Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akyyy

2 bejegyzést írt és 394 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
3 Oscar jelöléséből kettőt (legjobb fekete-fehér fényképezés és vágás) meg is nyert Jules Dassin nagy hatású noir krimije, ami a kijelölte az utat a dokumentarista stílusú un. rendőrségi procedúrás noirok számára, sőt a későbbiekben, a '60-as években egy TV sorozat elkészültét is inspirálta. A…..
akyyy 2020.06.24 21:24:25
@Time Goes By: én úgy tudom, réges régen adta a Filmmúzeum csatorna, ami már jó régen megszünt.
Ősszel a visszatérésre készült, de orvosai eltiltották a színpadtól és a Barátok közt forgatásaitól is Rékasi Károlyt, írja a Bors. A színésznek még hosszú rehabilitációra van szüksége , és ezalatt nem dolgozhat. A kezelőorvosaim a leghatározottabban felszólítottak…..
Az HBO tegnap, az amerikai tévékritikusok nyári turnéján jelentette be, hogy az eredetileg hét évadosra tervezett Trónok harca inkább nyolc évados lesz, azaz a most forgatott hatodik évaddal együtt még három kanyar van a sztoriban. Ez még nem minden, a kábelcsatorna egy…..
akyyy 2015.07.31 20:57:46
@fects: Percekkel a külföldi bemutató után tele van a facebook, rss és egyéb hírfolyamok különbözö filmes és sorozatos spoilerekkel, úgy, hogy kb egykét hetes csúszással, de itthon is látható az adott sorozat. pl a trönök harca esetében. bár itt érdekes, hisz a magyar HBO feliratosan is adja, szinkronosan csak kb-2-3 héttel később. Csak meló miatt még később tudtam nézni, de kb az évad elején tudtam már, hogy az utolsó jelenet a Jon halála :(
Hála a blikknek/mtv hungary-ne/spektrum/tv2 stb, facebook oldalainak, mert mind előtte .
akyyy 2015.07.31 21:10:16
@sixx: eredeti nyelven nincs, szinkronosba van. az amugylemaradt, c:C szerintem indig is jól kezelte a spoileres dolgokat. de ésszel is kell olvasni dolgokat :D

amugy meg mekkora már, pár éve minimum egy évet kellet várni a jó sorozatokra, most meg, Walking Dead is, 24, mind max. egy hónap csúszással látható szinkronosan. Tiszta kánaán.

