Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amonitas

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alkotás a munkám. Viszont az a helyzet,hogy magával a tűzzománccal ritkán tudom úgy kikapcsolni az agyam,amitől azt az igazi feltöltődést kapnám. Az lenne a logikus ha mondjuk egy fantasztikus matematikai képlet megoldása, kulcs lenne az én relaxáltságomhoz? Szerencsére a logika…..
Csináltam egy válogatás albumot.A számomra inspiráló zenéket tartalmazza. Tökéletes ráhangolódás az alkotásra,amire rásegítettem egy tál forró francia hagymalevessel is.Az asztalon vár rám a rajztömb,hogy amit megálmodtam végre megvalósulhasson.Az ölemben dorombol a…..
Újévi fogadalmak? Sosem szerettem ezt az elnevezést. Megfogadom ezt vagy azt...Nem tudom ti hogy vagytok vele,de ettől a  szótól nem tettre késznek érzem magam,sokkal inkább görcsbe rándul a gyomrom:) Pár éve kitaláltam,illetve ez így nem igaz. A nővéreméknél láttam a…..
  Eltelt ismét egy év. Amióta foglalkozom a tűzzománccal,kétségtelenül ez volt a legmozgalmasabb évem ! Még tavaly ősszel vágtam bele teljes erőbedobással,akkor még főállás mellett.Elképesztő hajtás,nulla szabadidővel.Mikor nem kellett munkába mennem,izzott a kemence és…..
A Bordó,Türkiz és a négyzetes egy méret: kb 4 cm átmérő,a barack színű pedig 3cm átmérő. A nagyok 1400 Ft/db helyett MOST pedig 1050 Ft/db. A közepes  1200 Ft/db helyett MOST pedig 900 Ft/db.       3db 3 cm átmérőjű,és 3db 2cm átmérőjű…..
4cm hosszú füli 1100 Ft helyett MOST 825 Ft           2 cm átmérő mély piros füli (sajnos a fotó nem adja át a színét:( 750 Ft helyett MOST 560 Ft           4cm hosszú füli 1100 Ft helyett MOST 825…..
Szerencsemedál: Minden medálhoz ajándék kapcsos bőrszíj jár! A karácsonyi kedvezmény pedig 2012.december 21. 12:00-ig érvényes! A színek hatásai: Minden fény látható, sugárzó energia. Emlékek, gondolatok jutnak eszünkbe hatásukra. Befolyásolják gondolatainkat,…..
Nem tudom ti hogy vagytok vele..De én imádok szakmai videókat nézni. Egyrészt azért,mert tudom,hogy nagyon nagyon nagyon sokat tanulhatok belőle,másrészt meg lenyűgöz. Ez lehet,hogy szakmai ártalom,vagy szenvedély? Elképesztő sok gyönyörűséget látok abban,amikor fémmel…..
Azt hiszem elég izgalmas utat tettem meg idáig. Bár azt hősiesen bevallom, hogy néha eluralkodik rajtam a kétségbeesés és siránkozás. Nővérem azt mondta egyszer, hogy olyan vagyok, mint egy tűzmadár, aki a poraiból újjászületik. Lehet, hogy igaza van.   Első bejegyzésként…..