Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tovabb a jezsovi uton

0 bejegyzést írt és 262 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Európa népessége 4500 éve hirtelen kicserélődött. Legalábbis ezt állítják genetikusok, de egyelőre senki nem tudja, miért.   A Nature Communicationsben megjelent tanulmányában Alan Cooper, az ausztráliai Adelaide Egyetem kutatója azt írja, közép-európai 7500-2500 éves…..
tovabb a jezsovi uton 2013.04.27 21:25:27
@atesz: ozzy is neander leszármazott, pár hónapja írták valahol ....
Két robbanás történt a bostoni maraton helyszínén, a cél közelében. Ketten meghaltak, több tucatnyian megsebesültek.  ..
tovabb a jezsovi uton 2013.04.16 02:08:18
Közép-Szerbiában, a Belgrádtól ötven kilométerre délre fekvő Mladenovac környéki Velika Ivanča faluban ma hajnalban Ljubiša Bogdanović (60) megölt 13 embert, köztük egy kétéves kisgyermeket is. Az otthoni lövöldözést követően a szomszédságban folytatta az ámokfutást az…..
tovabb a jezsovi uton 2013.04.09 15:52:34
Széles Gábor nemrég egy olyan "tudományos" kísérlettel foglalkozott, amely "ha a terve bejön, ötszáz éve nem látott növekedésnek indul az ország és Orbán megint kétharmaddal nyeri a választásokat."  Az index ismertetője facebook posztjáról. Széles bejegyzése "az…..
Ma este lépett ismét szorítóba csaknem két éves kihagyást követően Erdei Zsolt, hogy a Monte-Carlo millió dolláros szupernégyes torna első körében megmérkőzzön Denis Grachev ellenében. Ahogy már délután írtam, Zsolti technikai repertoárja és rutinja…..
Ma hajnalban brutálisan agyonvertek egy magyar fiatalt a délvidéki Óbecsén. A szemtanúk állítása szerint négyen rugdosták és verték, majd kővel is megdobták. A delhir.com értesülései szerint a támadók szerb nemzetiségűek voltak, tehát a gyilkosság hátterében…..
"A magyar élet ára, a szovjetek halála" - virított a jelszó a Tábori Posta levelezőlapjain - nem jött be, a magyar hadsereg történelmének legsúlyosabb vereségét szenvedte el a II. világháborúban. De vajon mennyire vették komolyan a korabeli propagandát a ma már egyre…..
tovabb a jezsovi uton 2013.02.23 01:25:30
tovabb a jezsovi uton 2013.02.23 01:58:12
Az izraeli hadsereg lassan elgondolkodhat azon, hogy eltiltsa az internettől tagjait. Sok hasonló eset után most újra magyarázkodhatnak.  Egy fiatal izraeli katona a minap az Instagram képmegosztóra feltöltött fotója kiverte a biztosítékot. A képen egy fiatal fiú tarkója…..
tovabb a jezsovi uton 2013.02.19 22:50:59
A Fidesz agit-prop osztály áldokumentaristái Biszku Béla bácsi "leleplezése" után, politikai célokra szeretnék használni a II. világháború végén történt tömeges nemi erőszakot és annak elmesélését. Meglehetősen virulens fabula az álkonzervatív jobboldalon, hogy a…..
Bayer Zsolt Birkózás című cikkében most éppen a NOB-ot osztotta ki, a tőle megszokott keresetlen stílusban. Természetesen baromállatok és idióták mindahányan. Mégpedig azért, mert levették a birkózást az olimpia műsoráról. Ahogy írja, helyette lesz majd valamilyen „ball”,…..
tovabb a jezsovi uton 2013.02.17 13:34:35
Tarantino bullshitelésben soha nem volt utolsó: mostanság az dívik nála, hogy páratlan napokon arról beszél, hogy abbahagyja a filmezést, mert a digitális forradalom bekaphatja/mert addig kell abbahagyni, amíg a csúcson vagy/és így tovább, páros napokon pedig bedob egy-egy új…..
