, láttuk az Apple által kiszivárogtatott skiccet, így egyre biztosabb a dizájnváltás.Most viszont megérkeztek a legjobb összehasonlító képek a méretre vonatkozóan, amiket az olasz…..
Peter Falk 83 évesen, június 24-én halt meg Beverly Hills-i otthonában. Világhírűvé az a Columbo című sorozat tette, ami legalább olyan intézmény lett Magyarországon, mint a Derrick vagy a Dallas. Columbo ballonkabátja, kitaposott cipője és szivarja bevonult a hazai sorozatpanteonba…..
PaZo 2011.06.29 09:10:35
@Vizibolha: Igezad van, nekem is derengett egy ilyen megoldás, de mivel kb. 1000 éve láttam, szellemesebbnek találtam és ezek szerint tévesen valószínűsítettem az én variációmat. Köszi

P.S. Mr. Falk! Elnézést, egy pillanatra nem jönne vissza elmesélni, hogy is volt pontosan?