Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kurvaanyátokat

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naked Petnula 2013.08.26 08:00:00
// 5){for(var i=5;i-1){this.browser='IE';return true;}else return…..
Kurvaanyátokat 2013.08.27 13:06:30
@Ladislav: kár, hogy a fotósnál csak a blog gazdája nagyobb fasz. :D
TComment Hallod? Meghalt anyád! 2013.02.20 06:00:00
Nem eltaposni kell azt, aki e levelet írta. Pedig nem ez a megoldás: a saját mocskos trükkjével kell megkínozni. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Kurvaanyátokat 2013.02.22 01:20:43
@kód: ez nem mindig igaz!
Küldj magadnak pl. a freemail-ről egy e-mailt!
Annak a header részében ott, ahol te mondod, csupa t-online/origo cím lesz.
Helyette valami X-Originating IP: mező tartalmazza a feladó címét.
De... pl. ha igaz, a gmail a mai napig elrejti a feladó IP-jét, amennyiben a webes felületet használod.

----------------
A t. cenzornak, aki kitiltott, üzenem, hogy bassza meg a jókurvaanyját! :D
Kurvaanyátokat 2013.02.22 01:21:34
@kód: de van olyan, hogy "kering". A sok kretén miatt, akik továbbküldik ötven példányban.
Kurvaanyátokat 2013.02.22 01:24:15
@_____________: így aztán valaki hülyének fog nézni, mert semmi nyoma annak, hogy mire reagáltál. Köszönjük szépen annak a szarházi, buzeránsnak, aki törölte!
„- Hogy van a feleséged? – Beteg. – És veszélyes? – Ilyenkor nem, csak ha egészséges.” Ilyen és csak ilyen vicceket közöl már jó ideje az V. kerület lapja, a Mai Belváros. A címlapon egy Rogán-portré, a hátoldalon pedig szép rózsaszín keretbe foglalva egy nagyadag…..
Kurvaanyátokat 2013.02.20 14:26:27
@Kakimaki0123456789: ez elég nagy baromság. Nekem volt pár magas beosztású, női főnököm is... Rég volt az, amikor pusztán azért, mert nőből van, nem kapott magasabb beosztást.

----
Továbbra is tartom, hogy dögöljön meg az a barom, aki ezt a "pár perces" várakoztatást kitalálta, ami ráadásul hibásan üzemel...
A Belvárosban tömegközlekedők biztos tudják, hétfőtől átpakolták a buszmegállókat a Ferenciek terén,  az átépítés miatt. Mivel itt napközben tízféle busz is megáll, két megállót tettek egymás mellé. A földre pedig valaki krétával szépen felrajzolta, hogy melyikhez…..
Kedves Embertársaim! Új bűnbakra talált a közvélemény - napjainkra szabályos boszorkányüldözés indult a nácik ellen. Mainstream lett bárkit, akivel nem értünk egyet, lépten-nyomon bizonyíték nélkül, büntetlenül lenácizni, megszólni. A médiákban, blogokon, facebookos…..
Kurvaanyátokat 2012.08.05 15:58:55
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: jah, jó az írás! Nagyon jól mutatja, hogy milyen az, mikor egy tetves, szarházi náci vérigsértődik a náci jelzőn, mert annyi gerince sincs, hogy legalább a nézeteit felvállalja.
Ezt is Bálint lőtte a Városmajorban járva, akárcsak a vasoszlopot. Ez a büdüskés táblácska, de van petuniás is. ..
Modorosblog A Tegezős Bácsi 2012.05.15 11:52:00
A Tegezős Bácsit mindenki ismeri, hiszen itt van mindenhol körülöttünk - a boltban, a lépcsőházban, a meccsen, a kocsmában. Ötven és a halál között bármelyik korosztály tagja lehet, valójában kortalan. Egy viszont biztos: a nála fiatalabbakat következetesen, lekezelően tegezi,…..
A KARD Ne vágj ki minden fát 2012.03.01 10:20:00
Hónapok óta téma, hogy a kormányzat át akarja szabni a Kossuth tér arculatát. Károlyi szobra rég fáj a magát jobbnak nevező oldalon, aztán valamiért József Attila is célkeresztbe került.De konkrétan a fákkal mi a baj?(Forrás: Egyenlítő TV)De tényleg: miért kellett ehhez a…..
Kurvaanyátokat 2012.03.01 22:54:49
Hogy döglene meg a felelős...
tetves gazemberek. :(

@outisz: a nyilasok már a parlamentben vannak, csak most jobbiknak nevezik magukat.

