Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VladimirDrake (törölt)

1 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
George R.R. Martin a Trónok harca, pontosabban a Tűz és Jég dala-ciklus írója attól tart, az HBO tévésorozata előbb-utóbb beéri a regényfolyamot, ami meglehetősen kellemetlen lenne a jövőre nézve. Martin eleve nem egy gyors író, a ciklusban eddig megjelent öt kötetet 15 év…..
VladimirDrake (törölt) 2012.06.18 15:53:01
@suo tempore: Amikor az első Trónok harca poszt megjelent a CommentComon, én is elkezdtem gyanakodni, hogy ennek sosem lesz vége ezután..és nyertem!
Június 10-én, este 7 9 órakor startolt el az HBO-n a True Blood: Inni és élni hagyni című vámpírszéria 5. évada, ami 5,2 millió sorozatfüggőt érdekelt, írja a Hollywood Reporter. Ez 4 százalékkal rosszabb, mint a 4. évad tavaly nyári startja, de 3 százalékkal jobb, mint az…..
A héten számos ismert zenekar rukkolt elő új videóval, amelyek közül van olyan, amit akár most 2012 egyik legjobbjai közé sorolnánk. Ez Jay-Z és Kanye West közös produkciója, amit a zseniális Romain Garvas rendezett. Szórakoztatóságban azonban hadra kél vele El-P drogmámoros…..
VladimirDrake (törölt) 2012.06.03 18:35:30
Navracsics úr bizonyára úgy gondolta, a társadalom, de főként a jobboldali szavazók nagyobb részében meglévő cigányellenességet jól meg lehet lovagolni azzal, ha a Cozma-ügyben hozott II. fokú ítéletet a Kúria elnökénél megreklamálja, valamiféle ködös társadalmi…..
Nem akarunk nagyon ünneprontók lenni, mert ugye a Compact Disco bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, és ennek persze örülni kell, hiszen minket képviselnek, de a nótát magát nem muszáj szeretni. Mi már leírtuk a véleményünket a Sound of Our Hearts című…..
VladimirDrake (törölt) 2012.05.24 15:31:03
@gahan: Mélyen egyetértek.
Mirkóczki Ádám Jobbikos képviselő szerint a jelentősen enyhített ítélet miatt "felháborodott a szakma, a sportvilág és minden jóérzésű ember: egyedül a gyilkosok elégedettek". (Megjegyzem, a mai magyar politikai elit egyik legfőbb jellemzője, hogy mindig az emberek…..
VladimirDrake (törölt) 2012.05.15 17:50:02
@Szalahadin: Ne foglalkozz ezzel a szerencsétlennel, van néhány hasonló libsi nyomorék, akik kifejezetten ilyen postokra járnak provokálni, soha nem kihagyva a gesztusokból, hogy ők a felsőbbrendű, művelt emberbarátok, a többiek pedig pór fasiszták. Most rájuk jár a rúd, ez van.
Ha valamelyik párt szalasztja őket, akkor az bizony politikai baklövés. Óránként lehetne ráolvasni valamit a kormányra, de ezek csak a cigányokért, melegekért, hajléktalanokért sírnak. Ha pedig elvetik a sulykot, mint most a poszt írója, akkor újabb szavazatokat vesztetnek a nem is tudom milyen pártjukkal.
Lehet, hogy jobbikos írja ezeket a blogokat? :) Na, ez már ügyes lenne.
VladimirDrake (törölt) 2012.05.15 17:54:15
@milyen szép a Vértes, ó: Röviden és funkcionális analfabétán: kurva anyádat. Nem folytatom, mert az már meghaladná értelmi képességeimet.
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
Nagyszerű szalonrasszizmusos hírt olvastunk minap: a Super Bowl, azaz az amerikaifutball nagydöntője alatt sugárzott egyik autóreklám megrendelője elég kínos botrányba keveredett, mert a filmet gyártó cégnek utasításba adták, hogy mennyire sötét bőrű szereplőt fogadnak el a…..
VladimirDrake (törölt) 2012.04.27 16:55:41
Na, ha eddig nem volt nyilvánvaló, hogy Rihanna és Chris Brown között újra van valami, hát akkor majd most. Az énekesnő pár napja a Twitteren szólt be Brown aktuális barátnőjének, mégpedig úgy, hogy amiatt most többen rasszizmussal vádolják. A szappanopera epizódszereplői…..
Ilyen az amikor a valóság beszivárog a fikcióba. Amikor az itt és most létsíkja vörösen izzva lebukik az elbeszélés értelmezési horizontja mögött. Amikor az írók úgy játszanak hús-vér emberekkel, mint hülyegyerek, aki direkt a járdán hajt a GTA-ban.Gémes Antos, a…..
Tamás kavargó érzelmekkel, elrévedő tekintettel mered a telefon földön árválkodó darabkáira. A hátlap műanyagja deformálódott, a szürke szín az elhajlásoknál erősen elhalványul, szinte fehéresbe csap át. A nemrég még vidáman villogó, most már szilánkos…..
