Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slowclub1

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Stb... 2012.10.10 10:57:18
Eddig nem láthattunk X-men karaktereket a Marvel univerzum filmekben, és valószínűleg nem is fogunk, ugyanis az X-men jogait nem a Marvel, hanem a Fox birtokolja, de Lauren Shuler Donner, az X-men producere elmondta, hogy nagyon szívesen látna egy X-men - Avengers crossovert. "Imádnám.…..
Filmdroid Top 10 James Bond filmek 2012.10.05 18:07:00
1962-ben egy új akcióhős tűnt fel a vásznon. Bond. James Bond. Hűvös eleganciájú brit tikos ügynök, aki felrázva, és nem keverve issza a Vodka-Martinit, Őfelsége különleges engedélyével lelkiismeret furdalás nélkül végez a gonosztevőkkel, gátlástalanul elcsábítja az…..
slowclub1 2012.10.06 13:53:54
@koimbra: Nekem nem nyílt ki a bicska... de már kibiztosítottam a Walther PPK-t!
:-D
Peace!!!
Bár nem mozis téma, azért a képregények szerelmeseinek érdekes lehet, hogy megjelentek az első hivatalos képek a Zöld Íjász sorozatból. A CW csatornának nagyon bejött  a Smallville sorozat, Clark Kent Supemanné válása 10 évadon át ültette le a rajongókat a képernyő elé. Nem…..
A Skyfall a 23. James Bond film, s négy év telt el a Quantum csendje óta. Daniel Craig immáron harmadjára bújhat a 007-es titkos ügynök, James Bond bőrébe. A kérdésre miszerint hány alkalommal teheti még ezt meg, sokak örömére, vagy bánatára Craig azt felelte, hogy legalább két…..
slowclub1 2012.09.07 13:18:53
Filmdroid The Show Must Go On... 2012.08.05 13:30:00
Nagyon nehéz szívvel írom ezt a posztot, Koimbra munkája, az ő hozzáállása, egész egyszerűen pótolhatatlan, ő maga a Filmdroid, ez kétségtelen. Viszont a blog nagyon sokaknak rengeteg örömöt okozott és egyszerűen úgy gondoltuk páran, hogy nem szűnhet meg, nem lehet a…..
slowclub1 2012.08.05 20:44:26
@BeniMan: Kösz!!! :-)
(a végén már nagyon utáltam a bunkó stílusukat)
Itt ülök a monitor előtt és nehezen megy az írás. Na nem azért mert nem volt jó a tegnapi koncert,hanem azért, mert szokásomtól eltérően egyetlen sort sem jegyeztem fel. Ez persze nehezen is ment volna a színpad közelében az év legsúlyosabb buliján... Sok-sok koncerttel a hátam…..
slowclub1 2012.08.05 18:55:55
Filmdroid THE END 2012.08.04 19:54:18
Nem szokás abbahagyni egy több éves és sok ezer látogatóval büszkélkedő oldalt, de én mégis megteszem. 2007 októberében indult útjára a Filmdroid, hatalmas lelkesedéssel vágtam bele azzal a céllal, hogy minél több hírt megosszak az olvasókkal a filmek világából.…..
Filmdroid Alien 3: Bambi Burster 2012.08.02 13:55:22
Az Alien harmadik része főleg arról nevezetes, hogy David Fincher összeakasztotta a bajszát a stúdióval, mindenesetre szerintem sikerült egy tisztességes filmet összehozni. 20 évvel ezelőtt mutatták be a sci-fi horrort, amelyben felbukkant volna a készítők által csak Bambi…..
