Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peceeer

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bullshit Rajongók Ünnepét (BRÜ) rendezték tegnap a nagy büdösben. Szószátyár metafóra gyártó kisiparosaink igazán kitettek magukért, szavunk nem lehet. Tagadhatatlanul belefordultunk a kampányba, egymás után kapkodhattuk fejünket Vona Gábor "cigány testvéreim" és…..
VV Cristofel pár hónapja megpofozta/lefejelte/megrugdosta mátkáját a vele nem vérrokoni viszonyban levő, paplanszájú VV Veronikát, mert olyanja volt. VV Veronikának ez annyira nem jött be, hogy feljelentette, a rendőrség meg nyomozást indított a könnyű testi sértés miatt. Jól…..
Bornai Tibor Százzal a piros felé 2012.08.17 21:24:57
A Szentendrei úton figyeltem meg, de attól tartok, bárhol ugyanezt látnám. Furcsa betegségféle tapasztalható az autóvezetők körében. Amikor a lámpa zöldre vált, az ott várakozók teli talppal tipornak a gázpedálra. Az éppen akkor odaérkezők még annál is gyorsabban süvítenek…..
Orbán Viktor szerint a kormány nem végezett jó munkát, mert nem tudta érthetőn elmagyarázni a felsőoktatási reform céljait. A kormányfő, miután találkozott a Fidesz ifjúsági szervezetének vezetőivel, azt mondta: ellenforradalmi kísérletek zajlanak a felsőoktatásban. (index,…..
FULL SUPPORT!!!!!!!!!!!!!!  Végre valaki, aki igazán tudja, sallangok nélkül megmutatja, hogy mit is kell csinálnia egy PLAYMATE LEMEZLOVASNAK!!! Igazi proli vircsaft! A legtöbb női lemezlovassal ellentétben Suzy Ray több évnyi rezidens pályafutás és más zenei stílusokban szerzett…..
A Bors duplaoldalas cikket hoz ma egy bizonyos Hada Renátáról, aki modell-újságíróként azt állítja, hogy 12 évig volt a szeretője az egyik hazai tévésztárnak.A lány - aki már a 2. könyvét jegyzi - azt mondja, hogy első interjúkötete írásakor, 2000-ben ismerkedett meg a -…..
Indexes kolléganőm, Hajnal extrém napszemüveg-gyűjteményéből bemutattuk már a visszapillantó tükrös napszemüveget. Mai műtárgyunkat nem rég találta valamelyik belvárosi utcán, de aktualitását egy magyar filmes évforduló is erősíti.  Idén harminc éve, hogy a…..
Peceeer 2012.04.04 14:10:09
@rockseiaXLL: A nem hivatalos folytatás, legalábbis az a film, amit így próbáltak megmarketingelni, az a Törvénytelen (1994) volt, amiben a főszereplő Cserhalmi megint egyedül próbált igazságot tenni, az író és a forgatókönyvíró-rendező ugyanúgy Munkácsy Miklós és András Ferenc volt, mint a Dögkeselyűben. De nagyon nem sikerült.
"A ­szőke villalakó már hosszú ideje erős fájdalmakkal küzd, aminek ­eredetéről semmit nem tudott, most azonban, hogy kiderült, veszélyben van az egészsége, azonnal kés alá is fekszik" - írja a mai Blikk. "Az egészsé­géért és az életéért retteg VV…..
Az Origo által szépen feldolgozott WikiLeaks anyagban van egy kifejezetten érdekes, a kávéházi sztorizáson messze túlmutató mondat. Orbán Viktor az amerikai nagykövetség munkatársaival folytatott beszélgetés során pártja egyik vezető politikusának hibájaként rótta fel, hogy…..
Végre elérhető Gazdag Gyula Válogatás című filmje online. A film, amiben egy KISZ alapszervezet keres magának beat zenekart a korai Kádár korszak egyik legjobb korképe. Gazdag Gyulának a Balázs Béla filmstúdió rendezőjének anno nem egy alkotása került dobozba (azaz nem…..
Peceeer 2011.09.03 21:21:42
www.youtube.com/watch?v=oQNR-iLp9lk - ez is Kádár-korszak :-)
Gréczyblog Rákosi 60, Orbán 50 2011.09.01 09:05:00
Ezúton szeretném felhívni az illetékesek figyelmét, hogy még ebben a ciklusban, 2013-ban lesz 50 éves a Nemzet Miniszterelnöke, a mi hőn Szeretett Vezérünk, Orbán Viktor.Nagyon szeretném, ha az 1952-es, a Rákosi Mátyás 60. születésnapját idéző, de ha lehet, felülmúló…..
Peceeer 2011.09.01 16:00:58
Péntek délután minden júniusi vihart lejátszó égindulás zajlott le Zalában, ami Keszthelynél és a nyugati somogyi partnál a Balatont is elérte. Az Időkép balatoni webkamerái csodás felvételeket készítettek - ezek közül a keszthelyiből csináltunk egy kis videót mindenki…..
Felfokozott hangulatban várta tegnap Orbánisztán népe, hogy Kedves Vezetőjük szóljon hozzájuk a tévén keresztül. Legalább ő mondjon valami biztatót, ha már a szakértők a sajtóban hányni kezdték a földet a matolcsyzmusra. Mert az nem lehet, hogy léket kapott a Nemzeti…..
A Welt am Sonntag, konzervatív német vasárnapi lap nemcsak a közmédiában végbement tiszogatásokról írt elítélő cikket, hanem az Európai Parlament zöld frakciójának vezetőjével Daniel Cohn-Bendittel is közölt interjút az Orbán-kérdésről. Cohn-Bendit nincs jó véleménnyel a…..
Rendhagyóan egy valós hírrel kezdem a mai vasárnapi kabarét: Nagy megdöbbenést okozott csütörtökön délután egy 56 éves győri tehergépkocsi-vezető, miután pótkocsis teherautójával behajtott a tatabányai szanatórium területére. Már az érkezése sem volt zökkenőmentes, a…..
Anno a csütörtöki rádiókabarék kedvenc száma volt a következő Markos-Nádas jelenet: a történet szerint kiskorú K. Erzsébetet (beceneve: Dizsike) elrabolja Soma, majd egy galeri, és ott bizony nagyon csúnya dolgok történnek :-) Szerintem a szerzőpáros nem tudta akkor még, hogy…..
törökgáborelemez 377. A hitel 2011.06.26 09:52:56
„A kommunizmus volt a legnagyobb baj az emberiség történetében, és nem ünnepelhetjük eléggé, hogy véget ért”– mondta Orbán Viktor idén április végén. „Nem ismerünk a történelemben példát arra, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi embert sikerült a…..