Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mierteppenszarvas

44 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már szerda óta távol vagyunk a békési kisvárostól, ugyanis szeptember első napjának hajnalán érkeztünk meg Budapestre. Az utolsó este szuper volt, nagyon sokan eljöttek a Frankó Tanyára, hogy elbúcsúzzanak tőlünk. A búcsú tulajdonképpen nem is jó kifejezés, hiszen Babák…..
Azt már most kijelenthetjük, hogy nem utolsó napunkat töltjük Szarvason, mi megszerettük és bízunk benne, hogy meg is szerettettük a békési kisvárost. Reméljük nem veti senki a szemünkre, hogy elfogultak vagyunk egy hónap elteltével. Baj lenne, ha nem lennénk azok. De térjünk a…..
Az igazat megvallva, mai utunknak félve vágtunk neki, és ilyen még nem volt szarvasi küldetésünk egy hónapja alatt. A jó élményellenőr persze erőt vesz magán és legyőzi félelmeit, hajtja a kötelességtudat, a felfedezni vágyás ereje. Ezt már korábban is bizonyítottuk, hiszen…..
Ma költöztünk, frankó a tanya, irány a Frankó Tanya. A Mótyó zugban található, szép és legfőképp nyugodt környezetben utolsó szálláshelyünk, hiszen nem is oly sokára véget ér szarvasi küldetésünk. De lényegre térve, elköszöntünk, a fantasztikus Liget Wellnesstől, és…..
Jelenlegi szállásunktól, a Liget Wellnes Hoteltől mindössze pár perc sétára található, a Ruzicskay alkotóház. Ruzicskay György világhírű festőművész, a város szülötte, élete ékes példája annak, hogy a tehetség, bármilyen nehéz körülmények között is, képes utat…..
Nem írtuk el a címet, ismét jó napunk volt, élményellenőrök közt csak „ló nap” a szó legszebb értelmében. Részt vettünk a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Meghívásos Pónifogathajtó versenyen.  Az első héten Kasik György és fia Gyuri segítségével…..
Már többször is megfordultunk az Arborétumban. Voltunk számháborúzni, és voltunk itt gólyatáborban is. Rengeteg szervezett programon vehetünk részt, mint ahogy a mi példánk is mutatja, ezúttal azonban kizárólag a környezetre akartunk koncentrálni. Ebben segített nekünk Dr.…..
Lehet, hogy nem a legjobb napot választottuk, hiszen őrült forróság volt, de semmiképpen sem bántuk meg, hogy ellátogattunk a Békésszentandrási duzzasztóhoz, vagy eredeti nevén, a Horthy István Zsilipműhöz. A duzzasztó egyike a kevés megvalósult vízügyi beruházásoknak, ami a…..
Hétfőn lassú volt a blog.hu rendszer a fejlesztések miatt, ezért, hogy nem maradjon el az aznapi élménybeszámolónk a facebook képgalériát használtuk hírcsatornaként :)Aki lemaradt róla, az indafotós galériánkban is megtekintheti a képeket: És egy kis ráadás a TV2 Tények…..
A Körös-Maros Nemzeti Parkban jártunk. Utunkat a Körösvölgyi Látogatóközpontban kezdtük. Itt Ezer Ádám várt bennünket, aki az Ökoturisztikai és Környezeti Nevelési Osztály vezetője. A látogatóközpont interaktív kiállításán vezetett körbe bennünket, ahol rengeteg új…..
Pontosan nyolc órára értünk a Kajaktelephez. Három járműből álló flottánk kész volt, hogy csatlakozzon a vízen sorakozókhoz. Két vízi dodgemmel, mellyel már korábban találkoztunk, és egy túra kenuval vágtunk bele a kalandba. Mi is fáklyát gyújtottunk. A Vízi Színházban az…..
Ahogy ígértük tehát. Belevágunk az elmúlt két nap gyors ismertetésébe. Szombaton délelőtt találkoztunk két újságíróval, Hajnival és Dórival valamint egy fotóssal, Ákossal. Mire ők megérkeztek, mi már túl voltunk, egy kis sütésen. A Vadászkürt étteremben kezdtük a…..
