Regisztráció Blogot indítok
Adatok
édeSanya

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The Good Boy - mint azt neve is sejteti - mindig időben fizeti be az E.ON-nak a csekket, még akkor is, ha épp nem kapja meg az aktuálisat: fizet egy későbbi hónapra vonatkozóval. Azt azonban nem tudta, hogy két ugyanazon összeg mégsem ugyanaz, ha más-más hónapról van szó. Így, bár…..
édeSanya 2011.08.25 14:56:30
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: ...ha jól belegondolunk, lehetne az ereszcsatornát a WC-vel dugulásmentes szűrőkkel összekötni, ...hm... nem rossz ötlet. Egyébként meg ha beleengedném az esővizet a csatornába, jönnének a füstölős ellenőrök és azért (is) büntetnének! (Olyanok ezek, mint a Grimm-testvérek alkotás közben: Mindegy, hogy sárkány vagy mókus, de a királylányt tépje cafatokra - itt is mindegy miért, csak számlázni lehessen valamit!)
Balbal73 rutinos bevásárló, ezért mindig átnézi a blokkot kifelé menet. Alábbi akciójával 8 ezer forintot spórolt egy tál tescós libamájon:Szerintem én egy elég tudatos és szemfüles vásárló vagyok, aki mindig rákérdez az árra, átböngészi a blokkot s általában mindig van…..
Ez nem a kibaszott Gyűrűk ura, hanem egy másik fantasy! - gondolhatta magában a Turánia.hu személyzete, amikor 2 és fél hónap után naiv ügyfél már hetente többször érdeklődött, készen lesznek-e az esküvő előtt a gyűrűik. Egy ideig nem vették észre, hogy már rég megjött…..
édeSanya 2011.08.23 12:45:14
@Aullah: ...aki csodaszarvason érkezve, azon hátrafordulva lövi a nyílvesszőt, az arra piros-fehér-zöld szalaggal kötözött gyűrűkkel egyenest a postaládába. Csak sajnos rossz irányba indult és elakadt a Magyar-Szigeten...
édeSanya 2011.08.23 12:56:44
Újabb ellenőri túlkapás - ezúttal a BKV egyik éjszakai járatán. Berilke fiának nem volt jegye, a kallerek pedig az egyszerűség kedvéért csupán lelökték a járműről. 2011.08.08-án fiamnak motor balesete volt. A sérülése nagyon komoly volt, újra kellett éleszteni. Arca…..
Látszik, hogy a Homár nem járt mostanában a Vidámparkban, mert meglepődött a 4700 forintos beugrón, ami akkor is annyi, ha semmire sem ül fel, mert pl a gyerekét kíséri:A mai nap (2011. 08. 16.) a Vidámparkba szeretett volna látogatni a családom néhány vendég-gyerkőc…..
A Mónika Show nem ért véget - a XVI. kerületi Sparban gondoskodnak róla, hogy vásárlás közben se unatkozzanak a vevők.Szeretném leírni megdöbbentő élményemet, amit a XVI. kerületi Arany János úti Sparban éltem át augusztus harmadikán! Nyugodtan vásárolgattam a sorok között,…..
édeSanya 2011.08.17 14:36:24
@Mnofőnix: Ha nem tetszik, persze, ne járjon arra vásárolni, max respect.

Kicsit furcsa az is azonban, hogy a posztoló a saját szemszögéből egy kb. annyira irritáló esemény módjára közelítette meg a dolgot, mint egy rovarcsípés és kicsit sem a - nyilvánvalóan alárendelt helyzetű, felpofozott - beosztott mellett álljon ki. Igen, tegyük ezt: ha mellettem a trafikos rugdossa a kifutófiúját, majd jól nem veszek tőle legközelebb újságot!
Érdekes matematikai anomáliát fedezett fel Bucekpapa a MÁV-nál, amikor 90%-os kedvezményű jegyeket vett a minap. 2. osztályra sikerültEz év június 17-én másodmagammal utaztam Bp. Déli pályaudvarról Balatonmáriafürdőre. Mivel a velem utazó hölgy vak, ezért mindkettőnknek 90%-os…..
A futárok becsületét Leadfoot védi meg:A június 27-én megjelent Nyílt levél az éttermi fogyatékosok c. vicces(nek szánt) posztról eszembe jutott valami. Talán érdekesek lehetnek a másik oldal tapasztalatai is. Annyit kell tudni hozzá, hogy jómagam 2,5 évig pizzafutárként…..
José Eduardo dos Santosnak majdnem felment a vérnyomása, amikor előre kifizetett gyógyszere másnapra sem érkezett meg:Bemegy az ember a lakóhelye közeli, elegáns, rózsadombi gyógyszertárba, hogy a szokásos, közepes árfekvésű vérnyomáscsökkentőjét kiváltsa. A főasszisztens…..
édeSanya 2011.06.28 14:28:38
@Kulics: Ha fontos gyogyi -márpedig a vérnyomáscsökkentő az szokott lenni, akkor érthető, hogy nem akar várni. Nem ettől életképtelen valaki. Attól már sokkal inkább, hogy odaadja a pénzt, miután tudja, hogy nem kap érte aznap semmit (nooormális?) és még másnap is képtelen bármiféle normális emberre jellemző reakciót produkálni, hogy csesszétek meg, legalább most stornózzátok az egész szart, van ezen a környéken elég más patika is, ahol kiválthatom a receptet azonnal. Pedig elméletileg már fel kellett volna, hogy pörögjön a vérnyomása...
Aki már próbált esküvőt szervezni, az nyilván tisztában van vele, hogy a nagy napot megelőző hónapok, hetek nem a nyugodt pihenésről szólnak. Annyi baj legyen, legalább emlékezetes lesz az esküvő és a lakodalom, az meg minden nyűgöt megér. Sajnos azonban a problémák…..