Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sty123le

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képeken annyi fáradságot nem vettek, hogy tényleg bedugják a konnektorba, hanem egyszerűen csak oda fotoshoppolták. A videóban azt mondják, hogy pillanatok alatt felfűt egy szobát 16 Cº-ról 23 C°-ra. Tényleg? Nekünk szellőztetés után a radiátor 20 perc alatt fűt vissza 21 Cº-ra 17 Cº-ról.…..
Robogó Hol az akksi? 2012.03.07 10:00:00
Előfordul, hogy közös kalandjaink vannak a Winklerrel. Tegnap például áthívtam, hogy mutassak neki valamit, aminek apropója és tárgya az az apróság, hogy én is vettem egy XJR-t. Méghozzá nem is ezerkettest, hanem ezerhármast, sőt fekete is, nem kell átfényezni.96-óta recskázok…..
Gondolkodtak már azon, vajon hogyan szól egy görögdinnye? Vagy egy nagyköbcentis női mell? És egy kisköbcentis? A műanyag lavór vagy a kerti asztal lapja? Az ablaküveg? Csupa-csupa fontos és örök kérdés. A jó hír az, hogy kis szerencsével ez az - emberi tudás közepén…..
Mire jó egy harmincöt éves, roncs enduró? Hát, rendbe lehet hozni, akkor hobbizásra, vintage futamokra még megfelel, igaz, mifelénk nem rendeznek olyanokat. A másik lehetőség, hogy át kell építeni – igaz, mifelénk semmire sem becsülik a kétüteműeket. Az elmúlt két…..