Regisztráció Blogot indítok
Adatok
estrella negra

44 bejegyzést írt és 5676 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végezzünk el egy gondolatkísérletet!Az alábbi képeken szereplő két személyről nem tudunk semmit. Csupán annyi információnk van, hogy egy távoli, általunk egyáltalán nem ismert országban indulnak egy országgyűlési képviselői helyért, egymás ellen. Melyikre adnánk a voksunkat?     Nos, én az…..
Lement a második kör a miniszterelnök-jelölti vitában. Úgy tűnik, van, aki továbbra sem nagyon érti, mi fán terem a képernyős öltözködés.  Múltkori írásunk után néhány gondolat a tegnap esti vita kapcsán.Sajnos, előrelépésről nem igazán beszélhetünk, ezt jelzi a címbeli idézet a feledhetetlen…..
Volt egyszer, hol nem volt, kéremszépen, volt egyszer egy rubintréka. Egyszer ez a rubintréka, kéremszépen, lefutott az álomgyönyörűszép (jegyezzük meg ezt a szót) hotel futópadján vagy tíz kilométert, kéremszépen. ...hitte ő! Mert, hát nem futott ő sehova, hanem ott maradt egyhelybe' az ő nyomorult…..
estrella negra 2021.09.13 20:09:39
@menekse: "Nézzétek, színeset ásítottam!"
Szerzőnk hiánypótló írással jelentkezik, egy teljesen más szemszögből elemezve a tegnapi miniszterelnök-jelölti vitát.  Úgy gondolom, érdemes megvizsgálni az ellenzék prominens képviselőinek outfitjét abból a szempontból mit szeretnének közvetíteni vele, mert az efféle vizsgálódás sohasem…..
"Sajnos átmeneti készlethiány előfordulhat a termékekből, de folyamatosan érkeznek az új termékek áruházainkba." - írta a Tesco ügyfélszolgálatosa a cég facebookján többször is az augusztus 31-én kezdődött Tefal akció kapcsán érdeklődőknek. Ez ráerősíti az ügyben hozzánk szokatlanul nagy…..
estrella negra 2018.01.15 17:19:44
@ekat: Nem jó. Mivel ezeken az edényeken a nyél a peremre fog rá, olyan fedő kell, amin van egy kis kihagyás. De ez szerepel a posztban is.
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, az Indexben jól tudjuk ezt, de a pénteki Tényekbe egy egészen meglepő hiba csúszott.  Az előzményekhez annyit érdemes tudni, hogy Nagy Gábor, a Demokratikus Koalíció volt körmendi elnöke egy Facebook posztban azt írta, hogy "Sajnos ahhoz, hogy Körmend vk-ban…..
estrella negra 2018.01.13 21:36:54
@poliJoker: Az nem balösszekötő volt a Lujzaváros FC-be’?
Május közepén az MSZP bojkottot hirdetett. Sajtófőnöke, Nyakó István bejelentette, hogy a szocialista politikusok nem állnak szóba a kormánypárti M1, tv2, Echo TV, Magyar Hírlap, Magyar Idők, Lokál, Ripost, Origo.hu, PestiSrácok.hu és 888.hu munkatársaival. Később Molnár Gyula pártelnök…..
estrella negra 2017.11.28 16:03:27
 1940. Mobil brit géppuskás egység Angliában, a lehetséges német partraszállást várva..
estrella negra 2017.10.16 09:53:18
@Yaesu: Akkor grillcsirkésnek jó, asszem.
estrella negra 2017.10.17 14:25:43
@gigabursch: Hanna
1889. Egy Seattle-i bank biztonsági őre - a pusztító földrengés után - az épület romjai közt megmaradt páncélszekrényt őrzi..
estrella negra 2017.10.06 17:10:34
@fareszjó: Nem előtte, közben! (Egy útbaeső italboltban konyakosüveg akadt a kezébe először.) ...de ha agyonversz, se tudom megmondani a versenyzőtársa nevét, aki ezt egy dokumentumfilmben elárulta.
Kicsit más idők voltak.
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
Attiláék egy vagyont hagytak ott az Euronicsban, többek közt egy F energiaosztályú porszívóért, ami nem működik szőnyegen. Nem tűnik nagy fogásnak. Naná, hogy a bolttól a hatóságig mindenhol próbáltak igazságot keresni maguknak. Ebből a hatóság mérsékelten jó ötlet, egyedi esetekkel ugyanis nem…..
estrella negra 2017.09.08 17:23:40
@borso: Te veszed a fáradTságot? Jó hülye vagy. :-/
A minap Facebook értesített róla, hogy 5 éve költöztem fel északra. Mivel a közelgő érettségi találkozó miatt amúgyis meg kell gyónnom, hogy mi minden történt velem azután, hogy beköltöztem a tamperei loft szobámba, gondoltam megnézem már mi a helyzet az étkezés terén is. Igazából a budapesti…..
estrella negra 2017.08.25 11:53:36
@FlybyWire: Viszont az angolok/írek csilliárdokat keresnek az ócska almájukból készített ciderrel, mi meg évtizedek óta vagdossuk ki az almafákat (is). ...és külföldi gyümölcsöt eszünk. :-/
A Bugatti a két világháború közötti időszak egyik legsikeresebb versenymárkája volt, a húszas évek második felében számolatlanul ontották a győzelmeket a francia autók. A II. világháború komolyan megtépázta a márkát, de talpon maradt és megkísérelte a visszatérést a versenypályákra. Kevéssé ismert,…..
