Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HODOR

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az HBO április 2-án, egy nappal az amerikai permier után mutatja be nálunk a Trónok harca című fantasy sorozat második évadát, és jó szokásuknak megfelelően kódolatlanul teszik, hátha rákap a jónép a cuccra. Aki tehát nem rendelkezik HBO-előfizetéssel, az is megnézheti az…..
Az HBO kiadta az első adag képet a Trónok harca április 1-jén érkező második évadénak szereplőiről, vagyis csak a legfontosabbakról, mert ugye van vagy 34 szöveges szerep ebben az etapban is. A képre klikkolva fasza galéria nyílik.   ..
Az RTL Klub nézői február 1-től minden nap 19 és 23 óra között a nem magyar nyelven készült műsorok zömét már eredeti nyelven, felirattal is élvezhetik. A lehetőség egyelőre azon nézők számára nyílik meg, akik digitális platformokon érik el a piacvezető csatornát. Az…..
Nem sok mindent kell hozzáfűzni, április 1-jén jön a folytatás, addig simán be lehet pótolni az első évadot. A videó alcíme Nyersz vagy meghalsz, tessék belőle nyugodtan messzemenő következtetéseket levonni. ..
HODOR 2012.01.30 21:31:58
@bean: Hodor
Vasárnap hozta le a NOL, hogy a Fidesz tömegdemonstrációval bizonyítaná mindenkinek, hogy a kétharmad a kormány és a Fidesz mögött van, de Kósa szerint a tél nem kedvez az ilyen jellegű rendezvényeknek. Megjegyzem, nem az időjárással van a legfőbb probléma ...Az Index tegnap írt…..
A Fox nincs irigylésre méltó helyzetben, mert korábbi húzónevei, azaz a Fringe és a House, valamint az idei évre nagy durranásnak tervezett Terra Nova is várakozáson alul teljesített, és az X-Factor amerikai bevezetése sem úgy sült el, ahogy tervezték. Kevin Reilly, a network…..
Az Entertainment Magazine megválasztotta az év művészét, avagy szórakoztatóipari szakmunkását. A címet 2011-ben annak a George R.R. Martinnak adták, aki azt a Tűz és jég dala című, (egyelőre) ötrészes regényciklust írta, aminek első darabja a Trónok harca címet viseli, és az…..
HODOR 2011.12.29 14:50:36
A Winter Is Coming nevű blog szellőztette meg, hogy az HBO két további évadot szeretne a Trónok harcából, ráadásul a forgatásukat egyhuzamban tervezik. A regényfolyam harmadik, Kardok vihara című kötetét eleve két évadban akarták feldolgozni a készítők, szóval annyira nem…..
HODOR 2011.12.01 19:49:54
Imádott sorozatunk második évada áprilisban érkezik az HBO-ra, és ha valakinek az első évad nagyjából 20-22 szöveges szereplőjének sorsát nehéz volt követnie, akkor jobb, ha felköti a ürgebőrbe varrt páncélinget, mert a második etapban 33 új arcot kell majd megjegyeznie. A…..
HODOR 2011.11.23 17:12:48
comment:com A nap képe 2011.11.21 10:00:00
Ez, kérem szépen egy torta. Ki találja ki, mit ábrázol?..
HODOR 2011.11.21 10:09:32
Szerintem ezt a címet idén már nemigen kell többször elsütni, mert nem nagyon maradt olyan új karakter a Trónok harca második évadára, akire még nem sikerült volna színészt találni. A legfrissebb újonc Yrgitte, a falon túl élő vad nőt alakítja majd, és Rose Leslie-nek…..
Belsőség A majdnem autó 2011.09.06 09:46:00
  A cél nyilvánvalóan nem reprezentálás vagy bármiféle örömautózás lesz, mert arra alkalmatlan, nem is arra készítették. A haszonállat szerepkörét azonban majdnem hibák nélkül valósítja meg - majdnem tökéletesen a majdnem autó. Majdnem ajánlom is bárkinek. De…..
HODOR 2011.09.06 14:57:06
@gyvy: Családban van egy 1,3 CDTI H Astra, a csörgő-zörgő hangja a legkisebb baja. Egyszerűen 2000-es fordulat alatt fosgyenge városi közlekedésre alkalmatlan, vicc az egész. Állóhelyzetből induláskor folyamat ki kell kapcsolni a klímát, mert hiába pörgeted, egyszerűen le akar fulladni.
A koromszűrő és a légzsák figyelmeztető LED-jei úgy ijesztgetésből heti rendszerességgel életre kelnek.
A könyöklő egyszerűen rohadt magasan van, csak az útban van.
A mikrokapcsolós index az agyfasz kategória, egyszerűen használhatatlan.
A fék adagolhatatlan, gyakorlatilag bináris állású, egy páran már majdnem belémszaladtak emiatt.
A középkonzol műanyagjai már most jönnek szét, valamint az ajtóban az elektromos ablakemelő műanyagjai is kijárnak.

