Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TOTH

461 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sexy - Csajok GF Revenge - Hot Ass 2016.01.03 10:26:47
A Davosban a héten kezdődött Világgazdasági Fórum napirendjéről kiszivárgott hír szerint Medvegyev orosz miniszterelnök tájékoztatni fogja Obama elnököt, hogy eljött az ideje, hogy a Világ megtudja az igazságot a Földönkívüliekről, és ha az Egyesült Államok nem akar részt…..
Nagy egyetértés látszik kibontakozni a két legutóbbi terrortámadást átélt ország vezetői között az Iszlám Állam elleni harcban.Vlagyimir Putyin ma délután utasította a Moszkva nevű cirkálót, hogy minden segítséget adjon meg a Földközi-tenger keleti partjaihoz indult francia…..
Vlagyimir Putyin az orosz hírtelevízióban szólat fel a párizsi terrorcselekmények kapcsán.Az orosz elnök hangsúlyozta, hogy nemzetközi összefogásra van szükség az egyre nagyobb méreteket öltő terrorizmus felszámolására. Putyin helyesnek tartja a lengyel külügyminiszter…..
A párizsi merényletek után Franciaország bejelentette, hogy minden eddiginél erősebb támadást indít az Iszlám állam ellen Szíriában.De hogyan lehet végleg felszámolni a terrorizmust?Először is fel kell ismerni, hogy a térség destabilizációját az USA és Nagy-Britannia okozta.…..
  147 halott Kenyában, de a média csak a Párizsban történtekre reflektál. Nem értem, miért nem borult Európa Kenya színeibe ? Erre meg is adom a választ. A média irányít minket, és nem mi saját magunkat. Márk Zukorhegy, kitalálta hogy a franciákról meg kell emlékezni, ezért…..
Egy norvég tévéműsorban kitalálták, hogy VR-szemüvegeket adnak két kispályás focicsapat játékosaira, hogy megnézzék, mire mennek, ha csak felülnézetből látják játék közben a pályát, így önmagukat is. Mondani sem kell, hogy elég humorosra sikerült a kísérlet. a…..
A 25 éves Temesvári lány elérkezettnek érzi az idejét, hogy Ő is átélje az anyaság csodás érzését. Sajnos a barátja még nem elég komoly ehhez, ezért úgy érezte neki kell a kezébe venni a dolgok irányítását.500 eurót ajánl fel annak a termékeny pasinak aki egy kis…..
“Annak oka van, hogy ezt te találtad meg! Használd jól és ne feledd a hálát!”..
..
TubiTuci A Maszti Világnapja 2014.05.07 21:37:38
Újabb maszti-rekordra készül Magyarország! 1995 óta a maszturbálásnak is van világnapja. Szerte a világban a májust jegyzik a maszturbáció hónapjának, ezen belül is általában május utolsó vasárnapja az ünneplés igazi csúcspontja. Idén harmadik alkalommal már mi magyarok is…..
Az észt futballbajnokság másodosztályában a tallinni FC Puurma kapusa, Vitas Maliskauskas a JK Vaprustól bekapott ötödik gól után egyszerűen lesétált a pályáról, anélkül hogy bárkinek is szólt volna. Társai és a bíró sem érzékelték a változást, csak akkor…..
Szakértők szerint néhány évtizeden belül bekövetkezik a ma ismert civilizáció elkerülhetetlen bukása. És ezek a szakértők most nem a maják, hanem egy a NASA által finanszírozott tanulmány szerzői, akik szerint az iparra és a fogyasztásra épülő társadalmak hatalmas…..
A 42 éves Melanie Brody meglehetősen extrém módot talált a pénzszerzésre, ugyanis 17 éves fia segítségével hajtotta fel középiskolás “tanitványait”. Viszont azokat nem a matekra korrepetálta. Márciús 13.-án Detroitban tartóztatták le az “örömlányt”. A Detroiti…..
Szerelmes regényeket olvasni káros, mert felébreszti a szexuális vágyat, ami miatt hamarabb lesz a lányból nő. A rendszeres stimulálás rossz szokássá válhat, aminek katasztrofális következményei lehetnek, például az őrület – áll Mary Wood-Allen 1918-as könyvében. Nem…..
Több mint 15 diákját elégítette ki egy éjszaka alatt a letartóztatott tanárnő. Toronto, Kanada - A napokban tartóztatta le a kanadai rendőrség Gina R. Bradley középiskolai tanárnőt. A felhozott vádak szerint mintegy 15 kiskorú diákot rontott meg.  “Régóta terjengtek róla…..
Ezt a képet egy srác posztolta egy külföldi közösségi oldalra. Az exbarátnője fürdőszobai cuccai között találta, és gondolta poénból kipróbálja, hogy mit mutat ki a teszt, ha ő használja fel. A legnagyobb megdöbbenésére a teszt pozitív lett, és mivel nehezen hitte el, hogy…..
TubiTuci Csizmás, a kandúr 2014.02.06 15:02:28
Kategóriák: Mese Megjelenés Éve: 2011 IMDB Link: http://www.imdb.com/title/tt0448694/ Fálj Mérete: 293 Mb Felbontás: 320*240 Film Formátuma: MP4 A Filmről:Kandúr San Ricardo falu árvaházában nevelkedik, itt barátkozik össze Tojás Tóbiással.…..
Sexy - Csajok ICarly Rajongóknak! 2014.01.02 23:12:43
..
TubiTuci Egy Herceg Története... 2013.12.31 17:08:11
..
TubiTuci Ülj Le 1-es! 2013.10.17 14:50:47
..
TubiTuci Csajoknál Medál.! :) 2013.08.08 15:29:04
..
..