Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Belaim

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt blog! Örülök, hogy van egy ilyen hely, ahol elmondhatom gondomat, bajomat, mert kissé mérges vagyok a gyermekorvosunkra. Még csak fél éve vittük el hozzá először a kislányomat, akkor semmi probléma nem volt vele. A gyerek kicsit idegenkedett tőle, meg nem is volt valami…..
Belaim 2011.06.28 02:06:40
@bakela:
Amennyibe nézel egy normális embert, aki a gyerekéért aggódik, annyit érsz te is. Igazi áldás, hogy nem minden orvos olyan, mint te, akinek még munkaidőben is büdös a munka. Ha nem bírtad idegekkel, minek csináltad? Ja, bocs, nem érdekel. Ha vállaltad, akkor kötelességed lett volna normálisan csinálni és nem kifogásokat keresni, meg a betegeken elverni a port a rossz rendszer miatt.
Folyton a TB-jogszabályt emlegeted, hogy du. 4-kor aztán be kell zárni a rendelőket, de elárulok valamit a magyar valóságról: sok helyen így sem veszik fel a gyermekes anyákat, mert ha beteg a gyerek, akkor menniük kell. Úgy látom el sem tudod képzelni azt a helyzetet, amikor választani kell, hogy a gyereket viszed orvoshoz vagy bennmaradsz dolgozni, mert bizony a magyar vállalkozók egy része nem emberként, hanem gépként tekint az alkalmazottaira. A szülő meg őrlődik, majd találkozik a hasonlókkal, mint te, akik még rúgnak a porban fekvőn még egyet.
Jól értelmezem a soraidból, hogy léptél a privát pálya felé? Ha így tettél, jól tetted. Te is és a gazdag betegeid is biztosan jobban érzitek magatokat.
Még valami: a normális, empatikus viselkedés nem egyenlő a seggnyalással, de úgy látszik sem a diploma, sem a rengeteg élettapasztalat nem segített ennek a felismerésében.
A rezidensek meg főleg az alacsony bér miatt mennek el, mert ebben a rendszerben ennyi jut nekik. A rendszert pedig az orvostársadalom "nagyjai" a politikusokkal karöltve tartják fenn. Ezért belerúgni a magyar nőkbe, akik a munka mellett még mernek gyereket vállalni (És el merik vinni orvoshoz! Hát hogy képzelik???) ... meg kell mondjam neked, nem vall valami nemes lélekre.