Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Friedrich Fanni

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ha Neked is eleged van abból, hogy nem vagy boldog azzal, aki reggelente visszanéz a tükörből, ha úgy érzed nem vagy elég, ha irigykedve nézed a nőket az utcán…ez az üzenet Neked szól!  ..
A mai szerintem fogalma lehetne a rossz reggeleknek. Korán kellett kelni, el is aludtam, fél készen indultam el otthonról. Már 10 perce vártam az ügyfelemre, amikor küldött egy sms-t: Ma mégsem jó. Ha ez nem egy rosszul induló reggel... Hát nem tudom mi lehet az. Ilyenkor kedvem lenne…..
Időpontod van sminkeshez? Szuper! Csodálatos átváltozást szeretnél? Akkor tegyél érte! Minden festmény csak annyira szép, mint a vászon, amire rákerül. Ez a pár trükk biztos segíteni fog, hogy a lehető leggyönyörűbb legyél!..
Kezdjük úgy, mint egy anonim gyűlésen Friedrich Fanni vagyok. Sminkmániás. Akárhányszor sminkelek valakit, felmerül a kérdés, hogyan is indult mindez... Úgy kezdtem, mint bárki más. Elégedetlen voltam, nem láttam magam szépnek...
Számomra Olaszország már régóta a plátói szerelem megtestesítője. Ha valaki ült már velem egy asztalnál olasz étteremben, tudja, felnőtt filmek színésznőit megszégyenítő hangokkal dicsérem a szakács munkáját. Egy pénteki görbe estén meg is fogalmazódott, az azóta szálló igévé lett mondat: "Ettől a…..
OurFashion MAC Me Over! 2011.08.22 17:01:00
A MAC pár hónapja egy versenyt hirdetett, melyben megkérdezték a vásárlóiktól, rajongóiktól, hogy számukra mit is jelent a MAC. A több ezer jelentkezőből -akik videókat és képeket töltöttek fel magukról- hatot választott ki a MAC kreatív igazgatója, James Gager. A…..
Alexandra Stan - Mr Saxobeat (Official Video) Alexandra sminkjét Te is elkészítheted! :) Az alapozás után fogjuk meg a fekete szemceruzánkat (legjobb erre az új Liquid Eye Effect szemceruza) satírozzuk be a szempillák tövét és egy kicsit hosszabbítsuk meg az alsó vonalat kifelé,…..