Filmdroid De kemény! 2012.08.02 09:02:55
Utoljára a Terminátor harmadik részében állhatott a középpontban Arnold Schwarzenegger, az elmúlt években a politikában játszhatott főszerepet. Visszatérve Hollywoodba bevállalta a The Last Stand akció-thrillert, ahol egy unalmas kis határmenti városkába, Sommerton Junctionnek a…..
slowclub1 2012.08.02 10:02:45
@ZF2: Mi az a "kihtráltzák"??? :-)
Christopher Nolan úton-útfélen azt hangoztatja, hogy a harmadik Batman filmje magára hagyja a képregényhőst. Tavaly bizakodásra adhatott okot, hogy Jeff Robinov, a Warner vezérigazgatója azt mondta, hogy Nolan és felesége producerként továbbra is a fedélzeten marad a további sötét…..
A cápák a reneszánszukat élik: van megacápa, bazi nagy vérengző cápa, cápaember, kétfejű cápa és most itt a homokcápa a legújabb agymenés. Természetesen visszafojtott izgalommal vártam, hogy vajon mit voltak képesek megint kitalálni.  Már az elején látható volt, hogy a…..
slowclub1 2012.07.05 12:07:11
@VilMarci: Én megnéztem egy haverommal a "Sharktopus"-t. Ajjaj...
Majdnem kifolyt az agyam egy-két jelenetnél! :-)
Filmdroid Sztriptíz a filmekben 2012.07.01 21:36:00
Channing Tatum és Matthew McConaughey minden kínálkozó alkalmat megragadtak filmes karrierjük során, hogy megmutassák izmaikat. Előszeretettel dobták le magukról ingeiket, ami után majd a csajok azonnal a szék alá folytak. A héten mutatták be Amerikában a Magic Mike-ot, amiben a két színész ismét…..
A gagyi koppintásairól és másolatairól hírhedt Asylum újabb B kategóriás filmet készít elő. Ezúttal Tolkien világába (vagy ahogy ők fogalmaztak: reimagined version of JRR Tolkien) kalauzolják el a kitartó rajongóikat, ugyanis júliusban indul az Age of Hobbit forgatása, amelyhez…..
Filmdroid Jön a Drive folytatása 2012.06.02 13:33:17
A tavalyi év legjobb filmje a Drive volt, Nicolas Winding Refn rendezését szinte mindenhol éltette a kritika, bár pénzügyi fronton nem volt kiemelkedő siker. Az alkotás James Sallis regényéből született, több éven keresztül tervezgették, jó néhány rendező és színész…..
slowclub1 2012.06.03 19:42:56
@Dean6: Szerintem elég nyitott vagyok, képes vagyok megnézni egy napon egy Van Damme - Pókember - Bergman - Fincher kombót is, de ez nem jött be.Van ilyen! :-)
Filmdroid TOP 10 mozis űrhajók 2012.05.26 12:00:00
    ”Prometheus Has Landed”. Alig két hét és a mozikba kerül a nyár egyik legjobban várt alkotása, az Alien előzményfilmje amelyben az emberek egy Prometheus nevű hajóval jutnak el az LV-416-os bolygóra. Ma újra a sci-fi világába teszünk kirándulást, jöjjön…..
Filmdroid Égszakadás előzetes 2012.05.21 09:58:00
Sokat kellett várni a 23. James Bond filmre, miközben az MGM próbálta magát gatyába rázni sokan abban reménykedtek, hogy Daniel Craig-et leváltják, de azért akadtak szép számmal olyanok is, akik ennek ellenkezőjét szerették volna. Végül ismét Craig bújhatott az MI6 aduászának…..
Daniel Craig sokak örömére és egyesek nagy bánatára visszatér James Bondként. A 007-es újabb kalandját Sam Mendes dirigálja, Bond ellenfelét Javier Bardem kelti életre. Meg kell említeni, hogy az operatőri poszton Roger Deakins teljesít szolgálatot. A történet szerint az MI6-et…..
slowclub1 2012.04.12 15:22:18
@mr.roper: Szerintem nem, hanem Dalton. Bár igazából ő sem rossz volt, csak abszolút nem volt Bond karaktere.