A Fidesz a választójog határokon túlra terjesztésével új frontot nyitott a választási csatározásokban. A külhoni magyarok fontosabb emberek lettek, legalábbis a nagy meccs napjáig. Mesterházy Attila is felhúzta a fejére a legvastagabb bőrt amit az MSZP székházban talált, és…..
tovabb a jezsovi uton 2013.01.25 15:57:54
Az ellenzék fellélegezhet. Helyre állt a világ rendje. Végre kibújt a szög a zsákból, kiderült, ami előttük eddig is nyilvánvaló volt: igenis fasiszták ezek mindahányan, nácik valamennyien, rasszisták, antiszemiták, vérszomjas keretlegények, Eichmann és Mengele zsidó- és…..
tovabb a jezsovi uton 2013.01.09 15:28:53
Mint minden nagyobb kaliberű tragédia esetében a Newtown-i iskolai lövöldözéssel kapcsolatban is napvilágot láttak már a különböző összeesküvés-elméletek. Én nem kívánok állást foglalni az ügyben, de arra gondoltam, hogy néhány, a világhálón keringő érdekességet…..
tovabb a jezsovi uton 2012.12.23 20:51:35
@blue angel: a felvétel előtt talán az irigy honaljmirigy valamelyik fergetes humorú videoját nézte.esetleg patakkyy atis előadását , hogyan támogatják az ufok a békamenetet.
Szerda este a szervezett megmozdulás lezárultával a tömeg nem oszlott fel, hanem spontán tüntetés jelleggel a Lánchídra ment (1986. március 15, megvan?). Az eddig a tüntetőkkel, még a spontán szakaszban is együttműködő rendőrség innen több fiatalt bekasztlizott, bevitték őket…..
Az iskolavárosi múltjára oly büszke Debrecen 15 iskolájának a működtetéséről mondott le önként: 15 iskoláját adta át teljesen állami kezelésbe - nyilván mert nem tudta fizetni a rezsit ezekben az intézményekben. Halkan kérdezem meg: az új stadion üzemeltetésére akkor miből…..
Nem ritkán 8-9 éves gyerekek akár napi 19 órában rabszolgákhoz illő körülmények között készítik azokat a karácsonyi díszeket és dekorációkat, amiket mi itt, Nyugaton megveszünk és a békét és boldogságot hirdetjük vele. A napokban 14 gyereket (volt köztük 8 éves is)…..
Az RTL Benkővel és Alekosszal már kijátszotta a trashreality kártyát, de úgy látszik, van a szürreális giccsnek olyan bugyra, ahová még akkor is szívesen merülnek alá, ha közben tudják, hogy most tényleg nyakig szarosak lesznek tőle. Az RTL II vasárnap esti zászlóshajójának…..
Paranoid Android Színváltók 2012.09.21 11:53:14
Voltak olyan kétnemzetiségű magyarországi falvak a hetvenes évek elején, amelyekben az idő tájt kötötték az első olyan házasságokat, ahol a felek etnikai hovatartozása nem volt azonos. Természetesen az ilyenkor elengedhetetlen tömegbunyók és bicskázások kíséretében. Az ilyen…..
Eszem megáll Kurva anyád!!! 2012.09.09 09:09:00
Jó dolog a sokadik Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál.Rengeteg embert megmozgat, éjszaka még a budapesti Belváros is tele volt talpas borospoharat szorongató, jókedvű fazonokkal. Jó dolog a BKV gyönyörűen felújított cabrió busza is. 200 Ft-ért bárki mehet egy nosztalgia kört a…..
tovabb a jezsovi uton 2012.09.09 15:59:14
Valamikor a Videoton VIP-páholyában megejtett tökmagköpködés környékén Orbán Viktor már tudta, hogy megalázta a saját hazáját, odadobta mindannyiunk becsületét. Ha igazak a hírek, hogy Azerbajdzsán akkora értékben venne a csőd szélén egyensúlyozó országtól magyar…..
tovabb a jezsovi uton 2012.09.01 16:07:40
Ghostwriter Albánia reloaded? 2012.08.30 12:12:16
Megint felvetődött, ezúttal az MSzP részéről, hogy kell-e, szabad-e a 2014-es választásokat bojkottálni. A vita egyszer, Debreczeni József ATV-s interjúja után, már lejátszódott. Poldi bácsi megmondója most újra összeszedte, hogy – szerinte – ez miért marhaság. A Varánusz…..
A romantikus mítosz, mely szerint egy ember, esetleg egy nemzedék képes megváltoztatni az ország, a nemzet, a közösség sorsát, egyszerűen nem igaz. A nagy emberek hamis legendája vérbeli XIX. századi ostobaság, amely Magyarországon sajnos ma is meghatározza némely politikai…..
Csak ők a melegben locsolták a fesztiválozókat, hogy ne legyen bajuk. Valószinűleg megállapodtak a fesztiválal, ha pedig nem akkor csak simán voltak jó fejek. Ők így értelmezték a szolgálunk és védünkőt. Videó lent.   ..
tovabb a jezsovi uton 2012.08.12 22:25:47