Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bélukaaa

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a tavasz, kezdenek megjelenni az utak mellett legelésző kerékpárosok. Ha már van kerékpárunk, vigyük el a szezonkezdet alkalmából egy kis ünnepi tisztogatásra. Segítsünk a bringának, hogy kinyújtóztathassa a téli álom alatt elzsibbadt tagjait. Itt-ott néhány csepp olaj, egy…..
Lássuk be, ember kell legyen a talpán, aki Dörner György teljesítményét az Új Színház igazgatói posztjára kiírt pályázatírás ügyében valaha is überelni tudja. Erre gondoltam, miközben a Vígszínház éppen aktuális ügyvezető-választásával kapcsolatos történéseket…..
Néhány sarok a VII. kerületi vigalmi negyedben – általában olyanok, ahol térfigyelő kamera sem működik – rendszeresített kerékpárlopó hellyé vált. A technika pofon egyszerű, valakik kilazították a jelzőtábla alumínium oszlopát az aszfaltban, épp annyira, hogy ne legyen…..
Újabb két Dumaszínházas távozik a műsorból azok után, hogy nemrégiben kilépett az egyik legismertebb stand-upos, Bödőcs Tibor. Most Lorán Barnabás „Trabarna" és Rekop György távozik a színházból, kimondatlanul mind a kettőjüknek valószínűleg a társulatvezető Litkay…..
bélukaaa 2013.07.17 17:45:46
@Bruti: van egy update a cikk végén, állítólag irt egy dumaszinhazas.
bélukaaa 2013.07.17 17:56:57
@awsedrf:
Olyat még biztos nem tapasztaltál, hogy valami élőben jobb lehet!
Például a dugás is ilyen. De te csak nyugodtan verd itt másra. Többre tuti nem futja.
bélukaaa 2013.07.17 21:23:27
@awsedrf: bepöccentél, mert beletrafáltam?
Tisztelt Uraim! Mielőtt még az uniós bíróság a magyar devizahitelesek perében igen nagy valószínűséggel a bankok oldalára áll, felhívom szíves figyelmüket egy olyan köztes, ám igen drasztikus gazdaságpolitikai megoldásra, ami mindhárom félnek (devizahitelesek, bankok,…..
Előrebocsátom hogy ez a bejegyzés nem lesz tökéletes, ugyanis a bemutatandó program használatával készítem. ez a program pedig a swype legújabb béta verziója, amely tartalmazza az iPhone ból már megismert dragon a rendszer. a szövegben csak a tulajdonneveket javítom, tehát most azt…..
bélukaaa 2012.06.28 08:42:44
@Watt25: Nagyon béna vagyok, én csak azt látom, válassza ki a swipe nyelvét, aztán checkbox, de nincs jelenlegi nyelv...
bélukaaa 2012.06.28 09:08:52