Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Renato94

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hivatásos szagolók - Tudjátok milyen az, mikor beszélgettek valakivel és elkezd áradni belőle a hullaszag? Legyen az kávétól vagy bármitől, ilyenkor felajánlhatsz neki egy rágót, de az már általában nem segít. Gondolj bele, hogy vannak olyan munkák, ahol más emberek száját kell szagolgatnod. -…..
Egyre több a magát fotósnak valló fiatal, hiszen fotózni mindenki tud. Ez részben igaz, de mint mindent, ezt is gyakorolni kell. Meg kell ismerni különféle szituációkat, helszíneket. Az egészben az a csodálatos, hogy nincs megszabbva mit tehetsz. Csak és kizárólag a kreativításod szab határt. Na…..
Sokáig ötletem sem volt, hogy miért néznek ki a különböző alakok, "tárgyak" bugyután a képeimen és rájöttem...   De mi is a "tárgy" egy képen? A "tárgy" a kép része.  A szemedet pedig ez ragadja meg először, mondhatni a fókuszpont, amit elsőként észreveszel. Ez volt a fő baj a képeimmel. Rosszul…..
Minden nap tanulunk valami újat. Ma 2 tippet hoztam nektek amire talán még nem is gondoltatok mobillal való fotózás során.   1. Víz alatti fotózás Lehetetlen? Nem az.. Pár éve még abszolút elképzelhetetlen volt, hogy valaki víz alatt készítsen ehhez hasonló fényképeket telefonjával. Szerencsére…..