Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pa_nik

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A diplomabemutató előtti éjszakán a Fogas-házban, miután Bakos Gáborral az akció előtt utoljára még egyszer beszéltem, nem tudtam mit mondani, csak nevetve sírtam. Ez volt maga a félelem és reszketés az intermédián. Egy kicsivel később a bárpultnál hirtelen szóltam…..
Istenem, adj elég beképzeltséget, hogy képes legyek megcsinálni, és elég szerénységet, hogy elviseljem a kritikát. Beképzelt vagyok. Azt gondolom, hogy amit csinálok, annak már van súlya, hogy jelentős. Őrjítően giccses, néhol szentimentális, ez kikerülhetetlen. Ha minden giccs,…..
Bakos Gábor volt a főkonzulensem, vele konzultáltam a legtöbbet (több, mint nyolcszor az év folyamán). Támogató, pozitív, lelkes kritikát kaptam mindig a személyes konzultációk során. A döntésben mégsem segítettek, hogy mit, hogyan csináljak. Inkább lelki erőt kaptam.…..
Azt gondolom, hogy ennek eldöntése nem az én feladatom, bármit gondolok, gondolhatok az egészről, ez nem az én elhatározásomon múlikMint a diploma konzultációm során, ennek eldöntését is az emberekre, a többiekre bíznám, a szakemberekre, a beavatottakra.„Minden mű…..
http://vandorcsaba.blogspot.com/2008/05/birdfood-public-sculpture.htmlvideóhttp://vandor.awardspace.com/portfolio.htm fotó..
Hunyadi tér // Hunyadi Square                                   Liszt Ferenc tér//Liszt Ferenc…..
a Béke téren // on the Béke Square                       az Epreskertben, Szent György szobránál // in the Epreskert, by the sculpture of St. George ..
           Mohamed Gamal Sophia akciója az volt, hogy ruhaüzletek öltözőiben az egyes felpróbálandó ruhákra különböző gombokat varrt, és aztán visszarakta a fogasra, a többi egyforma ruha közé. Csakhogy, amin a gomb volt, az…..
www.roza-el-hassan.hu/"The performance was inspired by absurdities born of accusations of a collective guilt. In this case, it focuses on the bewilderment caused by the manner in which the media, on the evening of September 11, 2001, provoked a sense of mass guilt that was targeted at all…..