Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Masszaszerű izé

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ádám ajánlotta a helyet, én meg látogatás előtt átpörgettem a flash-sekkel megfingatott honlapot, hogy tudjam, mire számítsak. Hát ezek alapján engem meggyőztek:Szervusz, mi vagyunk a Fruccola. Friss dzsúzokat és más finomságokat készítünk. Szereztünk egy klassz kis weboldalt…..
Mivel ma már több olyan termék is tartalmaz koffeint, amelyről nem is gondolnánk, könnyen előfordulhat, hogy az ajánlott napi bevitelt túlhaladó mértékben juttatjuk azt a szervezetünkbe. A koffein megtalálható a különböző energia-és sportitalokban, egyes gyógyszerekben,…..
Hajcsatok Csak egy blöff volt? 2011.07.09 10:39:00
 Behalt a világ legnagyobb online pókeroldala. Alighanem ezrek vethetnek sűrű kereszteket ezreikre. Dollárban.    A Full Tilt Pokert június végén felfüggesztették, miközben a Los Angeles Times úgy tudja, európai befektetők megvásárolták az oldalt üzemeltető céget,…..
Masszaszerű izé 2011.07.10 18:02:04
@Crimson: A "hosszútáv", meg a hasonló hangzatos szavak megfoghatatlan dolgok, hiszen minden egyes embernél mást-mást jelentenek.

Itt jön be a képbe a szerencse, mint olyan, ismerek olyan játékost, aki valószínűleg csak azért nem került Index címlapra a hatalmas nyereményeivel, mert a döntő pillanatokban egyszerűen SOHA nem volt szerencséje. Mindig jó döntést hozott, mindig dominált, aztán lehetetlen módon mindig elvesztette a partit, a balszerencsének köszönhetően. Persze így is nyerő maradt, nem kiemelkedő, de nyerő.

Egy kis tétes játékos, simán elveszít mindent, ha balszerencséje van, hiába játszik jól. És akkor a hozzád hasonló "értetlenek" jönnek azzal, hogy de 1 hónap múlva nyerne. Nem, nem nyerne, illetve nem biztos. Ez teljesen RANDOM. Lehet, hogy nálad egyszer fenn egyszer lenn, míg másnál 3x lenn, egyszer fenn elv érvényesül.

Szóval igen, létezik a hosszútáv, csak nem mindegy, hogy kinél meddig tart a szopóág, s mint ilyen így tökéletesen értelmetlen azt hangoztatni, hogy bárki lehet nyerő játékos. A pókerhez nem elég tanulni (őszintén, tedd a szívedre a kezed, lehet túlmisztifikálni a dolgokat, de ez egy nagyon egyszerű játék, pláne az online változat, ahol arcokat sem látsz.), ha te balszerencsés típus vagy, ez nem a te játékod, ennyi.