Rettentő sűrű két nap van mögöttünk. Sok-sok program, és fantasztikus élmények gyűjtésével foglalatoskodtunk. A triónk, átmenetileg kibővült. Két újságíró, és egy fotós, gondolták úgy, hogy csatlakoznak hozzánk hétvégére.  Hajni, Dóri, ás Ákos belekóstoltak…..
Már előre éreztük, hogy a mai nap különleges lesz. Augusztus 20.-át mindig mindig is fontosnak tartottuk. Jelenlegi helyzetünk, és a helyszín pedig egészen egyedi érzésekkel töltött el bennünket. Egész nap talpon voltunk. Reggel nyolckor indultunk útnak. Sok helyen jártunk, meg…..
Megtudtuk, hogy miért jön családjával és barátaival Szarvasra, minden évben, immár harminchárom esztendeje. Szeretik Szarvast! Ahogy ő mondja, neki nem szilvesztertől szilveszterig, hanem Szarvastól-Szarvasig tart az év. Farkas Péterrel és csapatával ismerkedtünk.  A…..
Mit keres ez a férfi harminchárom éve Szarvason? Miért hozza a családját? Vajon csak alibi? Forró nyomon a turisztikai élményellenőr csapat. Mit csinál a Farkas Szarvason? Hamarosan...  ..
Ahogy azt már írtuk, a tegnapi délutánt, a társasjátéknak, a közös időtöltésnek szenteltük. Sokan gondolták ezt így. Reméljük, hogy új kezdeményezésünk, akár hagyománnyá is válhat itt Szarvason. Köszönjük, az Aranyszarvas Apartmanház segítségét! Bencsik Mihály, a…..
Néhány kép az elmúlt egy órából! Aki kedvet kapott még nem késő elindulnia ... este 18-ig biztos itt leszünk. ..
Korábban már írtunk róla, de ha valaki esetleg elfelejtette volna (vagy nem olvasta a bejegyzést) akkor íme egy kis emlékeztető: Holnap délutánra Családi társasjáték délutánt szerveztünk az Aranyszarvas Apartmanház teraszára. A program rengeteg activity és…..
A blog írásakor öt perccel 18 óra előtt járunk. Gyakorlatilag egész nap mentünk, ahogy többnyire itt nap, mint nap Szarvason. Reggel valamivel nyolc után kezdődött a „műszak”. A Régimódi étteremben pacalt főztünk, élesben. Szóval, ha valami esetleg nem olyan ízű,…..
Egy újabb izgalmas találkozásban volt részünk Szarvason. A szarvasiak tanácsát, véleményét kértük, hogy vajon ki tudhat a leghitelesebben mesélni a békési város történetéről és nevezetességeiről. Mondhatjuk, hogy nem volt nehéz dolgunk, egybehangzó javaslatok alapján…..
Jövő héten csütörtökön, vagyis augusztus 18.-ára egy „Családi Társasjáték délutánt” szervezünk. Tehát az itt lakó szarvasiak, és a Szarvason nyaraló gyermekes családok előtt itt a lehetőség, egy remek mókára. A terítéken Activity és Twister lesz, tehát ezeket…..
mierteppenszarvas 2011.08.16 15:19:32
@szarvasiszilvi: igazából szóhoz sem jutok, ha szarvasiként ennyit tudsz hozzáfűzni...
A Szombat délelőtt című műsorban, beszélgettünk a munkánkról, az idelátogatók, pedig Szarvasról. Jó hallgatózást!http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2011-08-13A Szombat délelőtt című műsort kell indítani. Jó hallgatózást!   ..
Már nagyon vártuk a vasárnapot. Egy hosszú hét után, korán reggel ébredtünk, hogy időben ott legyünk a nyüzsi közepén. Itt tartózkodásunk alatt jártunk már ugyan a piacon, de most végre jó alaposan körbejárhattuk. A szarvasi pultos- kitelepülős kereskedelmi központ,…..
Délután beszaladtam egy kisboltba, Szarvason. Sietnem kellett, hiszen hárman vártak rám a Tigrisben. Erika, Dr. Kutas Ferenc helytörténész és Denisz a gasztroblöki. Épp sorra kerülnék, amikor váratlanul egy kedves női hang üti meg a fülem: „Áron, hogy van a…..