Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jason19

14 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután Arnold Schwarzenegger átadta másnak a kormányzói bársonyszéket, Arnie ismét filmezésre adta a fejét, elsőként az Expendables folytatására bólintott rá, majd a The Last Standben fog játszani és leszerződött a Black Sands akciófilmre is, amiben egy magányos fickót fog…..
Jason film Conan, a barbár 2011.09.02 22:03:00
Visszajelzést kaptam a kritikáimról, és azt tanácsolták a barátaim, hogy legyek néha kicsit negatívabb. Nem hiteles, ha mindig minden pozitív. Ezért eldöntöttem, hogy le fogok néha húzni egy-két filmet. De ezt nem a Conan-nal kezdem. No persze, nem azért mert nem lehet belekötni,…..
Jason film Az idei nyár mustrája 2011.09.14 04:38:00
Úgy döntöttem írok egy rövid összefoglalót a nyár mozis élményeiről. Az összes nyáron bemutatott filmről nem tudok írni, csak az általam is látott filmekre hagyatkozom. Megpróbálom jellemezni, melyik film tetszett, és mi okozott csalódást. Ez az én véleményem lesz, és nem…..
Jason film Cowboyok és űrlények 2011.08.29 20:48:00
  Elment egynek. Egy kis nyári kikapcsolódásnak pont jó, ha épp nincs semmi más dolgod. Azért az év legjobb filmjei közé nem írom be. Látványos volt, néhol izgalmas. A western filmeket nagyon szeretem, és a vadnyugati hangulat meg volt a filmben. A sci-fit is szeretem, és az is…..
Amikor elsőnek hallottam róla, hogy újabb remake készül a Majmok bolygója filmből, kicsit utálattal gondoltam eme alkotásra. Eldöntöttem, ezt a filmet biztos nem fogom megnézni moziban. Döntésemet befolyásolta – szerintem sokan másoknál is – a Tim Burton féle újra…..
Jason film Zöld Lámpás 2011.08.18 00:52:00
A kritikusok lehúzták ezt a filmet. Eleinte azt olvastam, hogy elmegy egynek, de később, más fórumokon már egyenesen rossznak nevezték. Miért? Nem értem. Mennyivel volt ez rosszabb, mint az Amerika Kapitány, vagy akár a Thor? Szerintem semmivel. Én élveztem. Persze régen láttam már…..
Elment egynek. Nem volt rossz film. Talán nem illene így kezdenem egy filmről írt kritikát. Talán sokakat eltántorít az első két mondat a film megnézésétől. főleg azokat, akik ismernek, és tudják, ritkán vetítenek olyan filmet, amit én nem szeretek. Ők úgy lehetnek vele, hogy…..
Befejeződött hát Harry Potter kalandjai. Az utolsó rész méltó lezárása a sorozatnak. Én mindegyik filmet nagyon kedveltem, persze van köztük kedvenc, és van, amelyiket kevésbé szerettem. Ezt az utolsó részt, a legjobban sikerültek közé sorolom. Nem akarom azt mondani, hogy ez a…..
Jason film Thor 2011.07.13 23:40:00
Szeretem a képregény filmeket. Talán abból ered ez a vonzalom, hogy gyerekkoromban nagyon szerettem a képregényeket. A pókember volt a kedvencem, de a Transformers is nagy kedvenc volt. A bosszúállókról (Avengers) viszont nem olvastam képregényt, sem oszlopos tagjáról, Thor-ról.…..
Jason film X-men: Az elsők 2011.07.12 22:40:00
Ezt a filmet is Júniusban néztem meg szűk baráti társaságban (8-an voltunk). :) A film fogadtatása elég vegyesre sikeredett. Volt, akinek tetszett, és volt, aki halálra unta magát. Én az első csoportba tartozom, nekem tetszett a film. Ha be szeretném kategorizálni az eddigi X-men…..
Jason film Super 8 2011.07.09 01:02:00
Júniusban néztem meg a moziban. Úgy mentem el megnézni ezt a filmet, hogy szinte semmit sem tudtam róla. Még a bemutatókat sem néztem meg, amit a TV-ben, vagy interneten találhat az ember. Jól tettem. Így rengeteg meglepetést okozott a film. Elbűvölt, és magával rántott mesés…..
Jason film Transformers 3 2011.07.08 22:36:00
Hol is kezdjem? Áh, megvan. Váááúúúúú, ez „odabassz”. Megnéztem és engem meggyőzött. A látvány, na, az valami hihetetlen.  Néha azon kaptam magam, hogy nyitott szájjal bámulom a vásznat. A story…, de minek is beszélnénk a történtről egy olyan filmben,…..
Jason film Piranha 3D 2011.06.28 21:36:00
Először is szögezzük le, hogy nem szeretem a horror filmeket. Pontosabban nem szeretem a slasher movie-t (ahol egy tag késsel, láncfűrésszel, furmányos eszközökkel gyilkol), a japán horrorokat (ahol egy darabos mozgású kislány öl), és a sorozatgyilkosokról szóló filmeket (ahol…..
Jason film Francia kapcsolat 2011.06.28 00:41:00
Ma este a Francia kapcsolat (1971) című filmet néztem meg. Láttam már régebben, de most újranéztem. Semmire sem emlékeztem a filmből szóval érdemes volt újranézni. William Friedkin rendezte, akinek ez a film mellett, még egy klasszikus alkotása volt, az Ördögűző. A Francia…..
Kihangsúlyozom: Kettő és nem a három.  Most néztem meg nem olyan rég még egyszer. Kérdezhetnétek miért? Főleg azok, akikkel két évvel ezelőtt együtt néztem meg moziban, és kifelé jövet együtt hurrogtuk le, hogy mekkora nulla volt. Azért néztem meg, hogy a 3-ik rész előtt…..