Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bizkit23

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kolosi Péter a Sorozatwiki blognak azt nyilatkozta, hogy azért Puskás Peti és Kiss Ramóna vezeti majd a Celeb vagyok, ments ki innen! reality következő felvonását, mert a Rádió 1 nem engedte el Sebestyén Balázst és Vadon Janit. Az RTL programigazgatója elmondta, hogy a Class FM (Balázsék előző…..
Fotó: Alessandro Di Meo - MTI / EPA A Blikk írta meg, kik fognak szerepelni az RTL Klub "túlélős" valóságshow-jának következő évadában, azaz kiket küldenek ki a dzsungelbe a kamerák elé. A lista egy ideig elég magától értetődő, aztán a vége felé hirtelen félrenyel az ember, habitustól függően ki…..
Szombat esténként adja majd legújabb, saját gyártású, fikciós sorozatát a TV2. A csatorna közleményt adott ki, amiben azt írják, hogy december másodikán, szombaton 21:30-tól indul majd a Korhatáros szerelem, Kovács Patríciával és Dobó Katával a főszerepben. Vagyis pont azután, hogy véget ér az RTL…..
Bizkit23 2017.11.14 23:47:16
@kis_kiraly: A trailer alapján lesznek benne mégha soft módon is, de nyílván mutatnak abból valamit mire kell neki a 15 évvel fiatalabb srác. Szóval nem értem, miből veszed hogy nem lesz ilyen.
Bizkit23 2017.11.15 18:37:38
@szociál: Arra a pár percre azért én lehet odakapcsolok ;)
A Sztárban sztár idei évadának második adása volt tulajdonképpen az első, hiszen az egyik új zsűritag, Stohl András távollétében az egy héttel ezelőttin nem volt kiesés, az énekesek elbazseválgattak maguknak a zsűritagok meg tét nélkül röhögtek rajtuk. Na de tegnap! Ott már volt Stohl és tét is, de…..
Bizkit23 2017.09.18 16:22:25
Nos a műsor alapvetően úgy működik, hogy mindenki kap testhezálló énekest és teljesen eltérőt is, amit utánoznia kell.
Minden adásban más és más kapja a stílusidegen és a testhez állóbb sztárt is, de kb mindenki ugyanolyan arányban kap ilyet is olyat is, ha összességében nézzük. Elvégre ettől igazán szórakoztató a műsor, hogy nem csak mindenki a maga kedvenceit nyomja, amivel tud azonosulni (túl egyhangú lenne).
A zsüri pontozása valóban érdekes és elég átlátszó is sokszor ki kinek miért ad éppen annyit amennyit. A 10-es skála abszolút indokolatlan ebben a formában, mert 7 alatt sztem még sosem kapott senki, elég lenne az 5 is bőven, de a 3 meg egyenesen reális lenne az alapján ahogy szavaznak...

Stohl igencsak kimért volt, de azt gondolom ezt beszélték meg vele, hogy neki ezt kell játszania (elvégre színész..) majd a műsorban, a kímért rácsodálkozó objektív szavazót.
Valahol mondjuk érthető is, mert egyedül ő ért az alakításhoz/előadáshoz a zsüri közül, mivel a két mondvacsinált zenész pali meg a nő aki azt gondolja, hogy a zenéhez és az alakításhoz is ért nem igazán mérvadó az érteklés szempontjából.
Persze Majkáék jól el tudják kreténkedni a műsort az tény, ami olykor még szórakoztató is, de jobb így hogy Stohl nem a kreténkedő negyediket játssza, mert akkor teljesen súlytalan kreténkedéssé válna a műsor (ami egyébként a sokadik évad után már így is eléggé az).
1969: Simándy József (ha minden igaz) először énekli el lemezfelvételen a Hazám, hazám című áriát Erkel Bánk bánjából. 1961: Rátonyi Róbert egy tévéfelvételen énekli el a Csárdáskirálynő című operett egyik leghíresebb dalát, a Jaj, cica, eszem azt a... kezdetűt. 2017: a Sztárban sztár ötödik…..
Bizkit23 2017.09.11 13:40:07
Ez a műsor már érezhetően elfáradt, látszik a "sztárok" felhozatalán is.
Mondom ezt mindenfajta rossz indulat nélkül, mert volt olyan évad, amit kifejezetten szívesen néztem és szórakoztam rajta jókat.
Amikor már egy Papp Szabit hívnak a zsűribe, akiről az emberek többségének fogalma sincs ki a fene az, akkor már úgy érzem izomszag van erősen.