A hónap Holló Színházon érlelődött panaszlevele, rögtön duó kiszerelésben. A Tesco az olvasónkra szabadított sok liter buggyant tejjel érdemelte ki többek közt a címben idézett mondatot. Keresetlen stílusú tartalom következik. Sziasztok, ezt leveleztem a Tescoval, némi házhoz szállított…..
Még a kormánypárti politikusok egy része sem tagadja, hogy komoly alkotmányossági aggályokat vet fel az új plakáttörvény, mely száműzi a politikai jellegű hirdetéseket az utcákról. Nem is az volt a célja a Fidesznek, hogy jogkövető legyen, hanem, hogy időt nyerjen, így legalább néhány hónapra…..
estrella negra 2017.07.03 09:59:05
@Jules Berstein: "A Jobbik plakátjainak ki fog hinni? Csak az egészen öreg szeniis baloldaliak..."
Szerintem ezen dolgozzál még egy picit. :-/
A hír: lesz végre-valahára közvetlen menetrend szerinti buszjárat a belváros és a reptér között. Persze, Vincent, örülünk nagyon, de pár kérdésre még szívesen választ kapnánk. De először, ha valaki még nem hallott volna róla, a legfontosabb paraméterek. A jelzése 100E, érdekes, mert az…..
estrella negra 2017.06.29 11:50:17
@asdf: Nyolcvannal? Hol? A gyorsforgalmin is 70 a megengedett.
Bár Tamással ellentétben nem gondolom, hogy a BKV  elsődleges feladatai között lenne az országimázs javítása, de abban mélyen egyetértek vele, hogy minden kommunikációban fontos az emberi hangnem, az egyébként normálisan viselkedő külföldiekkel szemben pedig jó lenne több türelmet és elfogadást…..
Önmagában az, hogy valaki majd öt percig ugrabugrál a tévé képernyőjén és ezt tornának próbálja eladni, minden, csak műsor nem. És ezért nem is odavaló. Tudjuk, hogy régen az átkosban, amikor mindössze egyetlen csatorna borzolta az idegeket és az ízléseket, volt egy TV Torna nevezetű szösszenet,…..
estrella negra 2017.05.15 16:25:14
@Attilajukkaja: ...meg ehhez sem.
Dupla retro bombával jelent meg a Bors mai száma. A lap arról ír, hogy a TV2 és az RTL Klub is visszahozna 1-1 régi, nagy sikerrel futott műsort. Az Andy Vajna-féle csatorna állítólag már meg is kereste Gundel Takács Gábort, (aki néhány hónappal ezelőtt hagyta ott az MTVA-t és indult el Szpíker…..
Ezt nem fogjátok elhinni: az Auchan házhozszállítása a raktár kamerája által rögzített videófelvétel alapján tudja csak megmondani egy kiszállításra váró termékről, hogy a kocsin van-e. Ezek szerint már egy exceltábla is minőségi ugrás lenne nekik. Kinek jó ez? Mert, hogy sem a vásárlónak, sem nekik…..
estrella negra 2017.04.20 08:08:18
Mindenki nyugodjon meg, a Kolibri Űgyfelszolgalat kérdés esetén reagál a levélre 5 órán belül. A posztban azt is meg lehet nézni, milyen stílusban.  Érdekes történettel fordulok Önökhöz! Egy internetes parfümöt áruló cégről szeretnék írni, a…..
estrella negra 2017.03.27 12:33:50
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Bástya elvtársat már le se akarják lőni???
estrella negra 2017.03.27 18:52:14
Ahogy a napokban utánaolvasgattam, nagyon sok cikk, méltatás, jókívánság jelent meg hatvanadik születésnapja alkalmából. (Zámbó Sándor, Törőcsik András, Dunai Antal fotó: nyugat.hu) Hogy miért? Mert rengeteg feledhetetlen percet szerzett anno. És immár alig érdekes, hogy megannyi keserű pillanatot…..
Kóczián Péter A fordulópont 2014.10.27 13:43:42
Az internetadó miatti tüntetés fordulópont lesz Orbán Viktor kormányzásában. Eddig önhatalmúlag mindent megtehetett, ezután erősebb ellenállással kell számolnia a Fidesz vezérkarában is. A Fidesz a leginkább közvélemény-vezérelt párt a magyar politikai életben. Minden…..
estrella negra 2014.10.28 10:01:34
@$$$=$$$: Tényleg azt gondolod, hogy a szolgáltatók nem hárítják át az internetadót a júzerekre? :-)
A képen látható két sportembert egy futballszeretőnek sem kell bemutatni. Hozzájuk fogható labdarúgó nagyon régen nem termett idehaza. De azt talán kevesen tudják, miben hasonlítottak ők ketten, és csak ők ketten egymásra. Mindkettejük egyik lába- baleset következtében-…..
Ki legyen? De tényleg! Hisz annyian vannak. S mennyien voltak! Kik, noha megérdemelték volna- nem érhették meg. Kik lehettek volna a Nemzet Színészei a hetvenes-nyolcvanas években? Básti, Bessenyi, Páger Antal, Gábor Miklós, Sulyok Mária, Gobbi Hilda. Ruttkai Éva, Márkus, Pécsi…..