Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Technocol

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áki Kovács To: Bazsó Gábor Subject: longtube Szia! Sikerült összeforgatni ezt a rettenetet. Stimmel a hossz, a keresztmetszet, elfér az aláfordított kerék, valamint a váz és a kormányoszlop is. 20 patentív és két nap ment rá, és még össze kell hegeszteni, mert csak pontozva…..
Két év kellett az új NKH-vezetésnek ahhoz, hogy alaposabban átlássa a rendszer működését és egy nagystílű mozdulattal megakassza a vezetőképzés vizsgáit. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Sörért rendszámot 2012.01.18 06:15:00
A fényhidas Focus kombi már a felüljárón bekapcsolta a villogókat, aztán egyre türelmetlenebbül villogtatta a reflektort is. Semmi baj, drágám... Mai cikkünk blogposztja...
Chennai adventures Bulivan 2012.01.13 10:39:00
Péntek, a rangoli verseny még mindig zajlik. Valami előérzetem volt, hogy ez nem lesz egy szokványos nap. Mikor beértem, minden ki volt díszitve, mondom biztos lesz itt meglepi.Délelőtt még a szokványosnak mondható, a jövő heti próbagyártás készülődését zártuk le. Aztán…..
Jelenleg nem lehet regisztráltatni az új és fiatal használt autókat. Az ügyintézés lehetetlenül bonyolult, és még egy jogszabályt is elfelejtettek módosítani. Mai cikkünk blogposztja...
Technocol 2012.01.05 13:23:48
@Mocsári Troll:
A szlovák ügyintézésről. Minden hivatalban ABC szerint 5-6 ajtóra szét oszva az ABC betűi, hogy ne kelljen hosszan várakozni.

Tartózkodási engedély:
A4-es kitöltendő űrlap, 2 db A4-es fénykép.
Ügyintéző (rendőr) - kérek egy telefonszámot, sms-ben értesítjük, ha megérkezett az igazolvány. 2,5 hét múlva érkezett az sms.

Közjegyző:
-Jó napot, hitelesítettni szeretnénk egy nyilatkozatot.
-Pillanat, szólok a közjegyző asszonynak.
Hölgy el a papirral a közjegyző asszonyhoz,kb 3 perc múlva vissza:
_Tessék parancsolni 6 EUR lesz. (Nálunk min.17.000 Ft.)

Hol vagyunk mi ettől emberek?
Belsőség Kici, occo 2011.10.27 10:50:00
Kb. egy éve fedeztem fel egy népszerű kínai rendelős oldalt, ami azóta is nagy népszerűségnek örvend nálunk. A kezdeti vad rendeléshullám után kicsit tapasztaltabban rendelgetünk. Például nem szabad nagyon komolyan venni a technikai leírásokat az elektronikai cikkeknél. Ezt az…..
Még jó az idő, a fűtést sem kell bekapcsolni, de figyelmeztessen bennünket, hogy Ausztriában ezen a héten leesett az első hó. Kettőt pislogunk, és itt lesznek a hajnali fagyok, a hajnali fagyban pedig a kint tartott autókba olykor nehezebb bejutni, mint OTP-fiókba vasárnap reggel…..