Persze jól látható, hogy az emberek egy részét Majka papa szervezte ide, ahogy érezhetően Szabi is az ő műve (régi cimborák, sokat kreténkedtek együtt anno is, közös műsor stb. így most van kivel ökörködni újra) vagy ott van Kollányi Zsuzsi akivel meg konkrétan együtt zenél meg a kis tatai szamuráj spanja... szóval kezd átmenni az egész kicsit Majka Show-ba a színvonal pedig érezhetően süllyedt a korábbi évadokhoz képest, na nem mintha régebben olyan magasa lett volna, de hát ez a műsor nem is arról szól. :)

Talán majd Stohl tudja ellensúlyozni kicsit a műsort, bár abszolút nem értem, hogy jött ő ide a képbe, megérne egy külön misét, hogy hogyan esett rá a választás ebbe a műsorba és ő minek aprópoján vállalta el (Persze nem 2 forintért az nyílvánvaló). Papp Szabit lehet fikázni, hogy nem éppen illik abba a székbe, de azért ő egy zenész ember, akárhogy is nézzük, a Stohl meg kb annyira zenész amennyire Havas Henrik volt anno, szóval nem tudom mi fog kisülni ebből, de félő hogy egy megfáradt kreténkedésbe fog torkollni az egész műsor évada.
Bizkit23 2017.09.11 14:32:14
@Terézágyú: Nyílván alakítaniuk kell az embereknek ez tiszta sor, ebben van is létjogosultsága Stohlnak, de azért a kemény színészi munkától ez messze van, kb annyi tesz a színészi munka, hogy felveszik a sztárok jellegzetes dolgait (Jelmez, allűrök stb), amit ha egész héten át nyomunk egy óvódásnak, akkor ő is ugyanúgy leutánozza addig a pár percig, némelyiknél "sztárunknál" még lehet jobban is... jó példa volt erre mikor kis taknyosokkal ment a műsor :)

Szóval részemről ez az egész inkább Stohl személyének szólt (nem a szinészi mivoltából megkérdőjelezett dolog okán), hogy mit keres itt és miért pont egy színházban alakító botrányos színész kellett oda, mert sztem annyi más embert is be lehetett volna oda ültetni, akivel mondjuk a nép is jobban szimpatizál. Nekem személy szerint nincs vele gondom, de az emberek jórésze úgy van vele, hogy mi a f*szt keres itt ez a narkós barom. :)

Persze valahol nyílvánvaló, kell a nézettség a tv2-nek, a Stohlnak meg a még több pénz. Szegény már biztos éhezett eddig, ezért a Vajna papához fordul segítségért. Akármennyire is érthető meg az ő személyes helyzete és érdekeltsége, valahol mégis megérdemli, hogy fikázzák az emberek, mert felköpött az égbe és most aláállt rendesen...
Vajon meddig gondolják még jó poénnak a médiában, hogy Pataky Attilát kérdezzék az űrkutatás legújabb eredményeiről? A jelek szerint még jó sokáig: az Edda-énekesnek nyilvánvalóan odaát maradt az agya, és a bornírt összeesküvés-elméletei mindig szórakoztatóak ahhoz, hogy megszólaltassák, amikor a…..
Bizkit23 2017.03.01 22:46:07
Emberek! Oké hogy kapásból elvetjük és marhaságnak tituláljuk amit a Pataky mond, mert nyilván ő nem hiteles ebben a témában és kellően lejáratják általa ezt a témát, mert könnyű egy zuhanó ívben repülő celebet befogni erre....DE ha a NASA jelentené be ezeket, amit elmondott, vajon akkor is így állnánk ehhez a témához?

Érdemes azért elgondolkozni pár dolgon...
Én azt gondolom, ha bejelentenék holnap a NASA-nál, hogy a hold teli van idegen városokkal és lényekkel, az emberek java része akkor is csak legyintene egyet és ugyanúgy élnék tovább az életüket alvó állapotban, mert sajnos túlságosan megszokták, ezt a számukra "normálisnak" eladott világot, amiben, ha valaki előáll valami szokatlannal kapásból lehülyézik és elvetik.

