Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babó22

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A felújított díszudvar, ahogy ritkán látni. A "magyar Versália", vagyis a fertődi Esterházy-kastélyegyüttes látványos megújuláson megy keresztül: az elmúlt években helyreállították a díszudvar homlokzatait, most a kerti oldal van soron. Továbbá elkészült a képen…..
Babó22 2011.07.03 11:28:13
@teemur: Jaj, de csúnya rosszindulatú vagy (:-)), nem is értem! Vannak ott cifrább dolgok is, pl. az ablakkereteket úgy mázolták le, hogy alatta feketén elrohadt volt a keret... saját kezemmel nyomtan össze porrá...
A lovarda "díszhuszárjáról" már 10 évvel ezelőtt megállapították, hogy annyira rossz állapotban van, hogy nem lehet leemelni, csak a helyén restaurálni, és mi történt azóta? Na? Húztak egy kerítést eléje, hogy ha dől, akkor ne üssön lehetőleg agyon senkit... Ennyi, meg egy bambi.
Babó22 2011.07.03 14:51:03
@aeidennis: lemaradt egy válaszom: eléggé - mondhatni napra készen - tisztában vagyok vele, hogyan működik a nyugati oldal! Azért ott sem fenékig tejfel... Miután nem a Család leszármazottja üzemelteti, hanem a gyermektelenül özvegyen maradt Hercegné unokaöccse, a pénz van, de izlés nem sok (legalábbis nem a hercegi származásból és neveltetésből fakadó - elég finom voltam?), viszont a pénz beszél...elv uralkodik, mint mindenütt. Mindezzel együtt 100x olyan jól működtetik az összes kastélyukat, mint itthon állam bácsi felkent műemlékes nénijei.