Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peggy Bundy

1 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elszánt olvasónk fogai közé szorította jogosítványát, és idejét, idegrendszerét nem kímélve bevetette magát az államigazgatás dzsungelébe, hogy mindenre elszánt bozótharcosként elhozza nekünk a választ a címbeli kérdésre. Mielőtt elolvasnád a sztorit, bökj rá a szerinted…..
A hónap Holló Színházon érlelődött panaszlevele, rögtön duó kiszerelésben. A Tesco az olvasónkra szabadított sok liter buggyant tejjel érdemelte ki többek közt a címben idézett mondatot. Keresetlen stílusú tartalom következik. Sziasztok, ezt leveleztem a Tescoval, némi házhoz szállított…..
Június 15-től egységes lett a roaming az EU-ban. Végre nem lesz egy vagyon a telefonszámlám, ha külföldre utazom! Juhéj! Gondolta az egyszeri telekomos ügyfél. Aztán meglepődött. (A témával kapcsolatban képbe kerüléshez ajánlom az Indexes szájbarágót.) Tisztelt Homár Hilda! Mivel nemsokára meg…..
Adja magát a szóvicc, hogy nyilván ezért biohair, de azét fúj és broáf. Reméljük, egyedi eset. Szerencsére neten keresztül tuti nem terjed, úgyhogy te kedves olvasó, nyugodtan hagyd abba a vakaródzást! Tisztelt T. Homár! Egy apró észrevételt szeretnék megosztani, illetve a tapasztalatomat…..
Elittársas posztunk volt már, nem is egy, de nem lehet elégszer elmondani, hogy óvatosan velük az ÁSZF-jük miatt és persze olvasni, olvasni stb. Egyébként meg vegyetek egy kutyát, azzal remekül lehet ismerkedni. Ja, kicsit trágár a poszt, de egy magányos szív csalódása után…..
Peggy Bundy 2015.06.13 11:56:10
@Cicmen: igazad van! Nem ütöm az Elitárs szintjét, ezért inkább nem regisztrálok.
Igazad van, diplomám sincs...fránya élet. A férjem sem diplomás csak munkás ember. Nem is értem,hogy élhettem eddig így.

Basszamegakurvaélet beiratkozok valami felsőoktatási tanintézetbe.Remélem a mocskos beszéd elég lesz a felvételin csessze meg.
Peggy Bundy 2015.06.13 12:15:16
@Cicmen: orgasmus robostus

ez nagyon nagy, esetleg doktori címet szereztél?
Adrienne kérdezi, hogy "honnan tudom meg, h ez a gél eredeti v hamis?" A legegyszerűbb módszer ennek megállapítására, hogy ha nem üzletben vette, ésvagy gyanúsan olcsón (például a Vaterán 2000 forint körül), akkor szinte 100%, hogy hamis. A látók szerint érdemes megnézni…..
Csak elég erősen kell gondolni rá, és a legalacsonyabb igényeinket is alulmúlja valaki. A Duo Ételbár Pizzéria válságmenedzserén kifogott az az elképzelhetetlen szituáció, amikor naiv ügyfél ételét valaki másnak adta a futár: Ételt rendeltem a Duo Ételbár Pizzéria nevű…..
Peggy Bundy 2014.05.20 14:33:24
@Hoppácska: az is meg eshet, de lehet,hogy bele evett csak stílusosan visszarendezte a kaját az eredeti állapotra. De mi az már,hogy valaki felbont egy ételt, isten tudja milyen körülmények között és azt nem a kukába nyomják bele,hanem elküldik a futárral a jó címre?

