Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gonoszkaboszorka

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elmúlik, mi elkezdődik.Véget ér, ami élt.De majd új születik,Újra, a semmiért.   Streck Dániel..
Bárcsak már ihatnék,A Sztüx hűs vizéből.S utána belehalnék:Elég volt a létből. Vérrel írt történetLebeg már mögöttem.Szeretsz egy képet,Teljes szét-törötten? Fekete selyem rajtamKényelmes, de sötét.Nem ajándékba kaptamDe élvezem az ölét. Koromfesték…..
Ha szóba tudnám önteni,Hogy mily mélyen létezel.S tudnád, hogy ott mindegy,Hogy jót teszel, avagy vétkezel.Mert nem változol.Minden vonásod végleges:Minden szavad, s megmozdulásod.Nincsen tér, s idő,Csak egy pillanat,Mi emlékké nő.S ott él a lét végtelenében,Lelkem legmélyebb…..
Gonoszkaboszorka 2013.01.10 14:51:43
Homályosan didergő utcalámpa,Fénye előtt hópehely csillog.Utcámat csak pár lábnyom járja,Ablakokban gyertyafénye pislog. Csendes éj, s békésen hízeleg.Testében ismerős minden idegen.És egy oly szép szán díszelegA befagyott tó vizeken. Békés jégcsap mint fagyott…..
Gonoszkaboszorka 2013.01.10 14:49:47
Nézem ahogy leng a nád,Kétszeresére nő a vizen.Csitítja a szellő zajátKépe a víztükrön pihen. Ó mennyire szabad emittA szárnyakelt szabadság.Itt, ahol teljesen kvittKomolyság, s hóbortosság. Megrezzen a tónak bőre,Fodrokat szül egy tett.Kis vizipók szökken előreApró…..
Az Ízisz költészet Boldog és Békés Karácsonyt kíván minden kedves olvasónak! ..
Gonoszkaboszorka 2013.01.10 14:40:43
A mai napon (2012. 10. 26.) az Ízisz költészet átlépte a 11000 egyéni látogatót.  A 2011 júniusában induló blog több mint 100 verset vonultatott fel, emellett láthatók voltak idézetek, cikk, novella, beszámoló. A blog körülbelül napi 750 látogatóval dolgozik, ami egy…..
Gonoszkaboszorka 2012.11.10 13:32:32
Nem hittem hogy megélem,Mikor könnyből írok.Eddig örömről meséltem,De most mégis sírok. Hát furcsa így rímelni.Belül majd meghalni,Kívül pedig színlelni.Nehéz ezzel csalni. A kezem szomort írna,Eszem pedig ellenkezik.De ő is eddig bírta,Ma könnyel ügyetlenkedik. Mily…..
I. Csillámló gyümölcsöskertRohanó talaján járok.Ezer vöröslő ékszert,Földiepert látok.Édeskés illatát ízlelni,Színét akár tapintani.Rá női szemet képzelni,S másoktól tiltani.Szép piros.Szép vörös.Skarláttestén katica,Ő csak tűri, szereti!Rápüffög egy…..
Gonoszkaboszorka 2012.07.13 07:26:49
Akarat rajzol meg engemet,Fantázia alkotja testemet.Remény festi le lelkemet,Tudásból születik a képzelet. Ideállá, tökéllyé alkotsz.Létemért naponta harcolsz.Festesz, csinálsz mindig,És feltámasztassz a sírig. Sajnos én csak benned élek,Nem vagyok más, csupán…..
Gonoszkaboszorka 2012.07.12 16:28:31
A Caps Lock világít,Én ordítok a chaten.Két kezem vitát ír,De nick marad a nevem!   Streck Dániel..
Gonoszkaboszorka 2012.06.15 19:37:51
A "Képzeld el" című új rovat arról kapta nevét, hogy időnként egy-egy verset képekhez fogok csatolni nektek.           A rovat első szereplője az Alkony című vers. A hátteret saját magam fotóztam, így ne várjatok csúcsminőségű képet, mert csak egy telefonnal. A képet…..
Gonoszkaboszorka 2012.06.15 19:36:49
Ki vagyok? Miért járok a világban?Gyalog caplatok egymagam,Bábként, vágytalan.Általam nyer tettet a szó,Mit kimond a szám.Terjed a vér eremben,Villám, dörgés a fejemben.Gondolatból döntés, abbólösztönzés. Önzés, mit pátyolgat,Gyarló emberi szívem.Tollamat…..
És igen! 2011. április 11. napja, a Magyar költészet napja. Ezen a napon született talán legnagyobb költőnk, József Attila, és ezen a napon került megrendezésre első irodalmi estem. Ceglédbercelen, a Dózsa György Művelődési Ház szolgált otthonául az eseménynek. Egy remek…..