Ebből is látszik mennyire programozva vannak az emberek a média és egyéb hírforrások által, olyan szinten, hogy már a gondolkodásra sem hajlandóak, csak kapásból elvetnek és röhögnek valamin, amiről fingjuk sincs.
Lehet fikázni a Patakyt meg a munkásságát, de ez a téma nem róla szól és nem is kéne hogy róla szóljon, hanem valami sokkal többről, csak általa járatják le a témát, aki pedig ezt nem látja, annak még van mit tanulnia...

Kis hazánkban épp elég egy ilyen celeb akire ráhúzzák és már kellően le is van degradálva az adott téma, jelen esetben egy olyan téma, ami rohadtul nem vicces és nem is kéne vele viccelődni, mert kihatással van az egész populációnkra.

Ja és igen, rohadt jó lábai vannak a Demcsáknak, de ha csak idáig jutottunk el ez alatt a videó alatt is, akkor az emberiség tényleg megérett a pusztulásra.
Havi 1 millió forintot bukott Vujity Tvrtko azon, hogy nem tudta palástolni a Berki Krisztián iránt érzett megvetését, ezért múlt pénteken, azonnali hatállyal kirúgták a Tv2-től - harsogja a Blikk. A bulvárlap egy névtelen informátortól úgy tudja, a műsorvezető megbízási szerződéssel vezette a…..
Március 16-tól Kovács Lázárral és megújult szabályokkal várja a nézőket a TV2 gasztrorealityje, a Hal a tortán. Az első héten Liptai Claudia és Till Attila, Sipos Péter és Sipos Tamás, valamint Tóth Vera és Tóth Gabi főz majd párban. A küldetés alcímmel felturbózott évad újdonsága az lesz…..
Ma este, az RTL Klubon...
Bizkit23 2016.01.28 14:57:29
@Specialista: Ő lehet nem multimilliárdos, viszont ő sem csóró és egy Jászai Mari díjas emberről van szó.
Az ilyen nők sosem érik be akárkivel, ami alapjában véve nem is lenne baj, de valszeg, ha ezek az emberek csak egy egyszerű hétköznapi szakmunkások lennének, le se sz*rnák őket.
Itt kezdődnek a problémák..
Bizkit23 2016.01.28 15:19:48
@Spániel: Én spec nem, de elég körülnézni a világban.
Bizkit23 2016.01.28 20:05:07
@sweeney todd: Nem is mondtam, hogy gazdag, de nem akárki és azért nem kell sajnálni.
Itt pusztán arról van szó, hogy ő tipikusan olyan nő, aki nem a normális elvek alapján választ párt és az ilyenekkel van tele a média, ami igencsak rossz példa a fiatal felnövekvő generációnak. Ettől függetlenül még mindig helyén vannak a bájai és még nincs is szétplasztikázva.
Nem kötelező velem egyet érteni, viszont aki ezt nem látja, az valószínűleg vak.
Az biztos, hogy a hardcore X-akták-rajongók nagyon jól fognak szórakozni az elkövetkezendő hetekben: David Duchovny, Gillian Anderson és Chris Carter ugyanis pont ugyanabban az izgalmas stílusban készítették el az új évad pilotját is, mint ami az 1993 és 2002 közti epizódokat jellemezte. Már az…..
Bizkit23 2016.01.26 21:01:12
Szerintem kár fikázni a sorozatot, egy rész után. Még vissza kell lendülniük a régi iramba, felvenni az öltönyt stb. aztán szerintem szép lassan újra be fog ez indulni a régi lendületéhez és formájához méltóan. Még épphogy csak újra felnyitották az aktákat és kezdtek belebonyolódni, az meg hogy a két karakternek most pont a fordítottja lett a nézete a régihez képest, nem valószínű, hogy végleges, nyilván Mulder-ben már épp eléggé összekavarodtak a dolgok, hogy kételkedjen, Scully pedig kezd hinni, mert már érzi, hogy mindent nem lehet a tudománnyal megmagyarázni.
Ez egyfajta karakterfejlődés, és ha most mindegyik ugyanazt a nézetet vallaná amit a 90-es években akkor szerintem az sokkal gázabb lenne, mert az azt jelentené, hogy nem jutottak semmire az eddig megélt dolgok alapján, csak ugyanazokat az álláspontokat durrogtatják.

