Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bkEdit

7 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne féljetek, még nem fogytam el, legfeljebb az időm, és a'helyett, hogy azt írnám, jövök, gondomból adódóan nem igérhetek semmit. Még a Nagy Fogyás résztvevői se fogytak sokat, pedig náluk volt miből. Ha kíváncsiak vagytok a folytatásra, és nem akartok percenként benézni,…..
Számomra megkezdődött a Nagy Fogyás! A módszer: egészséges életmódKezdő adataim: 2007-ben, okt. 1-én: Magasság: 164 cm Életkor: 51 év Nem: nő   Súly: 80 kg BM Index (MBI): 29 ,7 Majd meglátjuk, miből lesz a cserebogár...
Eltelt egy hét, gondoltam megírom , sikerült az első kg fogyás (80-1=79 kg). A kezdő testzsír-értéket is szerettem volna dokumentálni, ezért elmentem egy gyógyszertárba, ahol a műszer mérte a magasságomat, eszerint nőttem egy cm-t, 165 cm vagyok, mérte a súlyom, ez sem egyezik az…..
Valaha 48 kg-os vékony lány voltam. A terhességek alatt ugyan 68-70 kg-ra fölszökött a súlyom mindkét esetben, de kb. 9 hónap alatt vissza is tért eredeti állapotába. Aztán eltelt sok-sok év, sok kicsi szaporodás, amit nem is bántam, mondván: ha már nem tudok a babakocsiba…..
Hihetetlen ami manapság árad a médiákból. Ott hülyítik az embereket ahol lehet, mi meg persze ideális alanyok vagyunk hozzá. Árgus szemekkel figyeljük a reklámokat, ahol kockahasat ígérnek különböző csodaszerkezetek használata által, és elég őket hetente 3× 3'-ig…..
Megártott nekem valami ...Megártott a sok klikkelés, ettől ínhüvelygyulladásom lett,aztán megártott a gyógyszer, amit a kezem javítására ettem,ettől legyengült az immunrendszerem,azután megártottak a bacilusok vagy a vírusok, beteg lettem, erre még több gyógyszert szedtem és…..
Ez a világ legegyszerűbb és leggyorsabb étele. Egyik kedvenc szakácsnőm, Nigella Lawson műsorában láttam és azóta is nagy kedvenc nálunk. Elronthatatlan,így kezdő szakácsnők is bátran kipróbálhatják.Nigella féle tepsis csirke Hozzávalók: 2 db csirkecomb vagy -mell 1kg krumpli…..
Ülök a  rendelőben, és várom a soromat. Alig múlt 8 óra, amikor ideértem, de már a 15-ös sorszámot húztam. 9-kor ment be az a 2. beteg, a 3. itt ül mellettem. Látom, hosszú menet lesz. Szerencse, hogy csak 12-ig van rendelési idő!Elhatároztam, hogy - sok más mellett - a…..
  Ha fogynunk kell, nem kúraszerűen, hanem életmódváltással lehetséges. A kilók sem 5 perc alatt jöttek föl, leadni sem szabad túl gyorsan. A fontos, hogy tartós legyen a fogyás. Ne kelljen ugyanazt a túlsúlyt többször ledolgozni. Jo-jo hatás, stb. Mi a véleményed. Írj!…..