Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eraniko

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jogosan dühíti az értelmes embereket, hogy évek óta elképesztő szerencseszéria tartja a felszínen az elmúlt negyedszázad legkorruptabb kormányát. 2014 őszén már a padlón volt Orbánék népszerűsége: a milliárdos étolaj-áfacsalástól az amerikai kitiltási botrányon át a netadós tüntetéssorozatig…..
eraniko 2016.08.13 15:35:06
@doki'81: miket olvasni? Akkor mégse 2 millióan voltak anno a Kossuth téren fideszfanok?
Még a két évvel ezelőttinél is kevesebb a bérlő és a vevő a Hold utcai csarnokban. Az éttermeknek, büféknek szánt galéria kong az ürességtől. Érzékelhető eredmény nélkül verték el a tanyafejlesztési pénzt a belvárosban. Nagy megrökönyödést váltott ki a tavaly…..
Nem várt hatást váltott ki a szeptemberi fizetések megérkezése kerületünk iskoláiban. A technikai dolgozók közül sokan jelentősen kevesebb fizetést kaptak, mint egy hónappal korábban. "Ilyet még nem láttam!" Nyilatkozta szerkesztőségünknek az egyik döbbent szülő. "Zokogó…..
eraniko 2013.10.02 16:53:54
@IKDFA: Gondolom Te vígan megélsz,sőőőt még spórolsz is 64000 ft-ből(hatvannégyezerből)!!!
Az egész ország esküvői lázban ég: dolgos aszfaltozó munkások járnak közpénzből csűrdöngölőt a templom előtt, mások fütyörészve meszelik a kiválasztott helyszín oldalát, a sajtósok morognak, hogy Viktor papa nem engedi be őket a tanyára, az autósok morognak, mert őket…..
Schobert Update kövérgyerekvoltamdelefogytam Norbert, a fittneszguruság élő szobra egy screenshot tanúsága szerint a Facebookon kutyázta a magyar olimpiai küldöttséget, hogyaszongya: Amúgy feltennék egy kérdést Nektek (sic): Szerintetek miért égünk ekkorát a Londoni Olimpián…..
Imre hitelre kért 2 üveg vizet egy XIX. kerületi Sparban, miután kimenekítették őket kigyulladt panelházukból, és ezért nem volt nála pénz. A Spar üzletvezetője azonban túl magasnak ítélte a kockázatot, és még az se jutott eszébe, hogy pl az üzemi vécébe beengedje inni a…..
eraniko 2012.07.24 16:48:00
@kpityu2: a világon a második legdrágább vízdíja a budapesti!
  Mee Yan Leong egy szép tavaszi napon leült a vécére, és ott is maradt 902 napon keresztül, míg végül a férje megunta ezt az állapotot, és kórházba szállíttatta. Az 58 éves asszony az eltelt két és fél év alatt végig meztelen volt, kásán, kenyéren és kekszen élt, és…..