Gonoszkaboszorka 2012.06.14 18:40:33
Gonoszkaboszorka 2012.06.14 18:54:15
Gonoszkaboszorka 2012.06.14 18:56:13
Ólomcseppek záporoznak,Az öntöttvas fellegekből.S ólómcseppek csorognak,A megfáradt szemekből. Milyen szürke így a táj,S minden annyira rideg.Annyira, hogy már fáj,Ez az acélos hideg. Egy vasléniaként vezeti,A kemény szél az esőt.A fém maga alá temeti,A most szintén vas…..
2011. május havában,Két mentorom figyelt.Örömében s bánatában,De a hátán cipelt. Mind a kettő. Boszorkám te egyetlen!Látom ahogy rohansz.Magastalpú kiscipődben.Itt-ott felbukkansz. Te segítettél engem,És utat is mutattál,Hogy sorsomat leljem,Köszönöm, hogy adtál! Justinus…..
Gonoszkaboszorka 2012.06.07 15:09:02
@strekyke: Megnyitott a Baross söröző,ha jól láttam...;-)
Egy utolsó verset írok,Utána tintám elfogyott.Most a lelkemért vívok,Amit az élet ellopott.Könnyel írott versemetBocsájtom most elétek.Egy kicsit a terhemet,Át kell - hogy vegyétek.Ha nem csak én cipelem,Életek gúnyos gennyét,Akkor akár elviselem,Torkomon a pengét.Haljak meg én…..
Gonoszkaboszorka 2012.05.17 14:51:49
Gonoszkaboszorka 2012.05.22 14:17:11
Búsan selymes árnyékKíséri a lépteimet.Olyan mintha fáznék.Lúdbőrös testrészeimet,Feketére színező árnyBeleolvad az egészbe.Majd belehal az istenibeszédbe.Tejszerű felhő nyúlikMár helyette fentebb,A horizont felé kúszik.Egybeolvad az egésszelS…..
Akaratom mint gyarmatCselekszi a másik álmát.Vásznát bemocskolta márS otthagyta mint árvát.Gépként bolyongok utamon,Lélekfogytig kárhozottan.Tükörfóbiás, mély uralom,Bent, a saját otthonodban.Vérző, vergődő lelkedbenKetté válik tudat ésérzelem.S minden üres…..
Két perc múlva éjfél.Hogy vánszorog az est.Néha lassabb egy évnél,Ez a porladó test.Üres bögre álmosodik,Benne már alszik a tej.A csend még álmodozik,Hátha lesz még zörej.Mesélő fénykép lebbenSzemem elé a magasból.Majd elázik a tejben,Utána kapok magamtól.Zongoraszót…..
Magyar Opera Fórumok 2007.07.17 14:40:00
Ha beszélgetnél az Operával kapcsolatban, keresd fel az alábbi fórumok egyikét: My Opera fórum (hivatalos Opera fórum, angol felülettel) Prohardver fórum Index fórum (Indapass-os) SG fórum HWSW fórum Opera Mini fórum Ha segítségre van szükséged az…..
Gonoszkaboszorka 2012.05.15 09:27:43
@Karbonade: Ez a kilépés hiba nálam is előjött. Nem véletlenszerű, bizonyos oldalak azonnal kiverik a biztit. Sok-sok gépen használom az operát és mindegyiken ezt teszi.

Amire gyanakszom: Valami javascript lehet ezeken az oldalakon, amit az új verzió nem szeret. :-( Az a baj, hogy így lassan én sem fogom szeretni az operát...
Hideg téli napon fázok.Ropog a hó lábam alatt.Előttem szorgos szánok,Árulkodó nyoma maradt.Jégcsap izzad fölöttem,Egy elfáradó eresz tövén.Leesik, meghal törötten,S megpihen a szűzhó ölén.Fekete fenyők nyújtóznakA fehérből- a fehérbe.Tűlevél meséli a hónak,Hogy tulaja…..
Megsárgult képet szorítok.Kicsi vagyok még azon.Egy hatalmas kézzel vívok.Húzom, tolom, ütöm, nyalom.Mély kacagással tüntet,Rajtam, ártatlan gyermeken.Szelíden az ölébe ültet,- Én vagyok a ló, s te a hercegem.Suttogja.Megnyugtat a biztonság,Mely testéből árad.Itt nincs…..
Gonoszkaboszorka 2012.05.08 19:35:36
Nem az szomorít,Hogy mérgeznek a napok.Nem az szomorít.Csak fáradt vagyok.Nem az rontja kedvem,Hogy csak sarat kapok.Nem az rontja kedvem,Csak fáradt vagyok.Nem az gyilkol meg,Hogy árnyékaim nagyok.Nem az gyilkol meg.Csak fáradt vagyok.De épp az bíztat engem,Hogy szemem még ragyog.Épp ez…..
Karattyol az éjszaka,Ő ilyenkor él csupán.Tücsök hegedül egymagaHallom ablakom zugán.Békák nászéneke ül,Fülembe most monoton.Egy ázott kutya terülSzét a vizes homokon.Mikor már megszokomEzt a furcsa éneket,Akkor vágja pofon,Az élet az érveket.Az éjjel nem is keresKifogást a…..