Regisztráció Blogot indítok
Adatok
My name is Buck and I came here to fuck

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén 24 különböző tormát teszteltünk, köszönhetően annak, hogy legalább 10 új torma érkezett a boltokba, hogy minél nehezebb dolgunk legyen vásárláskor, hogy melyiket is vegyük. Ezért vakteszteltük le mind a 24-ot, hogy könnyebbé tegyük a választást Neked. Előre eláruljuk, hogy a legmagasabb…..
Április 23-án este vált műsorrendet a TV2, az Exatlon és Kasza Tibor vetélkedője helyett jön két vetélkedő, mert ezek szerint a kvízshow az a műfaj, ami üdvözítő lehet a nézettségi versenyben 2019-ben. Ezzel a véleményével a TV2 kábé egyedül van, de ne temessük el a műsorokat előre, az genyóság…..
My name is Buck and I came here to fuck 2019.04.08 13:04:08
Az Exatlon indulásakor ezt írtam a műsorról: Az egész műsor egy bazinagy "hogy állunk a minekkel" kérdés. Lényegtelen, hogy a pályák Dominkán állnak, vagy a Lupa beachen. A versenyszámok felépítése pont olyan elcseszett, mint a Játék határok nélkül emlékezetesen botrányos évadában, ahol teljesen…..
Szép lassan mindenhol elérhetőek lesznek a Spíler-tévécsatornák, miután megállapodott egymással a Liberty Global és a TV2 Csoport. Ennek értelmében február 1-től a UPC Direct kínálatában elérhető lesz a Spíler 2 is, később pedig a még mindig röhejesen hangzó Jocky TV és a Moziverzum is. A UPC Direct…..
"Azok voltak ám a telek!" Ki ne hallotta volna már ezt a frázist idősebbektől? Hogy régen valóban nagyobb telek voltak-e, azt nem tudom megítélni, bár gyerekkoromból több olyan télre is emlékszem amikor combig érő hóban mentünk reggel iskolába, vagy hogy éppen csak gyalogosoknak ásott csapáson…..
My name is Buck and I came here to fuck 2019.01.25 15:46:21
@szeme közé, laposan!: A krumplileves is krumplileves volt! ;)
Palik László fogja vezetni a TV2 januárban induló új műsorát, az Exatlon Hungaryt, írja az Origo. Ez egy külföldről átvett formátum, amit sikerrel vetítettek Brazíliától az Egyesült Államokig.  Az Exatlon Hungaryban két csapat küzd egymással különböző akadálypályákon. Az egykori és jelenlegi…..
Aludni lehet hason, háton, oldalt, kifliben, párnát szorongatva, kutyához bújva vagy macskával a fejünkön, de az biztos, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen fekhelyen műveljük ezt. Hát- és derékfájás, kialvatlanság a jussa annak, aki rossz matracra hajta álomra a fejét esténként, onnan meg csak egy…..
My name is Buck and I came here to fuck 2018.02.03 13:02:47
@fakkjú: :DD ez a poszt eddig mindent visz