A másik meg, hogy aki jártas az efféle témákban, annak feltűnhetett, hogy elég sokat vállal a sorozat most is, gyakorlatilag mindent, ami a konteós témák kategóriájába belefér, és ez már az első részből lejött. Egyből bedobták az ufo-s sztorit a 911-el vegyítve, a vitatott Obamás beszélgetés is befigyelt, és egyből az arcunkba kaptuk a szürkéket is, ami lehet kicsit sok elsőre, de gondolom úgy voltak vele, legyen egy erős látványos kis kezdés. Szóval fikázásra én semmi okot nem látok, jó lesz ez csak bele kell lendülniük a sűrűjébe, aztán mehet a móka. :)
Rosszul lett egy Audi R8 V10 tesztje közben a Top Gear új műsorvezetője, a kirúgott Jeremy Clarksont helyettesítő Chris Evans - írja a brit Telegraph. A 49 éves műsorvezető Kaliforniában száguldozott a nagyjából 55 millió forintot érő sportkocsiban, de a teszt annyira megviselte, hogy ki kellett…..
Egyelőre angolul, de kit érdekel. A hangulat megvan. Amerikai premier január 25., magyar másnap a Coolon. ..
Január 24-én jön az USA-ba, 25-én este pedig a Cool műsorára az új, hatrészes miniéávad, amivel egyértelműen azt nézik meg, kell-e az ilyen tartalom 2016-ban a nézőknek vagy sem, és ha igen, akkor majd jön a folytatás, ha meg nem, akkor hat héten át nosztalgiázott egyet a Fox. A…..
Bizkit23 2015.12.27 22:41:23
Szerintem jó ötlet, hogy így egyszer csak beszúrják egy adott videóba a rövid teaser-t, ezzel is jelezve, hogy bizony egy olyan sorozat tér vissza, ami elég meghatározó volt és sok mainak volt a kezdőszele. Az már más kérdés, hogy a másnaposok2-be beszúrva kicsit viccesen hozta most ki magát. :)

Na de vissza a lényegre, ha valaminek, akkor ennek a sorozatnak van létjogosultsága (főleg manapság) és nagyon remélem, hogy több lesz az mint szimpla 6 rész.
Anno a 90-es években, mikor még senkinek sem volt internetje és a tv-ben is csak pár csatorna, akkor ez a sorozat volt az, ami kicsit felnyitotta az emberek szemét és még ha sokszor kicsit túlozva is és olykor már már horrorisztikusan mutatott be dolgokat, nagyon jól rávilágított olyasmikre, amiket az esti híradóban és más hírfórumokban nem igen hallhatott volna az ember. Az meg, hogy pusztán fikció lett volna az összes rész, azt pedig nem lehetett ráhúzni a sorozatra, ugyanis sok résznek valóban köze volt titkos fbi aktákhoz, amitől igazán pikánssá tudott válni ez az egész.
Én egyébként abszolút nem vagyok egy sorozatfan, mert egyik mai sorozat sem tud már lekötni, de a régi x-akták részeket imádtam és ezt is nagyon kíváncsian várom, reménykedve, hogy lesz olyan jó mint a régiek. Az a lidérces zene, az a hátborzongató hangulat és a két nyomozó együttese zseniális volt a maga idejében és mai napig ha meghallom a zenéjét kiráz a hideg. Ezt mai napig egy sorozat, de nem hogy sorozat még filmek közül is csak kevés tudta elérni nálam, hogy már a zenéjétől futkosson a hátamon a hideg.

Az igazi kérdés az lesz, hogy manapság mennyire tudja megállni a helyét és lesz érdekes, mikor az emberek jó része már azért akarva-akaratlanul is benne forog az összeesküvéses témákban és kapja arcába a dolgokat.

Nyilván akik az édesélet meg valóvilág szintű műsorokon élik az életüket, azok ezt pont le fogják tojni, de ez nem is nekik szól, mert ők már annyira fejüket homokba dugva élnek, hogy ha leszállna mellettük egy ufo azt se vennék észre valószínűleg.