Kíváncsi leszek Heroes Reborn fogják-e itthon valahol adni, meg mikor. De ez már túlságosan mástéma :D bocsi
A TV2 fogta magát, és lenyúlt az archívum mélyére, ahonnan ilyen műsorokat húztak elő: Barbara – Dumáljuk meg!, Folytassa Claudia, Forró nyomon, Irigy Hónaljmirigy Show, Macsólabor, Magánszám, Magellán, Megasztár 1-6., Mi kérünk elnézést, Napló, Nem a Te…..
akyyy 2015.07.31 21:00:20
A Kozmosz sorozatból ismert Neil deGrasse Tyson ismét az univerzum csodáit mutatja be új műsorában, de ezúttal egy új formátumban: amerikai sztárok közreműködésével szórakoztató-tudományos talk show-t készített. A National Geographic Channel tavaly bemutatott, Kozmosz:…..
Meg még ketten a sorozat szereplői közül, írja egy angol tévés oldal, mi meg elhisszük, mert hinni akarunk ugye. David Duchovny és Gillian Anderson mellé Robert Patrick, Annabeth Gish és Mitch Pileggi is visszajön, akik közül Pileggi az első évadtól kezdve a sorozat…..
Nyolc év kihagyás után írták vissza a karakterét a sorozatba, derül ki a Blikk mai cikkéből, és igaz, hogy párszor beugrott, ha hívták de huzamosabb ideig nem maradt a karaktere képernyőn. Na, ez megváltozik, ismét állandó szereplő lesz. ..
Az Upgrade Complete elsőre volt igazán nagy dobás, a második rész már messze nem aratott akkora sikert a blogon. Most pedig itt a harmadik felvonás is, az Upgrade Complete 3mium. Annyi csavar van a dologban, hogy ezúttal egy bázist kell megvédenünk a reá támadó ellenségtől, de…..
Az A Dance of Fire and Ice teljesítéséhez elengedhetetlen a jó ritmusérzék. A játék lényege ugyanis az, hogy ritmusra kattintgatva haladjunk előre a pályákon. Leírva esetlenül hangzik, de ha az ember kipróbálja, akkor azonnal ráérez - legalábbis arra, hogy elvileg hogyan kéne…..
Ha valaki azt mondja nekem, hogy egyszer megérem, hogy felbőszült kisnyugdíjasok üvöltik majd torkaszakadtukból az RTL Klub Nagytétényi úti székháza előtt, hogy Vissza Szulejmánnal! vagy El a kezeket Szulejmánról! akkor kiröhögöm és/vagy bezáratom az illetőt, mert…..
akyyy 2014.09.30 14:54:44
@akyyy: Az is jó ha csak a Kossuth-ba leadja a szinkront, majd jó emberek felveszik és ráteszik egy videóra :D
comment:com Dynamo Budapestre jön 2014.09.23 12:00:00
Jó hírünk van az utcai bűvészek rajongóinak, Dynamo ugyanis október 8-án, a Discovery Channel meghívására Budapestre látogat, hogy promótálja egy kicsit a  nálunk október 16-tól látható, Dynamo – varázslat a világ körül című sorozat második évadát, ÉS hogy pár…..
Ezért jó a köztévénél showmannek lenni: mindegy, hányan nézik az ember műsorát, a nagy lóvét simán le lehet szakítani az állami tőgyről - már ha az embernek beveszi a gyomra az ilyesmit illetve elég vastag a bőr az arcán ahhoz, hogy zsebre tegye a pénzt. A Vasárnapi Blikk…..
00:30-nél kezdődik a móka, ami a nyolcvanas évek sorozatfőcímeinek stíljére hangolja a The Walking Dead-et. Pompás mulatság.   ..
akyyy 2014.06.02 17:34:54
A tegnapi Köszönjük Internet!-díjat a Duna TV Kívánságkosarában nagyot hasaló munkatárs nyerte, minket azonban nem hagynak nyugodni a jelenet körülményei. "Semmilyen speciális oka nem volt a mozdulatsornak. Kollégánk így próbálta menteni a menthetőt." - kaptuk a…..
Szürreálisan egybefolyt az RTL Klubnál a valóság és a fikció: a Barátok Közt Vili bácsiját ugyanis úgy mutatták be egy Fókusz-riportban, mint valami átvert pesti kisnyugdíjast, akinek a lakásmaffia elvitte a kulipintyóját. A béna keresztpromózás egyébként annak…..
akyyy 2014.03.19 17:39:06
Szerepelt már a Legyen Ön is Milliomosban is
www.youtube.com/watch?v=PUFr0XJTf_o

Költse el rá a pénzét: ja hogy az elment a Gézára xD.

Elvikeg Jáksó is benne lesz, ezzel kapcsolatban amugy a sorozatban.
Azt már lehetett tudni a Trónok harcában Hodor szerepét alakító Kristian Nairnről, hogy civilben DJ-ként dolgozik. Most viszont arról vallott egy rajongói oldalnak, hogy meleg. Hodor karakterének óriási kultusza van a meleg közösségekben, mivel egy kicsit egyszerű, de szerethető…..
Régebben, ha ide tetszettek klikkolni, akkor feljött egy videó, amin Király Linda átértelmezi a Himnuszt, márminthogy elfelejti a szöveget, és a közönség segítségét kéri, mert "hát nem magyarok vagyunk mind?" vagy valami hasonló indokkal, sajnos nem elérhető a videó, így nem…..
akyyy 2014.03.10 22:33:43
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
akyyy 2014.02.23 03:18:08
ez is tehetségkutató által bejutott senki.
amugy ki az apja? wikin semmit nem írnak róla. jött ment usai gyökér.

