Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NKOTB

287 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan nem hivatalosan, de csak megerősítették, hogy az 1983-as születésű amerikai Alexander Wang lett a Balenciaga új kreatív igazgatója. A francia divatcégnél ezt a pozíciót 1996 óta Nicolas Ghesquière töltötte be. Wang maszkulinitása a női ruhák terén érdekes…..
A Tar magazin számára készített sorozatban Laetitia Casta elegáns, és természetesen gyönyörű. ..
Na igen, a fiúk általában nem sminkelnek durván, nem változtatják a hajukat durván, nincs olyan színes ruhatáruk, mint a lányoknak. Általában. Ezért aztán ha valami furát kitalál egy fiú, akkor az legalább szól. Jared Leto csinoska, ezért most a középpontba került leborotvált…..
Váci utca Reciklált cipők 2012.11.27 14:02:00
A Pleasemachine Style Lab nagy kedvencünk, nemcsak Eva Zaboeva megnyerő szermélyisége miatt, hanem mert szép, és egy ideje már gondos cipőket is készít. Az alábbi csizmában egy néhai bársony ruha lakozik. ..
Váci utca Givenchy + H&M? 2012.11.26 11:49:00
Hahahaha,a pletykákkal ellentétben a Givenchy nem kollaborál a H&M-mel. Azért hahahaha, mert nincs az a sale ami hozzáférhetővé tette volna az árakat, arról nem beszélve, hogy a Givenchy sokat veszítene, ha a prémium megítélésén csorba esne. ..
Váci utca Pénteki szuka 2012.11.23 09:38:00
Megérkezett a Married to the Mob új csajos kollekciója, a póló és a csaj is isteni. Vehettek printelt cicanadrágokat, és ilyen-olyan felsőket. ..
Váci utca Piros szíves Moschino 2012.11.22 09:55:00
Ez a táska egy igazi klasszikus Moschino darab, kicsit feljavítva,frissen, ropogósan. A jövő tavasz/nyári kollekció része lesz, és bár nincs benne sok újítás, nagyon szép.  ..
Váci utca Albínó vadvirág 2012.11.21 16:44:58
Hűvös és szexi fotókat készített Danil Golivin a Fashion Gone Rouge számára az albínó modellel, Nastya Zhidkovával.  ..
A lezárult Tokyo Fashion Week számomra egyik kedvence a GVGV. Az Insectopia fantázianevű bemutató valóban tele volt rovaros utalásokkal, a kiegészítőkön és printeken át a kivetítőig mindenhol megjelent.  A G.V.G.V. dizájnere, Mug, 1997-ben indította el a márkát, amely azóta…..
Az 1997-ben alakult japán márka, a Toga Virilis nevű jövő tavasz/nyári férfikollekciója egész egyszerűen gyönyörű. Fényes, mély színű anyagok, erőlködéstől mentes szabások és kombinációk, kifinomult és nagyon hordható. Tudtok hasonlót? ..
Lady Gaga és Terry Richardson igazán összeillő párosnak tűnik. Gaga új klipjét, a Cake-t Richardson rendezi, elöljáróban: ..
Itt az év végi partidömping, és a férfiaknak is illik elővenni az öltönyeiket. Ha eltekintünk a lila ballagós vonaltól, akkor az öltönyös pasik nagyon vonzóak. A szezon kedvence a vörös és fekete színű bársony, amely amellett, hogy kellemesen melegít, a luxust is sugallja,…..
Az idei MTV Europe Music Awards showra érkező és többnyire meg is szólaló sztárokat a vörös szőnyegen kapták le. A kedvencem Gwen Stefani. ..
A CLAE x Maiden Noir idei téli kapszulakollekciója egy kamera pántból, egy sapkából, és a szuper limitált Maiden Noir x CLAE Strayhorn cipőből áll. A teljes kollekciót itt láthatjátok. ..
Váci utca 2012.11.14 08:21:00
December 15-től a menő helyeken (No6 London, No74 Berlin és Solebox Berlin), és december 22-től a kevésbé menő helyeken is elérhető az Adidas Allegra EQT. Fotó: L.Patrick Simensen ..
Váci utca Free People lookbook 2012.11.13 14:41:50
A Free People novemberi lookbookja szépen hozza a tündérmesébe illő vidéki szabadság keverékét a vastag kötött holmikkal, virágos köntösökkel és hűvösen csillogó anyagokkal. A lookbook inspirációi valóban tündérmesék voltak, például a Borsószem…..
Kifutón már láthattuk, de most itt a Karen Walker jövő tavasz/nyári kollekciójának lookbookja. Nézegessétek, aranyos.   ..
Váci utca Carly Hunter 2012.11.12 08:24:00
Carly Hunter Escape Into Reality nevű ősz/téli kollekciója a mostanság már kicsit unalomig variált tiszta, minimál, szofisztikált, időtlen vonalon mozog. A fényes, nemes anyagokon és a női test formáját nem követő, a csinosságot nem szexinek értett szabásokon kívül sok…..
Váci utca Alia Penner 2012.11.09 12:40:00
Alia Penner egy fiatal művésznő, grafikus, designer, fotós, illusztrátor. Olyan nevekkel dolgozott együtt, mint a Meadham Kirchoff és a Missoni, a párizsi Colette, és a williamsburgi Beautiful Dreamers bolt logóját is ő tervezte, és legutóbb a Ladyhawk videoklippel keresték…..
A Benah egy ausztrál kiegészítőket gyártó és forgalmazó cég, és egy szuper ékszer lookbook-kal jöttek ki, A képek púderrőzsaszín felhőben úsznak, és nagyjából mindent felvonultat, amire lányok áhítoznak. Semmi komolya nincs a fotókon, fagyik, virágok, kiskutyafigurák,…..
Wow, itt az új JC de Castelbajac tavasz/nyári kollekció. A fotós Leslie Kirchhoff. ..
A grafikus és humoros ruháiról ismert Peter Jensen az angol People Tree-nek tervezett kapszulakollekciója , egyszerű, hordható, és az eko és fair trade égisze alatt készült, 100% pamutból. A dán tervező kollekciója decembertől kapható. ..
Váci utca Margiela + H&M 2012.11.07 09:59:00
A H&M + Margiela kollekciót nagy érdeklődés és kampány övezi, és emellett nem a leghordhatóbb darabokból áll. November 15-én azért lenne mit kérnünk belőle. A kulisszák mögé láthatunk be ezzel a videóval: ..
Váci utca Macskagyűrűk 2012.11.07 08:27:00
A Mödernaked nagyon nagy kedvencem, most ezzel a kollekcióval jöttek ki. Az a nagyon szomorú ebben, hogy egy kézre maximum három ilyen gyűrű fér fel. ..
Váci utca Marc Jacobs - aranyifjú 2012.11.06 11:41:00
Szóvicc, bocsánat. 35 dolcsiért igaziból egy olcsó szóvicc. A Marc Jacobs üzletekben mától elérhető a Veuve Clicquot pezsgő számára tervezett ujjatlan, arany színű kesztyű. A Veuve Clicquot korábban is kollaborált tervezőkkel, a DKNY-kal és a kozmetikai óriással,…..