Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kriszti2011

97 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Antalia 2016.07.29 09:02:51
Bibebaba napjai Biuska 2012 június 2012.06.16 14:57:00
Megvolt az első év az oviban. Rendben a nappali szobatisztaság, a kakilás téma is. Ügyesen beilleszkedett, vezéregyéniség az oviban. Barátnői voltak idén: Jeremiás barbi, Csarnai Mirtill (mimi), Lili is volt nálunk, és a Zoé meg a Virág testvérpár. Jóba volt a Mészáros…..
Bibebaba napjai Az ősz 2011.12.16 15:10:00
Jó régen nem írtam, pedig pörgött az élet. Danika járja a hatodika, Biuska pedig elkezdte az ovit. Már második nap elküldött, hogy ő itt ebédel az oviban. Azóta is jól érzi magát. van egy szerelme, a Bendegúz, nagyon aranyos kisfiú. meg a Benedek.Ő is édes, egyébként…..
Biuska nappalra kezd szobatiszta lenni, bár még nem szól, de egész jól tartogatja a pisilést. kakiláshoz pelust kér.Nagyon aranyosakat mond. Tegnap mondta, ő is akar Görögországba menni Danival. Erre én: Anya akkor szomorú lesz. Ő: Anya nyugodj meg, itt van apa. Ő marad. Szervezte a…..
Bibebaba napjai szobatisztaság 2011.05.25 11:32:49
Ukkálknál kb egy hete, nálunk itthon tegnap vettük le egész du-ra a pelust. Már egész jól odafigyel.Egész nap ezt a hülye koszoruslány rucit akarja hordani. Már unom:)Várja az ovit, sokat beszél róla.Kiváncsi vagyok, milyen lesz.Most szo, koszorúslány volt, nagyon élvezte, meg az…..
Nagyon vártuk a húsvétot, ezt az ünnepet még én is szeretem. A tavasz és az újrakezdés miatt. Olyan energiabomba az egész.Főleg itthon voltunk, de mászkáltunk. danikának már több mint egy hete böjt előtti péntek ótatavaszi szünet volt.Ez a tanulás miatt egy felüdülés.Meg a…..
Bianka egy cuki. nem mondja ki az F et, amugy minden mász igen.Pl" Sélek a siuktól'-mondta Sopronban a játszóházba.Tegnap voltunk Vecsésen családi vasárnapon, jó volt.Biuka szépen szinez, többé kevésbé benne marad a vonalban.De a formát nagyjából tartja.Ezen kívül…..
Bius aranyos és jófej. Kicsit hisztis lett mostanság, sokszor nem akar felvenni ruhát, és meghatározza ki öltöztesse, mibe, stb, ha nem ugy van, zokog. Többnyire azért követjük a kis rigolyáit. nagyon szeret más gyerekekkel játszani, Petrával, de főleg Julcsival. Együtt…..
Bibebaba napjai Biuska dec 4. 2010.12.04 21:44:00
Advent van, a készülődés időszaka.Most vaciilálunk a karácsonyi programokon, egy biztos, megyünk Szlovéniába. Néhány hete, megoldódott Bius székrekedése, mintha elvágták volna. Már nem sír. És gyakrabban is van széklete. Ma voltak itt anyu, és apu mikulásozni, Biuka félt a…..
Bibebaba napjai Bius okt 3 2010.10.03 09:49:31
Ma ünnepeljük 2 éves szülinapját:)Olyan édes. Most az új kedvenc: mazsola és tádé.Jön egy csomó vendég, Dorináék, Apuék, Anyu, Jutkáék, Szú..ja és Ukkáék:)Még kell takarítanom, megvennem a tortát, ásványvizeket, stb.Szóval sok a melóm.Ott fenn os ki akarok porszívózni.…..
Bibebaba napjai Bius szept 10 2010.09.10 15:29:33
Szóval Biuska 2010 ősszel...hát gyönyörű, mint mindig, és még annál is gyönyörűbb. Őszi rucikban és harisnyákban..Vettem pár újat. Voltunk a Dobrovicz fogathajtón, meg voltunk a Máté szülinapján. Danikát beiskoláztunk, szerencsésen. Meg készülünk Bius szülinapjára.Ja…..
Bius 23 hónapos. Most már majdnem egy hónapja nem írtam.Ezen a nyáron vhogy sehová sem mentünk Hajdún kívül. Talán mert Bibével olyan macerás. Most a 20-i hétvégén sem. Raj se akart lemenni a szüleihez.Kinn voltunk a 20-i ünnepségen V-en, Bius is, D is, R is.Utána meg a K…..
Bibebaba napjai A dumagép 2010.07.28 13:36:17
Bibe most már mindenfélét mond. Pl Daika elment, Biaka is...sír dani után, nagyon kötődik hozzá.Memóriája nagyon jó, mindent megjegyez, emlékszik.Danit átiratjuk másik suliba, remélem  a "tiszta lap" érzése belendíti majd egy kicsit.B visszaesett a szobatisztaság…..