Remélem ütős részek lesznek és megél azért jó pár évadot még a 6 részen túl. :)
A harmadik évadban is egy faszi nyerte a TV2 legszórakoztatóbb műsorát, köszönhetően annak, hogy annyira komikusan nézett ki nőnek öltöztetve, hogy nem volt ember, aki kibírta volna röhögés nélkül a produkcióit. Gáspár Laci viszont nemcsak azzal nyert, hogy képes volt elengedni…..
Bizkit23 2015.11.30 15:35:34
@Terézágyú: Pont ráéreztél a lényegre, ugyanis régen nem voltak ilyen műsorok meg a média sem ontotta magából ezt a sok ferdülést mint manapság, mégis vannak jópáran a 40-50-es korosztályban transzik stb...de! ez még normális aránylag, amennyi most van.

Majd nézz körül 30-40 év múlva (bár lehet annyi se fog kelleni), ha megéri az emberiség, hogy mennyi ferde hajlamú és se ilyen se olyan emberke lesz, ha ez így megy és itt most nem csak a transzikról van szó, hanem az összes ferde hajlamú egyénről. Nade ennyit erről, ez nem erről a témáról szól.
Bizkit23 2015.12.01 01:31:05
@sixx: A ferde hajlamú emberek mint mondtam főként a fiatal társadalomra vannak veszéllyel, főleg ha ezt a média idealizálva közli, mert egy gyerek általában az ideákat szeretné követni.
Persze most legyintünk, hogy ugyan már, ez csak egy szórakoztató műsor, jót nevetünk aztán kész és persze én is elvoltam vele, nincs is ezzel baj csak nem árt a dolgok mögé nézni néha, meg, hogy milyen hatással lehetnek egyes dolgok a gyerekekre, mivel a jövő társadalmát ők képviselik majd és félő, hogy elég romlott lesz.

Nem akarok egyébként egy rosszmájú embernek tűnni, mert ezzel a műsorral nincs semmi gond és nem is ettől fog megromlani a társadalom azt azért érezzük, én csak összességében vettem észre a médiában egy olyasfajta romlást, ami nem egészséges már.

Persze jól tudom, hogy mindez szándékos amit tesznek a közmédiában, még ha azt szórakoztatás gyanánt is, mivel egyre több az efféle "nemiségeltűntető" jelenség és ezért se engedném, hogy ha lenne gyerekem nézze a tv-t.
Bizkit23 2015.12.01 11:43:20
@sixx: Tök mindegy minek hívjuk, a lényege egy és ugyanaz, hogy az emberek arcukba kapják egyre jobban a normalitástól eltérő emberkéket, és itt most nem ez a műsor ami főképpen rongáló lehet, mert ez csak egy kis bolhaszem a nagy egészben.

Én összességében beszéltem ezekről a dolgokról, nem is feltétlen a témához szól ez, szóval sztem kár is mélyebben belemenni, mert minden okosabb, tájékozottabb ember tudja, hogy a média egy nagy programozott tudatalatti elmekontroll, aminek a valóságban látjuk visszatükröződését.
Elég csak arra gondolni, hogy egyre több "aberki"-féle ember és műnők sorozata járkál közöttük, de valszeg aki most vagy nemrég csöppent bele a világunkba, annak ez fel sem tűnik, mert ezt veszi normálisnak, nade ennyit erről. Részemről téma off.
Azok után, hogy Frei vagy Deutsch Tamás is kifejezetten jó választásnak bizonyult Friderikusznál, a TV2 feltétlenül jó ötletnek tartotta Berki Krisztiánnal zárni az Összezárva Friderikusszal első szezonját. Berkitől elég merész döntés volt bemenni a műsorba, hiszen a Rubint…..
Bizkit23 2015.11.30 12:09:03
Az biztos, hogy a legnagyobb probléma a Berkivel, hogy pénze van, de arra már esze nincs, hogy ezen felül emelkedjen és ezáltal ő jobb emberré váljon, vagy segítsen másokon, inkább csak él bele a világba a maga kifelé mutogató, egysíkú kirakat életében.

