Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Philosophus

4 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Július 28-án emlékezünk meg az I. világháború kitörésének 100. évfordulójáról, ebből a Caruso blog a maga módján veszi ki a részét: az Operaház 1914 és 1919 közötti eseményeit meséljük el öt részben.   Száz év távlatából visszatekintve az Operaház történetének…..
Az orosz Allure magazin augusztusi számában látható az alábbi beauty anyag Mihalik Enikőről. A furcsa és erőteljes sminkeknek köszönhetően a képek egy részén sem ismerem a magyar lányt, vagy legalábbis igencsak keresnem kell Enikő jellegzetes vonásait. Az pedig eddig fel sem…..
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
Persze első ránézésre nem tudom, miért elégedetlenkedek, mert a magyar bulvárújságok szépek, színesek, jól szerkesztettek, és nem szoktak aljaskodni. Sőt, Ómolnár Miklós főszerkesztő úr olyan megértően, sokszor szeretettel ír beköszöntőiben a kisebb-nagyobb emberi…..
Először is jöjjön egy megerősített hír, amit szerintem már minden Facebook-követőm tud: január 27-én hallhatjuk először az ausztrál származású énekesnő 12. stúdióalbumának első kislemezét, mely az Into The Blue címet viseli. Into The Blue kislemezborítója Innentől…..
Az elmúlt évtizedek elképesztő ütemű technológiai fejlődése megváltoztatta a különböző termékekhez való hozzáállásunkat, fogyasztási szokásainkat. Ha úgy tetszik, a fogyasztói társadalom új állomásához érkezett az upgrade-jelenség elterjedésével. Joshua Topolsky…..
hacsaknem Mire jó a közmunkás? 2014.01.17 09:34:40
Elképzelhető, hogy sokkal izgalmasabb kérdés lehet a nagyérdemű számára, hogy 2017-ben, amikor a Fidesz újra hatalma teljében kormányoz majd, (és lép a paraszttal kis hazánk sakktábláján) Lázár János veszi át az államfő-aspiráns Orbán Viktor helyét a miniszterelnöki…..
Tegnap a baloldalon megalakult a Mesterházy-Bajnai-Gyurcsány-Fodor alkotta "álomcsapat" a Párbeszéd Magyarországért párt csendes unicumos asszisztálásával, és amíg ezen röhögcsélt mindenki.....nos, eközben Orbán Viktor megállapodott Putyinnal Magyarország történetének…..
Lámaszeme Kellemetlen pillanat :) 2014.01.15 12:00:00
Ezért ne hagyd magára egy pillanatra sem a gyereket! :D ..
Gondoltam, ez a cím kellően figyelemfelkeltő lesz, és ily módon még többen megismerhetik a főváros rejtett kincseit, olyanok is, akiket a város- és kultúrtörténet nem különösebben mozgat meg, de a szépségre egyébként fogékonyak. Csakhogy valóban nem blöffölök, de azért azt…..
A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 12-én már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje. Addig is bemutatjuk kik lesznek a VV6 beszavazó show-in.         ..
       Tegnap megtaláltam egy listán a nagypapám testvérét, Gyurikát. Világbajnoki bronzérmet szerzett asztaliteniszben. Ismerhettem volna. Játszhattam volna vele gyerekkoromban. Megtaníthatott volna pingpongozni.        Meghalt. Ahogy mások is…..
Idén kicsit lusta (más nézőpontból: elfoglalt) voltam, nem sikerült eljutni a 200 megnézett filmig, ráadásul ezek java része is még a 2012-es felhozatal idén elérhetővé vált termését takarta, ezek pedig nem képezik részét a mostani írásnak. Azért mintegy 50 filmet így is…..
Gordo Cooper volt az első asztronauta, aki a visszaszámlálás közben kicsit elszunyókált az űrhajójában. Előző nap bulizott. Erről is ír az első amerikai űrhajós, Alan Shepard és Deke Slayton az általuk közösen jegyzett "Moonshot" című könyvben, amiből ezen a blogon…..
Philosophus 2014.01.02 08:28:52
Idén sok minden történt az interneten, a magyar médiában, de az évet legtömörebben talán a vírusvideók foglalják össze: ha nem is konkrét tényekre lehet belőlük visszakövetkeztetni, az biztos, hogy pár év távlatából érdekes lenyomatot, korrajzot adnak majd 2013-ról.…..
Ugyan 2013 nem volt annyira erős év külföldi zenés videók esetében, mint 2012, cserébe viszont egyre több előadó igyekezett valami egészen újat alkotni, a megszokott sémákon túl. Összeszedtük az idei év legjobbjait, amik között találunk élő legendákat, nagy visszatérőket…..
A Magyar Narancs március 28-dikai számában Kis János felveti a kérdést, honnan lehetne nagy szavazótábort szerezni. Állítása szerint ha feltűnne egy Beppe Grillo-szintű alak, akinek nincs se jobb-, se baloldali programja, viszont nagyon határozott vágya mindenkit a börtönben látni,…..
„Maga a tömegkommunikációs eszköz az üzenet, a tartalom csak a szelet hús, amit a betörő visz magával elménk házőrzőjének megtévesztésére...” -Marshall McLuhan- Marshall McLuhan szavai valamikor a 60-as években kerültek leírásra, korát kicsit meghaladó módon. Azokban…..
Naked Tündér 2013.03.31 08:00:00
// 5){for(var i=5;i-1){this.browser='IE';return true;}else return…..
A tévében és filmekben látható meztelenségre szakosodott MrSkin.com idén is díjazta az előző évben bemutatott filmekben és tévésorozatokban látott legjobb meztelen jeleneteket, természetesen komoly díjhoz méltón kategóriákba rendezve - ha már csinálunk valamit, csináljuk…..
Érdekes mozi, amelynek meztelen jeleneteiről már a Velvet is beszámolt, én pedig most megmutatom a kiégett ikrek tehetségesnek tűnő húgának legjobb erotikus részletét. Igaz, hogy itt is csak pillanatokig látható a cici, s nem mutatják az akció további részét, de jelenleg ezzel…..
Azért is jó kicsit más blogokat olvasni, mert mindig feltűnik egy-egy érdekes arc, akit aztán jobban körbe lehet járni. Így történt ez ma is, hiszen a filmklubos kolléga posztja, éppen a most bemutatásra kerülő hölgyet ábrázolta, akinek eddig egyetlen meztelen jelenetét láttam,…..
Igaztalan játékba kezdett az MSZP. Eddig arra panaszkodtak, hogy az egyik, általuk bejegyzett platform, a Demokratikus Koalíció miatt nem tudnak eléggé a Fidesz gaztetteire összpontosítani, erre most is Gyurcsányékkal foglalkoznak. Az utóbbi napokban azzal próbálkoznak, hogy…..