Először fárasztónal indult a nyaralás. Azt hiszem azért, mert Biuskának és nekem egymásra kellett újra hangolódnunk. Először a fáradságot éreztem,Ez most nagyon jó, és ugy érzem nehéz lesz az ujbóli melóba állás. Igy belenőtt a mindennapjaimba, 2 percre elválunk, és…..
Bibebaba napjai Június 12 2010.06.12 14:33:13
Úgy néz ki, eladtuk a Ganz64-et. Júli 20-án kiköltözünk, és aug 20-tól pedig a Torockó utcai rendelőben bérlünk. Az időt tekintve beköszöntött a nyár, 35 fok van. Pénteken vettem egy csomó ruhát,nyáriasat, meg 2 szandit is...ez feldobott..Sokat melózok, de most élvezem.…..
Bibebaba napjai Gyereknap 2010.05.30 14:24:36
A mostani hétvége csúcsjó volt. Tegnap voltaunk akvavordbe, gyerekekkel, és Jutkáékkal. Biuska már sima uszógumban úszik, lebeg a vizen, élvezi.lkalomszerűen már pisil bilibe, de nem szól még..Tegnap az akvában tízóraiztunk is, meg ott ebédeltünk. Meg itthon is, mert Raj csinált…..
Bibebaba napjai Bili-bii 2010.05.20 09:41:00
Biuska hétfő óta bilibe pisil, alkalomszerűen, már szól is. Azért még hordjuk a pelust is.A Juditéknál van egy zenélő bili, mult szo vettük a  brandonba. Otthon meg egy fehér.Kicsit náthás lett, de egy nap altt elmult, Jutkáék infralámpázták. Ma kiment R salzburgba, tegnap…..
Bibebaba napjai mindeféle 2010.05.13 12:05:43
Biuska már nagyon sokat beszél. A héten hétfőn megkapta a 18 hónapos oltását.Sír ha meglátja a dr nénit. Rajék építettek a kertbe neki egy homokózót.Bius 10 kg amugy kb.Lefoglaltam a nyaralást Hajdún július 1-15-ig.Sok most a meló a csase-ba, most megy a nyári étkeztetés.…..
Jól teltek az ünnepek. Na a plussz kilókat kivéve.Most vagyok 64, előtte már 63 voltam, sőt, 62.5 is.Ma az a terv, hogy elmegyünk a skanzenbe.Szentetndrére. Pénteken jó volt az aqva, utána elvittük Biust játszóra.Aztán még rendeltem 18.30-tól. Szombat du átjöttek Jutkáék,…..
Bibebaba napjai márc 20 2010.03.20 20:43:13
Hát igen. Tavaszi fáradság: ki kell jönnöm belőle..vitamin, sport, szoli, egészséges életmód stb.Most amugy 62.5-63 kg vagyok. vagyis kevesebb, mint Bius előtt. Igyekeznem kell kiegyensúlyozottnak lennem.Most lesz a vezetői pályázatom, ápr 21 ig kell leadnom.Az erkölcsit már…..
Szóvap tegnap hajnalra rámtört egy gasztro inflenza-hánytam többször, és nagyon levert voltam, mondhatnám ugy is, fel sem tudtam kelni egész nap. Vissza ájultam az alvásba.Nagyon le is gyengültem, a telóér sem tudtam odamenni.Ilyenkor annyira rossz, Raj értem jött a gyerekekkel a…..
Bibebaba napjai februári hétvége 2010.02.27 10:53:00
Ma február 27. Biuskával tegnap itthon voltam, mert a Jutka(szitter)hivatalos ügyeket intézett. Voltunk Biussal a Vakondba Cini muzsikán, nagyon ügyes volt Bius, bátran bekapcsolódott, tapsikolt, sétált, mosolygott..szóval élvezte.Biuska nagyon szeret youtube-ot nézni, kb egy hete a…..
Péntek du (febr 19)már pakoltunk is, és 4 körül indultunk avatarba. Avatar egy kissé szocreál hotel, de kis szódával hm hm..Mátrában, www.hotelavar.huinkább a kiránduláson volt a hangsuly. szomnaton elmentünk a palóc baba múzeumba, du meg Gyöngyösre a természetrajzi muzeumba,…..
Bibebaba napjai február 9 2010.02.09 14:15:10
Ma megjártu7k a fülészetet az sztk-ban, szerencsére semmi komoly, han em a torka piros, kapott aktil duot.Már Raj is én is belefáradtunk ebbe az állandó betegeskedésbe.Raujnak is fáj a torka.Annyira kikészültem, mert Biuska ha lázas akkor éber, és kissé agitált.Így 1-től kb fél…..