Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pepito46

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ez nem egy sikersztori. De vajon a Tesco rendszere nem működött a múlt héten vagy szegény olvasónk van elátkozva? Más is tapasztalt kiszállítási anomáliát? És egyáltalán miért kellett törölni és még egyszer leadni a rendelést? Szia! Nem tudom, hogy volt-e téma már…..
pepito46 2014.12.01 13:31:48
@ColT: Ugye nincs jogsid? A piros doboz, az zöld! Az egy lámpánál például nagyon nem mindegy! :)
Peka - tudják, ő a mi beépített sejtünk a nagy vízen túlról -, ismételten borzolja a németautó-fanatikusok idegeit. Míg a múltkoriban a BMW- és Porsche-kedvelőket vette célba, ezúttal az audisokban forgatja meg a kést. És most teljesen új autókról van szó, nem holmi aukción…..
Robogó Ötvenes papírokkal 2011.06.24 15:01:00
Érdekes ez a magyar használtmotor-piac. Néha böngészem a hirdetéseket, és csodálkozok, mennyien meg vannak kettyósodva. Próbálj csak egy endurót venni: őskövületekért kérnek 3 kilót, és még mindig elvétve akad csak olyan, ami rendszámmal is rendelkezik. Ennyien laknak…..
pepito46 2011.06.26 18:15:39
@ColT: A mutánsok köztünk élnek :)
A vicc az , amikor valakit beengedek magam elé, vagy csak megadom az elsőbbséget a zebránál, akkor csak kikerekedő csodálkozó arcokat látok. ( BMW és beenged\elenged, jéé! )
Nekem is volt 50-es robim, amit tök hivatalosan kereskedésben vettem, de egy véletlen folytán kiderült, hogy két fajta motorral gyártották és én a 80-ast kaptam a kereskedésben 50-es áráért. Így még a kereskedő is csak késöbb tudta meg, hogy 80ccm-est adott el nekem. Kb 1 év használat után vidáman megelőztem 60 km\h- val két csordogáló "motoros sűnt" , utánam jöttek és megkérdezték, hogy minden rendben van-e a mocival? Persze én egyből rávágtam, hogy igen! Mondták, hogy biztos nem 50ccm -es a blokk. Én csodálkoztam egy kicsit, aztán szó-szót követett és megegyeztünk abban, hogy hazamegyek és áttanulmányozom a KRESZT. Legalábbis az idevágó részét. Megtettem! Konklúzió: Tök mindegy hány ccm a robogód blokkja. Ha rendszám nélküliként használod, akkor az segédmotornak számít ugye. Mennyivel mehet egy segédmotoros kerékpár az úton? Ezután szerintem nem is érdemes 50ccm fölötti robogot venni, mert bármelyik tudja a KRESZ szerinti maximumot.