Gyakorlatilag mindig alig várom, hogy átülhessek a jó öreg II-es Golfomba, mert ehhez képest még az is egy jó autó
HODOR 2011.09.06 15:06:44
@gyvy: Én szóltam nekik, hogy épeszű ember kombit(! ezt asszem nem is írtam) nem vesz ekkora motorral. Nem is zavart akkor különösebben, úgy voltam vele, hogy akkor legyenek boldogok vele, csak most úgy alakult, hogy heti rendszerességgel nekem kell vezetnem :D
HODOR 2011.09.06 15:26:44
@Bambano: IV-es Golf is volt a családban, a hightech-csodapdtdi motorban 110.000 km után hengerfej kuka lett.
Ezek után határoztam el, hogy a büdös életben nem veszek dízeles autót
Sok megközelítésben lehet egy autó jó, ki ezt, ki azt szereti jobban. De mit szeretnének a Totalcar autós őrültjei? Mai cikkünk blogposztja...
Andrey Bogdanov, Dmitry Khovratovich és Christian Rechberger egy új, kulcsvisszaállításra (elméletileg) alkalmas(!) támadást dolgoztak ki az AES 128, 192 és 256 bites, teljes körszámú változataival szemben.…..
Augusztus 6-án mutatták be az első koreai leszbikus sorozatot. A történet három, különböző generációból származó leszbikus pár életét mutatja be. Az 50 éves Choi Ran és Choi Hyang Ja, a 30-as éveikben járó karrierista pár (Han Go Eun és Oh Se Jung), valamint a gimnazista Jin…..
Belsőség Ki mint veti ágyát… 2011.08.13 08:15:00
Megemészteni is nehéz, hogy hazánkban minden negyedik balesetet egy ennyire triviális dolog okozhat: a fáradtság. Mai cikkünk blogposztja...
Duplarészes, gazdaságos fináléval búcsúzott a Spielberg-istálló első idei sci-fi-sorozata, a Falling Skies, amiben ránk szakadt az ég egy rakás randa ET formájában, mi, az emberek meg partizánharcot folytatva élünk túl, Carter doktor meg egy drogos katonatiszt vezetésével, Isten…..
HODOR 2011.08.09 16:06:28
@Johnny336: Remélem is, hogy nem nyírják ki, nekem ő az egyetlen értékelhető színész/karakter a sorozatban
Szépen alakul az idei Hacktivity programja. A szervezők érezhetően ráfeküdtek a külföldi erők bevonására, ami jó lehetőséget ad arra, hogy rátegyük az ujjunk a nemzetközi ütőérre. Mivel a vendégelőadók közül szinte mindenkit érdemes lenne kiemelni, ezért inkább nem emelek…..
  Mindenki olyan lazán beszélt a Balaton-átúszásról, mintha valami sétagalopp lenne. Ezért én is beneveztem szombaton az unokatesómmal és a 13 éves lányával. Pár perccel később már ott álltunk a lépcső előtt és nem volt más választás, mint nekiindulni a déli part…..
Ezt így furcsának találtam ahogy a news.google kidobta egy nytimes cikk címeként... Link. Semmi gáz csak valami punk megpukkantotta az admint és postolt egyet. lol, quote: We can hack anything. I’m personally sitting on 52,000 T-Mobile account passwords, 14 million Frontier Airlines…..
HODOR 2011.08.05 15:04:49
A Deadline.com nem hiába az egyik legpöpecebb tévés/mozis blog, ha valakinek van valami infója, ők minden kifacsarnak a sztoriból - most éppen a Breaking Bad körül kialakult (áldatlan) helyzet hátterét piszkálták meg egy kicsit. Az van ugyanis, hogy az AMC csökkentené a sorozat…..
HODOR 2011.08.05 13:22:33
@freddyD: +1
Idén ötödszörre állította össze a GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) az éves értékelő listáját . A felmérésben az 5 országos amerikai network tévét (ABC, NBC, CBS, Fox és The CW) valamint 10 nagyobb kábelcsatornát aszerint osztályozzák, hogy milyen színben,…..
BuheraBlog Röhej 2011.08.02 13:30:00
Scott Anyó küldte az alábbiakat a rohej.hu-ról, ahol néha-néha elfelejtik autentikációhoz kötni az adminisztrátori funkciókat: A regisztrált felhasználók jól teszik, ha nem használják az itteni jelszavukat máshol!Természetesen még a múlt héten megpróbáltam jelezni a…..
HODOR 2011.08.04 00:48:06
LOL
Szeretem a Doomot, nem kicsit. A folytatását pláne. A Doom II, az nekem életem legszebb évei, az első pc-m, amin elfutott, éjszakai mészárlások a kolesz 302-es szobájában, egy epic respawnszéria Laja shotgunja előtt, túlórázás helyetti deathmatchek az első munkahelyemen. Nem…..
Amerikát gyakran emlegetik, mint a "szabadság országát", így érdekes adat, hogy bár az Amerikai Egyesült Államok lakossága a világ népességének mindössze 5%-a, az amerikai börtönlakók száma a világ elítéltjeinek 25%-át teszi ki. Az alábbi infografika bepillantás…..