Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mbfan

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kritika ért minket. Jogos kritika. Nem foglalkozunk eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz jutni. A nálunk legtöbbször fellelhető, mindössze 2-3 mondat és néhány kevésbé jó minőségű, az óriási vízjeltől sokszor…..
mbfan 2011.10.04 15:03:48
@venszivar: F.G.Superman a Monty Python's Flying Circus számomra egyik legkedvesebb sketch-ének főszereplője... :) Gondolom innen ered eme valóban remek nickname. Ha nem, akkor elnézést FGSuperman-től! :D
mbfan 2011.10.04 15:08:04
@FGSuperman: Jaj, ne haragudj, nem olvastam el alaposan az összes kommentet és most válaszoltam meg helyetted a neved eredetéről való kérdést. De ezek szerint jól... :) Most látom csak, hogy már Te is megtetted! :)))) A kedvenc sketch-eim egyike! :) ... látszólag semmiben sem különbözött... Bicycle repairman! Kész vagyok! Jó hallani végre mástól is erről a remek jelenetről! Nem hittem, hogy egy ilyen környezetben kerül elő! :) És elnézést, hogy bátorkodtam helyetted megválaszolni a kérdést! :)
Emlékszem, sok-sok évvel ezelőtt egy barátnőmmel vissza akartunk menni nosztalgiázni a Szigetre (lehet, hogy akkor még Diákszigetnek hívták?) néhány héttel a fesztivál után és egyszerűen nem találtuk meg a nagyszínpad helyét. Tökéletesen újragyepesítették a nagy rétet.…..
mbfan 2011.09.28 20:34:41
@Roltii: Elolvastad, amit írtam? Szinte minden nap fúr valaki. És mint írtam - ha olvastad volna - nem marad ki még az ünnepnap sem. És miből következtetsz arra, hogy kétségbe vontam bármit?

Láttam mi van a HÉV-en a Sziget alatt, mert rendszeresen járok arra, így aztán azt is tudom, hogy mi van ott, amikor nincs Sziget. És nem nagyon látok különbséget. A 120-assal arra kívántam rávilágítani, bár úgy éreztem egyértelmű, hogy vannak olyan járatok, ahol egész évben szakadt arcok haladnak, bármiféle rendezvénytől függetlenül. Úgyhogy nekem az egész évem úgy telik, hogy zajban vagyok itthon - pedig 5-kor kelek, ha nappalos vagyok és fél nyolcra érek haza, ha éjszakás, de ezt szintén mindenki leszarja -, és buszon is kénytelen vagyok nap mint nap hányás és csövesek társaságában utazgatni. Most kezdjek el pofázni, hogy mit szüntessenek meg, mert nekem ez nem tetszik????? Muhahaha!

Nem az a baj, hogy elmondod a véleményed, hanem az, hogy nem fogadod el a másét, csak hajtogatod a sajátodat.
mbfan 2011.09.29 15:33:07
@Pierre Ironman: Olyan jó, hogy ilyen rettentő intelligens vagy és hogy ennyire meg tudod érteni, hogy mi a probléma lényege! 40°-ban baszki hogy akarsz füvet telepíteni bárhova?????????? Szerintem az a kb. két hozzászóló, akibe szorult némi értelem nyugodtan kiállhatna valami hegytetőre és onnan is ordibálhatna vagy beszélhetne egy rakás papucsállatkához, mert azok talán hamarabb felfognák, hogy miről is van szó. A Margitszigeten speciel most is van fű...
mbfan 2011.09.29 19:01:02
@Pierre Ironman: "Az aszály miatt a terület újrafüvesítése az ott maradt állapotában lehetetlen volt, mivel a nem kellő nedvességtartalmú föld nem megfelelő a fűmagvetéshez..." De persze ez g...re nem érdekel senkit... Ugye? De azért én vagyok a hülye! Te meg ne értsd meg és ne legyen türelmed. Én részemről léptem és már komolyan leszarom, mert már baromira irritál ez a baromi sok nagyarcú ostoba értetlen majom. További kellemes oktalan lázongást! Sose legyen nagyobb problémátok az életben...