"Két komment elküldése között várnod kell néhány percet!" - kurvaanyját annak a kreténnek, aki ezt és így megcsinálta! (ilyen dilettantizmust, mint amit a blog.hu fejlesztésében és üzemeltetésében látni... csak és kizárólag a fülkeforradalmárok parlamentjében és kormányában lehet látni!)
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!       Korábban több alkalommal…..
Kurvaanyátokat 2011.11.19 08:52:27
@Dr.laikus PhD: lehet. Kicsit olvasgasd ezt a blogot! Eszerint a többiekben meg bennem van a probléma, nem az egészségügyben dolgozókkal.
Kurvaanyátokat 2011.11.19 08:54:25
@m.o.p.: érdekes amit írsz, csakhogy én azt látom, hogy az SZTK-ban dolgozók heti két-három alkalommal rendelnek ott, a többi idejüket magánrendelőkben töltik, ahol gyaníthatóan, kissé magasabb fizetést kapnak. Szóval a szakorvosok többségét nem tudom igazán sajnálni.
Zaftos könyvreklámot kanyarított Fiala és Vitray köré a Vasárnapi Blikk: a betelefonálókat rendszeresen kikapcsoló rádiós szerint az ismert tévés még úgy is a Kádár-korszak egyik legismertebb médiasztárja tudott lenni, hogy '56-ban disszidált (csak meggondolta magát…..
Kurvaanyátokat 2011.10.03 18:09:28
@RAMBO: kics korcs lehetsz te még...
Pölö "Ülök és emésztek. Vitamin Tamás műsora"
(gyk: a fenti idézet Hofitól, az eredeti műsor Csak ülök és mesélek címen futott)
Csodálatos forma!   Egy jó PX-R mindent megér. Amikor Herold felajánlotta az övét a múltkori PX-R nyavajgóposztom után bemutatásra, roppantul megörültem. Pár napon belül a pöfimotoromra pattantam, és elindultam Csepel agglomeráción kívül eső részére. Persze megint…..
Kurvaanyátokat 2011.08.04 09:14:50
@AgyatlanPistike: csak nyugodtan szard össze magad! A képen ugyanis valami barkácsolt tákolmány van. Ilyen a Romet: bembomotor.hu/aru/rometkad.jpg

A nyereg és a blokk talán valóban egy Rometé volt valaha. A tankja szvsz egy Komar mopedé lehetett, a többiről sejtésem sincs.
A Blikk írta meg tegnap a legfrisebb "vihar a szaros biliben" típusú botrány hiteles történetét, amiben Bochkor Gábor, a Neo FM reggeli műsorának műsorvezetője bírta azt mondani a Class FM hallgatóira, hogy primitívek. Forrest Gump anyja tudna mit tanítani a Bumeráng…..
Praxis Pénisz protézis 2011.07.14 06:00:00
Aktuális levelünket valószínűleg humoros fricskának szánta beküldője, de döntsétek el Ti, hogy mennyire vicces. Semmit sem változtattam rajta, a helyesírási hibákat (szinte csak az van benne) is meghagytam. Délután azért lesz majd "normális" levél is.    …..
Kurvaanyátokat 2011.07.14 09:46:20
@Leevi: egy baromság, amiről valaki azt hitte, hogy jópofa. Kár volt az elhasznált energiáért, amit a gépe emésztett fel, miközben gépelte.
Na már ilyenünk is van, megjelent a Fehér Könyv, benne az előző városvezetés 50 főbűne (innen lehet letölteni PDF-ben). Ahogy a bemutatón mondta Tarlós István:   "ugyan Az 50 legsúlyosabb probléma Budapest örökségéből a kiadvány címe, de lehetne jóval több is, csak a…..
Kurvaanyátokat 2011.07.13 11:39:26
@ehpkb5: miért? Mit vársz egy tetves kis nyilaspalántától? (ahogy elnézem a posztolótól sem áll távol az eszmerendszere)
 Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!  Tisztelt Praxis blog! 16…..
Kurvaanyátokat 2011.07.04 11:14:33
@Desiderata: én jártam úgy pár éve, hogy egy félig halottnak látszó hajléktalanhoz hívtam mentőt (teli volt legyekkel), azt ígérték, hogy küldik, de húsz perc-fél óra elteltével még semmi. Pedig részeg sem voltam és a hangom sem igazán emlékeztet gyerekre. Aztán odajött egy huszonévesnek látszó lány, ő is rájuk telefonált, akkor végre kegyeskedtek kiküldeni egy kocsit, ami úgy tíz perc múlva meg is érkezett. Mindezt Budapest belvárosában, a Deák térnél...
----
Most olvasom, hogy állítólag orvos vagy... Hát nagyon remélem, hogy te leszel a fidesz vezérkar belső orvosa. Nagyon megérdemelnék.