Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiskata Lilith

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig úgy gondoltam rá, mint korunk Janis Joplinjára. Hányszor eszembe jutott, mikor megjelent a híradásokban valamilyen botránnyal, részeg verekedéssel, színpadi szédelgéssel, hogy remélem nem ér oly tragikus véget, mint 60-as évek beli előde.Szeptemberben lett volna 28 éves.Amy…..
szavak.kal Koporsóban 2011.07.12 22:28:50
Tavaly decemberben egy hír sokkolta, ha nem is a világot, de az orvostanhallgatókat egészen biztos. Történt ugyanis, hogy az egyik kínai orvosi egyetemen a diákoknak be kellett feküdnie egy-egy koporsóba a képzés részeként.A JenTah Egyetem professzorainak az volt az elképzelése,…..
szavak.kal Megérkezni 2011.07.12 14:57:00
Megérkezni azt jelenti, tartunk valahová. Mert IGAZÁN megérkezni nem lehet. Ahová beérünk, egy állomás, ahonnan tovább megyünk, vagy ahonnan egyszer haza térünk, vagy ahonnan egyszer elindulunk újabb otthont keresni.Megérkezni azt jelenti, egy percre megállhatunk, és kipihenhetjük…..
szavak.kal Hőség! Riadó! 2011.07.12 13:36:00
Amikor meleg van, és amikor a levegő megtelik a hőség minden összetevőjével, amikor már semmi nem segít, akkor legszívesebben az ember fejest ugrana valami nagyon mély és nagyon hideg dologba.De élvezném például a csobbanást egy medencényi csokoládé fagylaltba? Nem hiszem. És…..
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/07/10/beckhamek_lanya_is_vilagra_jott/Erről jut eszembe!11-07-11 Ez a mai dátum. Milyen varázslatos, milyen bűvös! Talán ez is egy jel az égiektől, és talán ezen a napon kellene tenni valami nagyon felkavarót!Victoria és David Beckhamnek azonban…..
Sokszor, egy-egy tanácsadás során, ha valakiről kiderül, hogy hideg az érzelmi temperamentuma, az megijed. Ez természetes, hiszen a hideg érzelmekről a ridegségre, az elutasító magatartásra, csupa negatív dologra asszociálunk. Pedig kronobiológiai pszichogenetika-i értelemben…..
Tükröm tükröm Dombóvári Vanda 2011.06.29 17:24:00
Valamikor június közepe tájt a Reggeliben Dombóvári Vanda születésnapját ünnepelték. Egyszerre 7-8 ember köszöntötte - megrohanták és elhalmozták (gumicukor, lufi, virág, koktél, buborék, minden volt). Vanda zavarba jött, látszott rajta, hogy azt sem tudja, hova kapja a…..
Tükröm tükröm Miiii? 2011.06.28 22:04:00
Valamikor 2010 elején hallottam először a szót... illetve szóösszetételt: kronobiológiai pszichogenetika. Emlékszem, értetlenkedve néztem akkor Ritára, aki megismertetett a módszerrel. Ma már része az életemnek. Ha megismerek valakit, ha egy-egy hírességet látok a tévében, aki…..