Regisztráció Blogot indítok
Adatok
postata

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
"Varázs" - mondta a kékre mázolt arcú roma rapper az X-Faktor legutóbbi kieső párosának egyik fele, és magabiztos mosollyal nézett vissza Ördög Nórára. "Kelta" - tette hozzá a kékre festett bőrt és a szeme köré rittyentett vörös rombuszt magyarázva. Jó, istenigazából ezen…..
postata 2012.10.21 21:16:13
@harcosDuke:
Ugyan Duke! Te is tudod, hogy elolvasod a válaszomat. Barátunk, a bölcs blogbejegyző pedig jót röhög rajtam is, hogy kommentjeimmel újabbakat generálok. Jól látod, erről szól az egész, még az is lehet, hogy én vagyok a blog tuljadonosa, és most elcssztetek egy rakás percet erre a baromságra, ahelyett, hogy beleolvastatok volna egy Szerb Antal könyvbe...

Adélt az juttatta be, hogy legalább úgy énekel, mint bármely más magyar énekes, "cserébe" képernyőkompatibilis és megosztó. Codálom, hogy ez újdonság.
postata 2012.10.21 21:19:16
@SziszkAnya: a karomba dőlj Baby, ne a kardodba :)
postata 2012.10.21 21:25:22
@reccs: " Az meg nem érv, hogy ehhez mennyit kell dolgozni"
Nyiván.
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
Én olyan gyerek voltam, aki megvolt győződve arról, hogy a matricák segítségével igazán egyedivé varázsolhatom a szobám és a benne lévő bútoraimat. A gyerek szerencsére a matricák gyűjtögetésében leli kedvét, ezért külön albumokba rendezi a matricáit, és eszébe sincs a…..
nejlon 3D rajzok - Fredo 2012.01.03 15:13:00
                               ..
Formátum: az a televízióműsor, amely egyedi, eredeti, azonosítható  tartalommal, mechanizmussal, szabályrendszerrel, arculattal rendelkezik, konkrét szereplőktől függetlenül, tipizált karakterekkel megvalósítható, és különböző országokban, kultúrákban adaptálható. Tim…..
A KÖKI űrállomás tervei nem a bajkonuri mérnökök irodáiban, hanem a MÁV Tervező Intézet (MÁVTI) tervezőasztalain láttak napvilágot. Kővári György (fényképe baloldalt, a fép forrása: MÉSZ) és két munkatársa, Koppányi Imre és Koppányi Miklós voltak a szülőatyák.…..