@GIrhes: kb. 7-8, de nagyon max. 10 évente célszerű matracot cserélni, nézz csak utána
1. Ha hónapok óta nem volt élő barátnőd Emmán és Marcsán kívül, akkor szállj magadba! Nem azért van, mert kicsi a farkad, (ez az első randi előtt egyébként sem derül ki), hanem mert képtelen vagy ismerkedni. Rossz a kommunikációd, helytelen az önértékelésed, tele vagy…..
A BalatonSound Magyarország prémiumfesztiválja, ez teljesen egyértelmű. A rendezvényen nem csupán, hatalmas tömeg és a magyarság fiataljainak krémje-java jelenik meg, hanem elsőosztályú focisták, celebek, médiaszemélyiségek, de még az Orbán család tagjai is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 'Sound…..
My name is Buck and I came here to fuck 2017.07.04 09:06:54
A TV2 egy szűkszavú közleményben búcsúztatja a időjárásjelentőt, aki a Velvet oly sok kedves pillanatot okozott: Gaál Noémi a mai nappal közös megegyezéssel távozik a TV2-től. A képernyős a csatorna indulásakor, 1997-ben csatlakozott a TV2 csapatához és a kezdetek óta időjárásjelentőként…..
Manapság népbetegségnek számít, hogy aki egy kicsit is jól néz ki, arra rögtön ráaggatják a „cuccal könnyű” jelzőt. Nem mellesleg azzal sem olyan egyszerű, nélküle pedig kifejezetten nehéz marha jól kinézni. A versenyzésről már nem is beszélve. Ahhoz, hogy bárkit ezzel vádoljunk, sokkal többet kell…..
ReCenzor Cigányút. 2016.06.14 09:15:06
Ha - itt és most - választ nem várva, felteszem a kérdést, hogy ártanak e a cigányság ügyének az olyan bűncselekmények, mint a két hete a tanítványai előtt összevert tanárnő esete vagy a szintén mostanában történt Baross téri erőszak, ahol egy életerős roma férfi puszta szórakozásból a nyílt utcán…..
My name is Buck and I came here to fuck 2016.06.14 21:29:04
A mai cikkünkben a férfiolvasók számára szeretnénk kedvezni,bár a hölgyek is példát vehetnek róla, ugyanis egy német rendőrhölgy fotósorozatát hoztuk el nektek, akinek a fotóitól szinte felrobban az Instagram. Adrienne Koleszar Németországban teljesít szolgálatot. Gyönyörű testének köszönhetően…..
Arnoldról már mindenki látott képeket, vannak olyan fotók, amik szinte beleégtek a retináinkba, most mégis sikerült egy olyan gyűjteményre bukkannunk, ami kizárólag privát és talán még soha nem látott felvételeket tartalmaz Schwarzeneggerről. Ezzel az egyveleggel kívánunk mindenkinek jó hétvégét és…..
Mi is megírtuk, hogy Vujity Tvrtko egészen parádés stílusban esett neki kollégájának, Berki Krisztiánnak a Mokka élő adásában nemrég, aminek köszönhetően a TV2 írásbeli figyelmeztetésben részesítette, legalábbis ezt írja a Bors. A Mokka felelős szerkesztőjét is megrótták, amiért Tvrtko egy másik…..
Ha engem kérdeztek, akkor az X-akták új évadát már a zseniális harmadik rész miatt érdemes volt leforgatni, és ha legalább egy ilyen részt össze tudott volna hozni a kurta, hatrészes évad, akkor mindenki önfeledten ünnepelte volna Chris Cartert. A befejező részt még nem láttam,…..
My name is Buck and I came here to fuck 2016.02.23 15:49:57
@nikeairmax csabi: öcsécskéd a radai rosseb. Másrészről ez amerikai gangstarrappes szleng, ha nem esett volna le. De te csak asszociáljál nyugodtan a migránsaidra, meghagyom őket neked, nekem nincs rájuk szükségem ennyi hazai rejtett erőforrás mellett. Van még kérdés? Bánat? Panasz?

grainos1: akkor ezt csúnyán kihagytam (vagy már nem emlékszem) :)
Pontosan 25 éve ismerkedhettek meg a magyar tévénézők a texasi Ewing-család történetével, a Dallassal. Mit jelentett a rendszerváltás utáni első években a magyar nézőknek a sorozatban bemutatott amerikai álom? Hogy lehet, hogy minden idők egyik legnépszerűbb…..
My name is Buck and I came here to fuck 2015.12.29 10:21:39
@Haibane: Az nem "Ne nézz Jock mert bepörgök" volt? :)
November 15-én volt pontosan 50 éve, hogy megjelent az Ifjúsági Magazin első lapszáma. Az indulás után évtizedekig stabil szereplője volt a magyar lappiacnak, nem kellett versengenie a fiatalok figyelméért. Idén áprilisban jelent meg az utolsó szám, és úgy tűnik, ezzel véget is…..
Vérlázító volt, ahogy egymás közt nevezték az egyes beteg embereket. A „cigány”, a „húgyos debil”, „a beszarós” és a „zsírdisznó”, hogy csak néhányat idézzek. Mindezt diplomás, jól képzett emberektől, akik elméletben a gyógyításra tették fel az…..
Egy időre visszavonult a tévézéstől Vujity Tvrtko, a szívbemarkoló riportok és megdöbbentő történetek magyarországi nagymestere, de a TV2 friss közleménye szerint szeptember 21-én visszatér a csatornához. Tvrtko a Napló megszűnése óta nem volt a TV2-n, de a műsor a…..
A Napi Gazdaság úgy tudja, hogy Jegyes-Tóth Kriszta távozik a köztévétől, a helyét pedig a HírTV-től lelépett Földi-Kovács Andrea fogja átvenni, mármint a helye alatt a közéleti beszélgetősműsorokat értem. Földi-Kovács két hete dolgozik hírolvasóként az M1-nél, úgyhogy…..
My name is Buck and I came here to fuck 2015.05.05 20:14:14
@magyaridióta: ja, vicc csatorna lenne, ha nem 80 milliárdunkba (meg még ki tudja, mennyibe még) kerülne és még nevetni is lehetne rajta...
Ilyen nagy még biztosan nem volt az aranytorkú énekesnő. Mariah Carey problémái elől láthatóan az evésbe menekült és nem is hagyta abba. Ennek következtében egészen érdekesen kikerekedett. Szinte rá sem ismerni. Carey-nek világéletében gondjai voltak a kilókkal. Hol vékony…..
My name is Buck and I came here to fuck 2015.04.06 08:48:56