ZF2: gondolom a bevételek alapján is alkalmatlan a szerepre, nem? :-) Jó, ez is egy vélemény, és én tiszteletben tartom...
slowclub1 2012.04.13 07:03:22
@ZF2: Lassan 20 éve vagyok Bond-fan, nekem nem kell idő, hogy lássam, hogy ez is jó, csak éppen más, mint az eddigiek. Igen, egy-két dolog hiányzik, a gadget-ek, az akasztófahumor, stb., de ez akkor sem rossz, sőt. Egyszerűen csak komolyabbra van véve a hangulat, hihetőbbek a történetek, "emberibbek" a főgonoszok, és reálisak (amennyire lehet) az akciók. Nincs itt semmiféle színvonalcsökkenés, csak sokan nem tudják elfogadni, ha valami más, mint addig. Sokan viszont igen, úgyhogy nem lesz ebből semmiféle "égszakadás"... :-)
Sőt, most lett egy új szponzora a filmnek, vodka-martini helyett Heineken-t fog Bond inni... Igen, egy újabb "hagyomány" vége. És? :-)
Ja, és nem kutyafejű. Pont jó értelemben vett baltaarcú a csávó, amikor bunyózik, akkor én elhiszem, hogy ez az ember veszélyes... :-)
slowclub1 2012.04.13 11:29:28
@ZF2: Ja, Gemma Arterton is milyen lófejű, mi? :-) Na mindegy, igazából nekem ami Bond, az jöhet ezerrel, Connery-től Craig-ig, meg majd a következő, bárki is lesz...
PEACE!!!
Az Avatar után James Cameron asztalán összegyűlt néhány forgatókönyv, végül ezeket a rendező egy laza mozdulattal lesöpörte. Úgy döntött, hogy inkább az Avatar folytatásait fogja megcsinálni, az ígéretek szerint 2014-re készül el a második rész.Jon Landau az Empire-nak adott…..
James Cameron 2008-ban arról beszélt, hogy az Avatar után egy kisebb költségvetésű filmet szeretne összehozni. Ám a The Dive-ot mégsem fogja ledirigálni, mivel inkább az Avatar folytatásaira koncentrál, de a tervezetet nem süllyesztette a fiók mélyére. Martin Campbellnek, a Casino…..
Ridley Scott a Szárnyas fejvadász óta nem rendezett sci-fit, de annál nagyobb örömmel dirigált régmúltban játszódó alkotásokat. A Prometheust is másra akarta bízni, de a Fox fejesei Carl Erik Rinsch reklámfilmest gyorsan kiborították a rendezői székből és megmondták, hogy csak…..
Az alábbi beszámolót Slowclubster küldte, köszi.Valaha rég, egy messzi-messzi galaxisban...Na, nem is volt ez olyan rég, és nem is volt messze, hiszen tegnap este Budapesten, a Millenáris Teátrumban részt vettem harmadmagammal (ott volt párom és egy barátom is) életem egyik…..
slowclub1 2012.03.12 07:42:12
@A nép fia: Szia! Facebook, Google, 501-es légió honlapja, Millenáris honlap.
Amúgy én is véletlenül találtam rá, de innentől ezeken a fent említett helyeken lehet informálódni.
slowclub1 2012.03.12 10:25:20
@Lord Picard 87: Szívesen!
El kell kezdeni rágni a Pomázi-ak fülét, hogy csinálják meg azt is! Hátha kedvet kapnak hozzá! :-)
www.facebook.com/PomazWindOrchestra
J ügynök továbbra is azt csinálja, amit várnak tőle: Űrlényekre vadászgat, a szemtanúk emlékeit törli vagy megváltoztatja valamiféle hülye szöveggel. Amikor társával, K ügynökkel történik valami J visszautazik a múltba, hogy megtudjon egy fontos információt K fiatalabb…..
John Davis, az Én, robot (I, Robot) és Az erő krónikája (Chronicle) producere megnézte Aaron Sims sci-fi rövidfilmjét és máris nyúlt a telefon után, hogy megérdeklődje miképp lehetnének az övé a megfilmesítési jogok. Sims dirigálhatja a mozis változatot, a forgatókönyvet Guy…..