@Tompó: normális magyar aki itthon születet, nem usabeli vagy más külföldi állampolgár az egyik szülője aki támogatja (értsd befizeti innen onnan a zsűrit stb hogy ő nyerjen jusson be). és magyar dalt adjon elő. Bár ez utóbbi már nem fontos, hisz vannak angolul is jól előadott számok.

@Segil Beckur: én is küldtem bogira 2 sms-t. először egyett, de nem jött rá kézbesítési üzenet. küldtem még egyet, és abban a pillanatban mikor elküldtem, jelezte a pipa az elsőre hogy megérkezett. most néztem, a másodikra is megérkezett, de a műsör végéig nem jelezte. itt kezdődik sajnos a bunda.

nyilván pla cserpes laura is csak úgy tudott bejutni hogy szépen bejuttaták. de arra már keret nem maradt, hogy tovább is juttassák, így maradt az hogy talán jó dalt választ/irnak neki. talán tovább is juthatott volna, de usába van pénz hogy a királyt illetve ezt a saundert tovább lökdösség a végéig.

aztán mivel külföldről is lehetett szavazni az amcsi rokonok nyomatták az sms-eket rá.

amugy azt nem értem hogy külföldről hogyan szavaztak? mire küldtek sms-t, 20/30 vagy 70-re???

/amugy ugye lehetett lehet nyerni mindenféle dolgot, kint is vannak a nyertesek. akkor akik külföldről szavaztak hogy nyerhet mikor nyerteseknél nincs kiírva hogy lett volna külföldi nyertes?
bár láttam hogy a városomból van egy nem hétköznapi név, facebookon rákeresve viszont szlovák az illető.

hülye műsorvezető meg még azt monjda hogy ne felejtsük el a +36-ot is tárcsázni szavazáskor. sms-nél miért kell tárcsázni? hmmm...
Kállay-Saunders András és a Fool Moon ment tovább a zsűri, Pál Dénes és a Honeybeast pedig a közönség szavazatai alapján A Dal második középdöntőjében. Kállay 40 pontot kapott a produkciótól félájulttá váló zsűritől, akik még az elképesztően feledhető Fool Moont…..
Múlt héten ismét elstartolt a köztévé saját zenés vetélkedője, ami tocsogott a pátoszban és gyönyörűen alkalmazkodott a keresd a jót!-féle Kerényi-etikához. Mondjuk most legalább akadt egy-két egész vállalható produkció, de a műsor maga még mindig zavartalanul halad…..
Jó hír azoknak, akik néznék a VV6-ot, de nincs hol. A Telekom és a UPC után újabb nagy szolgáltatóval állapodott meg most az RTL csoport. Január 21-től a MinDig TV Extra csomagjában is elérhető lesz az RTL2- írja a sorozatwiki. Az első két hétben ráadásul az ingyenesen fogható,…..
Az Amerikában jelenleg futó, hazánkba pedig szenteste érkező South Park legújabb, 17. évadának szinkronizálásán jártunk, a sorozatnak otthont adó Comedy Central jóvoltából. A profi és jól ismert hangok valamint a sorozat alapos ismerete miatt simán mondhatjuk, hogy amíg ilyen…..
Az persze már első blikkre is látszik, hogy nem csak úgy, minden gondolkodás nélkül fogták és képernyőre hánytak pár pikkelyes tűzköpőt, de hogy ennyit modelleztek és szimuláltak az tényleg félelmetes, azaz inkább színtiszta HBO-s profizmus. A készítők nagyobb szárnyas…..
akyyy 2013.09.10 14:23:46
Ismert tévést szeret VV Dya, harsogja a Bors, ahol valószínűleg az MTI-dolgozók gyártják a cikkeket gebinben, mert rajtuk kívül senki sem ír le a magyar sajtóban olyan körülményeskedően semmitmondó, álszemérmes mondatokat, mint ezek: "A Plázacica szívét régóta ostromolta…..
akyyy 2013.07.10 13:00:53