Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lofaszjoska

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv! Négy rövid történetet mondok.   történet Kávéautomata üzemeltető cég felvételt hirdet technikusnak. Csináltam én már ilyet korábban, jelentkezek, behívnak. Ott ül egy koma, a szokásos tánclépések után ilyet szól nekem: "én most mindenkit ki fogok rugni, mert…..
Aki eddig nem tudta volna eldönteni, hogy részt vegyen-e a Tankcsapda következő budapesti koncertjén, azoknak eláruljuk, hogy igazi celebsereg teszi majd tiszteletét június 14-én a Budapest Park VIP-jában. Idézzük: "Orosz Barbara, Istenes Bence, Árpa Attila, Beck Zoltán (30Y), Tóth Gabi, Tóth Vera,…..
Nem titok, a Facebook profilodat éppúgy végigböngészik a munkaadók, mint az önéletrajzod. Ennek ellenére sokam belesétálnak a legtriviálisabb csapdákba, és olyan információkat osztanak meg magukról, amelyek aligha növelik esélyeiket. Mi az, amit mindenképpen rejts el, ha állást…..
Lofaszjoska 2013.03.19 10:37:34
@Csakjoaruk Webáruház: Nyilván. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a jelenlegi magyar munkaerőpiacon talán ezzel a három végzettséggel lehet a legkönnyebben, hátszél nélkül is elhelyezkedni. Hihetetlen mennyiségű ilyen hirdetéssel lehet találkozni bármely platformon/fórumon/online-offline médiumnál.
Jean-Christophe Bonis francia tanácsadó két éve él Budapesten. 5 éve tagja a CouchSurfingnek. Beválogattam őt is a leghelyesebb CS tagok listámba. Szerettem volna tudni hogyan él egy francia Magyarországon, ezért elhívtam kávézni. Az interjú első része itt…..
Lofaszjoska 2012.12.21 19:29:27
@Dr. Furia: Igaz, de ahogy megemlíti Londont és Párizst a közbiztonsággal kapcsolatban, ugyanúgy tudnék ajánlani Pesten is pár környéket, ahol behúzhatná a nyakát (nappal is...:). A város szép, ezt aláírom-bár az általam kiemelt mondatból ez nem derül ki.Élhetőség szempontjából is tudnék kekeckedni, a jó életminőségre vonatkozóan pedig ajánlom figyelmébe a KSH honlapját, ott aztán szörnyülködhet kedvére:)
A Szerencsejáték Zrt. augusztusban 250 millió forintot adományozott a Ferencvárosi Torna Clubnak. A Ferencvárosi Torna Club elnöke Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, az FTC Üllői úti ingatlana pedig nemrégiben ismét állami tulajdonba került: a magyar állam 5…..