Nem szívesen fogyasztanék olyan ételt ami mondjuk éppen a putriból szaladt vissza, vagy éppen egy állandóan a netes pornón élvezkedő számítógépes disznó asztaláról..és az csak két példa volt. Gondolkodjon el mindenki,hogy biztos tud olyan ismerőst akitől még egy pohár vizet sem fogadna el szívesen.
Jó étvágyat :)
Naiv profi fotóst szénné alázták a Tripontban, amikor weben keresztül rendelt 250 ezer forintos objektívét nem akarták odaadni neki, mert túl gyorsan ért az üzletbe, mielőtt átment volna a bankkártyás fizetés (ami 3-4 nap szerintük). Még az ügyvezető is ezt hajtogatta, aztán…..
A Homár egyáltalán nem ért egyet azzal, hogy a női mell szégyellnivaló dolog lenne, úgyhogy cenzúrázatlanul közli a napokban kiszivárgott zseniális biztonsági kamerás felvételt, amin a 41 éves Sandra Suarez egy darab tangában tisztára söpör egy mekis pultot, kirámol egy…..
Ferenc közbenjárásával a Versenyhivatal kiderítette, hogy az Oscillococcinum elnevezésű gyógyszertárból vény nélkül is kiadható gyógyszert a Laboratoires Boiron SA 2011. november 1. és 2012. július 8., a Boiron Hungária Kft. 2012. július 9. és 2013. április 17. között nem az…..
Nem elég, hogy a korábban ismertetett módszerekkel mindenkit lehúznak, de eközben még területfoglalósat is játszanak a Római-part vendéglátóhelyei. Ha ugyanis a T. vendég rendelés után a másik helyen ül le, ott keletkezik a szemét, és be lehet gyűjteni a szomszéd poharait…..
Naiv ügyfél kommunikációs nehézségekbe ütközött, amikor akciós Fagor főzőlapja hibásan érkezett. A márkaszervizt ugyanis átlagosan egy hét alatt lehet elérni: kizárólag az üzenetrögzítőn hagyott számon hívnak vissza egyszercsak. Az instant hibát végül 2 hónap alatt…..
Peggy Bundy 2014.01.24 11:48:50
@atpijkamo: Ajj...és volt nála standard postai doboz?
Tamara először vitt vissza selejtes csizmát, úgyhogy első körben csuklóból elhajtották a Tipp-Topp cipőboltból. Második nekifutásra otthagyta a cipőt és az eredeti blokkot is, úgyhogy most kénytelenek leszünk ezzel a bejegyzéssel hatni az üzletvezető lelkiismeretére. Eltűnni…..
Zoltán hiába várta az OTP-ben, hogy szólítsák a sorszámát, úgyhogy rákérdezett. Állítólag a 16:09-es kiállítású szelvényét délelőtt egyszer már szólították, de azt nem mondták, hogy melyik dimenzióban: Kedves OTP! El kell mesélnem, hogy milyen élményekkel…..
Nem örült volna ennyire a levéíró, ha az egy nappal később kapott smsen múlt volna a csomagja kézbesítése: Kedves Iszapos Szemű Barátom! A Magyar Posta gyorsabb, mint a saját informatikája! 2014.01.09-én délelőtt az alábbi sms-t kaptam: T.Ügyfelünk! Önnek X.Y.…..
Halmozottan geek ügyfél megállapította, hogy a 20 ezer forintos Myaudio 708DR tabletet ugyanúgy nem cserélik a Mediamarktban, mint a drágább társait. Az okosok majd megmondják, hogy valaha működött-e androidos bármi lassulás nélkül 512 MB memóriával, mert az a gyanúm, hogy nem.…..
Naiv ügyfél megérdeklődte a Cordon Electronicsnál, mennyibe kerülne okosórája összetört kijelzőjének a cseréje, amire a válasz az volt, hogy 2500 forint bevizsgálási díj után megmondják: Pár hónapja vettem egy Sony SmartWatch modellt. Ez egy bluetoothos, okos karóra, mely…..
Peggy Bundy 2013.11.14 16:54:01
Szívmelengető történet esőben taxira váró naiv sétálóról, aki a gépjármű érkezéséig behúzódott egy szálloda bejáratához, ahol találkozott egy kedves fiatal lánnyal, aki majdnem becsatlakozott a buliba, de aztán mégsem: A belvárosból sétálva hazafelé egy második…..
Peggy Bundy 2013.11.08 16:04:07
@hagyma:
Hátha megírják hétfőn a recepteket, ugye posztot kell írni majd valamiről.
De lehet gépelek én is egy sztorit,hogy hányta össze magát a macskám, miután bezabált a kitekatból.
Peggy Bundy 2013.11.09 13:45:02
@hagyma: hát a story ennyi, bezabált reggel, majd fél órára rá tolt egy színes hernyót a magasföldszinti erkélyre. Minden arra járó ember láthatta.
Szerintem van benne elég esemény, ármány és fordulat,hogy poszt legyen belőle hétfőre.
Manciék boldogok, mert egy foguk sem törött ki a vasárnapi teszkós magozott meggyes pitétől: Friss, vasárnapi meggyes pite. Sosem tudok annyi meggyet eltenni, hogy elég legyen. Így kénytelen voltam teszkós meggybefőttet venni, amiből szigorúan csak magozottat lehet kapni. Egy…..
Angliában állítólag szó nélkül bármit bárhol visszavesznek, ha a vásárló hirtelen meggondolta magát, náulnk azonban nem ez a helyzet. Naiv cipővásárló annak ellenére vitt vissza egy cipőt, hogy előző nap a pénztárban mondták neki a Kökin, hogy semmiképpen nem adnak vissza…..
Peggy Bundy 2013.07.31 18:01:18
@atpijkamo: epson gyári csomagolásban visszahozott kínasi utángyártott.
A szöveg mellé: ez volt benne! (lehetelen!)

Visszahozott működő tintapatron..a szöveg mellé "már kinyomtattam ami kell, vissza szeretném a pénz egy részét"!
Peggy Bundy 2013.07.31 18:28:42
@atpijkamo: oda :D