Sajnos minden negatív tulajdonságát nem lehet egyöntetűen az ő számlájára írni, mert az kiderült milyen kép volt előtte gyerekként és mit kapott a szüleitől, szóval valahol meg lehet érteni azt, hogy később miért vált belőle egy ilyen "nagyszerű" ember... viszont az már az ő hibája, hogy felnőtt családos ember létére nem tud és nem is akar ezeken a gyerekbetegségeken felülemelkedni és példát mutatni akár a rossz szüleinek is, hogy bizony eshet az az alma sokkal messzebb is, de ehelyett ő ugyanolyan szar emberré vált, vagy még szarabbá is, csak nagyobb lábon élve, másokat is megfertőzve...

Ha ezt megtenné, hogy kitör ebből, akkor azt mondanám, hogy igen legyen ő A Berki, de így nem más, csak egy buta celeb a sok közül, akinek elvette az eszét a sok pénz és rohadtul nem érdekli, hogy élnek rajta kívül mások is ezen a világon, csak él bele a világba egy hiú vadbaromként mindenen és mindenkin átgázolva.
Az meg számomra külön esettanulmány, hogy ezen vajon mit ehetnek a nők és miért akar sok férfitársam is ilyen lenni...de a válasz azt gondolom abban rejlik, hogy ők is olyan egyszerűek, mint egy százas szög és talán kár is ebbe mélyebben belemenni, mert ez az ember hűen tükrözi csodás társadalmunknak egy jelentős részét.

A lényeg, hogy vannak emberek akiken, már csak egy következő élet segíthet, vagy még az sem.
Magyar idő szerint szombaton érkezik a Netflixre a második Marvel-sorozat a Daredevil után, és mivel eléggé bizsergésbe jöttünk Matt Murdocktól, a világától és a zseniális verekedésektől, illetve magától a Jessica Jones trailerétől is, már alig várjuk, hogy nézhessük az…..
Bizkit23 2015.11.20 15:43:37
@-Szűcs Gyula-: Ő szupergazdag.. ;D
Bizkit23 2015.11.20 16:25:06
@Neoprimitív: Persze a Jessica Jones még lehet jó, ezt nem is vitatom, viszont magát a tényt, hogy sorra jönnek ezekből a hősökből filmek, azt már kicsit unalmasnak találom, mert egyik sem tud már annyira kiemelkedő lenni, csak egyek a tucatból...de ez az én véleményem, nem kötelező vele egyet érteni, viszont ha már Marvel akkor Deadpool mindenek felett. :)
Bizkit23 2015.11.20 17:43:26
@Neoprimitív: Nekem alapvetően nincs bajom a szuperhősfilmekkel, sőt kifejezettem imádom azt amelyik ki tud emelkedni, de a sötét lovagok óta nem nagyon volt ilyen számomra, mert mindenhol csak az izomszagot éreztem és semmi átütő nem volt bennük. Persze hozzá tenném, hogy a sötét lovagok előtt is nagy volt az űr ebben a kategóriában, kezdve a pókemberrel amit sikeresen járattak le 3 résszel és a mai napig erőltetik más színésszel, még kevesebb sikerrel...és még lehetne sorolni a hasonszőrűeket.

Szóval egy szó mint száz, nekem ezekből van elegem, hogy csak vászonra visznek egy képregényhőst, de aztán semmi extra, a rendezőben nincs elég kraft, vagy a forgatókönyv író sem túl elmés, nem tudom, de az biztos, hogy a látvány édeskevés már egy jó szuperhősfilmhez és csak hogy csatlakozzak a hozzászólásodhoz, igen ez nem csak ebben a kategóriában van így, hanem szinte mindnél, mert tucatvilágban élünk, ahol van egy épp aktuális trend, amire ráállnak és arra a kaptafára özönlik minden (szar).

Az ilyen rendező mint pl.: Christopher Nolan, na ő legalább, mert kicsit eltérni a szokásostól és sikerült is neki eredetit alkotni, de nem csak ebben a kategóriában, hanem a sci-fi-ben is, és ilyen rendezőkre lennek szükség, de sajnos az igazán jóból mindig kevés van és ez a filmekre/rendezőkre különösen igaz.
Rengeteg droggal fogták meg a zsaruk Aureliót, harsogja a mai Blikk, rendőrségi informátorokra hivatkozva. A VV6 nyertese állítólag másfél héttel ezelőtt az 51-es főúton hajtott Érsekcsanád és Baja között autójával, amikor megállították a rendőrök egy közúti…..
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..