VladimirDrake (törölt) 2012.02.21 21:22:45
addict A vegák jobban dugnak 2012.02.17 09:00:00
Legalábbis ezt állítja a PETA legújabb víruskampánya, melyben BWVAKTBOOM kórban szenvedő lányok mesélik el, milyen is a zöld oldal. De vajon mit takar ez a betegség? A BWVAKTBOOM (Boyfriend Went Vegan and Knocked the Bottom out of Me) szabad fordítsában kb. annyit tesz, hogy “a…..
Az egész azzal kezdődött, hogy az Egyenlítő blog megírta, hogy a Tv2 annyit tudott mondani az Educatio 2012 kiállításról, hogy a habos palacsinta fogyott a legjobban a rendezvényen. Pedig történt ott más is. Egyrészt jól fogyott a nutellás palacsinta, másrészt a Hallgatói…..
VladimirDrake (törölt) 2012.01.23 18:16:52
@jürgen baromartz: haha, +1!
A Bakony egyik csúcsába rejtett titkos harcálláspont felelt volna Moszkva, és a NATO ellen az osztrák-olasz fronton harcoló magyar és szovjet alakulatok közötti kommunikációs összekötéséért. Szovjet vasszörnyek a Bakony csúcsán (Fotó: Kizmus Szabolcs/Hadsz)..
Újabb hőst adtunk a világnak... Kukorica János után, most Szolnoki János próbálja levágni a Nescafé hétfejű sárkányát. Egyetlen probléma van csupán, most a sárkánynak van igaza.Komolyan mondom már csak röhögni tudok azon ami jelenleg a nemzetközi sajtóban folyik hazánk első…..
VladimirDrake (törölt) 2012.01.07 22:34:10
Bár még nincs vége az évnek, az biztos, hogy nálam tévés produkciók tekintetében a Top5-ben benne lesz a Spektrum TV saját gyártású természetfilm sorozata, A Láthatatlan Madárfotós, amit karácsonykor mutat be a csatorna. Hogy ez így lesz, már júniusban sejtettem, amikor egy…..
A pénteki nagy parlamenti ralliban a Fidesz-frakció elfogadta az egyik  olyan sarkalatos törvényt (az egykulcsos szja bebetonozását tartalmazó gazdasági stabilitásról szóló törvényt), amelynek visszavonása az IMF-fel és az EU-val folyó tárgyalások megkezdésének feltétele…..
A The View című talkshow egyik műsorvezetője éppen Claire Danesszel, a Homeland egyik főszereplőjével beszélgetett, amikor fingott egy gyönyörűt, gratulálunk hozzá. video platformvideo managementvideo solutionsvideo player..
VladimirDrake (törölt) 2011.12.23 09:57:08
Nagy bajban lehet a NeoFm, ha már a napilapokon is spórolniuk kell. Legalábbis Bochkor Gábor szerdán reggel élő adásban azt mondta, hogy a cég lemondta a reggeli műsornak érkező napilapokat. Aztán kedvesen hozzátette, hogy kapjátok be. Már csak az a kérdés, hogy miért is…..
VladimirDrake (törölt) 2011.12.08 16:02:37
@nmate: A buszsofőr diplomás középvezető?
VladimirDrake (törölt) 2011.12.08 20:13:23
@nmate: Már az első kommentre reagáltam, miszerint diplomás középvezetői réteget pozicionáltak be a műsornál. Ehhez képest jártamban-keltemben csak buszon hallottam (szerencsére) Bocskorékat, reggelente inkább Balázsék szólnak autókban vagy a Petőfi (amit sokat hallgatva sajnos megérett a felismerés, hogy legalább annyira fosadék, mint a Neo).
Hardcore Star Wars-rajongóként mindig is sokkoló volt a tudat, hogy amíg Han Solo, azaz Harrison Ford 20 milliót vágott zsebre minden egyes főszerepéért, addig Leia hercegnőből a Jedi visszatér után csak egy kövér és megkeseredett, alkoholista megélhetési író lett. Aki ráadásul…..
Brian K. Vaughn, akit a tévénézők a Lost 3. és 5. évada egyik írójaként, a geekek pedig a Y: The Last Man és a Ex-Machina című kiváló képregények szerzőjeként ismer, a Showtime megbízásából nekilátott tévére írni Stephen King Under the Dome (Búra alatt I-II) című…..
Elképzelhető, hogy a költségmegtakarítás eléri az RTL Klub egyik legrégebbi műsorát, a Heti hetes-t is - írta pénteken a Bors. A lap szerint a show statisztaszervezője közölte a publikum egyik visszatérő tagjával, hogy a jövő év elejétől nem lesz felvétel, ami a műsor…..
Ha a HVG nem is, de a Médiablog szerzője Pécsi Ferenc, pollner bejelentette, hogy bezár a webkettővel és digitiális újságírással fogalkozó blog. A bejegyzés szerint a "kiadó a hvg.hu továbbfejlesztésére csoportosítja át a HVG Médiablogra szánt pénzt". A Médiablog…..
VladimirDrake (törölt) 2011.09.02 06:00:15
@Mercel: De, balos. És szar. Pusztán ennyi a magyarázat.