Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oldboy

0 bejegyzést írt és 385 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A heti egyszer, egy órában jelentkező műsor az ATV vasárnapi műsorrendjébe kerül be a Napló Sváby Andrással és az Esti Frizbi Hajdú Péterrel közé, és könyörgök, legyen már a címe valami olyan, hogy Faszomtudja Bochkor Gáborral. Nem az lett sajnos, pedig őszintén reméltem, hogy kell nekik a…..
oldboy 2017.09.12 10:52:33
@Ranó Matyi: ezen most besírtam:)
Cersei inkább az erőszakot választja, Sansa most már a nagyfiúk között játszik, Ser Davos pedig kardot ránt. Csak pár apró részlet az első rendes Trónok harca-előzetesből, amit a hatodik évadhoz készítettek. Ez az évad azért is fontos, mert előbb jön ki, mint a már nagyon várt hatodik regény, így…..
oldboy 2016.03.09 11:42:00
@amorfati: hát csak nem kurvulnak el ennyire, hogy magyarázgassák a múltat:)
oldboy 2016.03.10 08:13:21
@fruzsi623: Nálad a pont :)
oldboy 2016.03.10 08:16:18
@fruzsi623: így még pontosabb a megfogalmazás: "Lehet megnézni azt a másodpercet sokszor, szerintem egyértelmű, Kit!!! tisztelhetünk a személyében"
72 nap múlva visszatér az HBO zászlóshajója, a hetente 10 millió amerikait és kismillió nem amerikait érdeklő Trónok harca, és rendes előzetes ugyan még nincsen hozzá, de egy rakás képet kiadtak az évadhoz. Az ugrás után jön a többi, a fenti csak egy ízelítő, nyugi. Ja, és SPOILERES...
Eredetileg oda a címbe 2014-et írhattam volna, de a nyári blockbuster-szezonra nem lettek készen a vizuális effektek (legalábbis a stúdió ezt hazudta), így maradt a jó kis februári holtszezon, ahol már alapból handicappel indult ez a szerencsétlen űropera. De ha még az lett volna a legnagyobb baj…..
SPOILERES IROMÁNY! Miután J.J. Abrams sikeresen életet lehelt két eltévelyedett franchise-ba, és Joss Whedonnal osztozva geekkirállyá koronázták Hollywoodban ("mondtam anya, hogy egyszer még haszna lesz annak, hogy kiskoromban egész nap a TV, meg a képregények előtt görnyedtem"), a…..
oldboy 2015.12.20 20:45:23
@Intimitás Gourmet:
Bocs. Szerintem egyáltalán nem vívódott Kylo, az elejétől utazott Solora; nem is úgy említette, mint az apját, hanem mint egy idegent. A végső hiányérzettel egyetértek, szépen megcsinálták, de valami... valami mégsem kerek...
A Dal, bármennyire is igyekszik ennek ellenkezőjét kommunikálni az állami tévé, pont olyan műsor, mint a kertévék tehetségkutatói, ugyanazokkal az arcokkal, zsűrivel, közönségszavazással, nyertessel, tűzijátékkal. Éppen ezért nem csoda, hogy a zsűrijében változtatnak…..
Kihúzta a gyufát a köztévé a Rising Star műsorvezetőjénél A Dal című műsorral. A Facebookon közzétett bejegyzésében Majka a következőket kifogásolja: - hogy lehet 2015-ben olyan műsort csinálni, amiben különböző énekesek elénekelnek egy-egy saját dalt, aztán eléneklik…..
Megvan az a film, amiben Jurij Orlov felvásárolja a korrupt tábornokok alól az exszovjet katonai raktárak készleteit, majd afrikai polgárháborúk nem kevésbé korrupt, brutális tábornokainak adja el? A Fegyvernepperben a helikoptertől a tankig visznek mindent, az ezernyi Kalasnyikov…..
Ahhoz, hogy valaki odafigyelve a környezet fenntarthatóságára építkezzen, nem feltétlenül kell mélyen a zsebébe nyúlnia és több évtizedes megtérüléssel számolnia a kezdeti energetikai beruházások tekintetében. Az viszont nem árt, ha van némi elszántság, kézügyesség és…..
Múltkor, mikor Javier Bardem fizimiskáit tekintettük át, már tudtam, a következő "áldozat" a témában Gary Oldman lesz. Talán vele kellett volna kezdeni, hiszen kevés olyan kaméleon van a filmszakmában, mint ő. Ahogy nézegettem a filmjeit és a benne alakított karaktereket, ismét…..
oldboy 2013.01.07 12:49:53
Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett. A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen…..
oldboy 2011.03.29 11:13:27
Kedves barátaim! Mindannyian tudjuk, hogy egy konteós üldözési mániájánál már csak az egója fejlettebb, ezért nézzétek el nekem, hogy egy féligmeddig magánjellegű probléma taglalásával veszek el pár percet abból az értékes időtökből, amelyet ufókutatással, gyíkemberek…..
Több, mint kétéves adósságot próbálok törleszteni az idei év első posztjával. Amikor 2008 decemberében megjelentek az első írások itt, a Konteóblogon, felhívott az egyik régi kollégám és azt javasolta, hogy a mindkettőnket sokáig élénken foglalkoztató Seuso-kincsről…..
oldboy 2011.01.07 10:53:23
Szűk két héttel ezelőtt újabb szavazást engedtem útjára a Konteóbarátok Körének tagsága körében. A témák közé nagy mellénnyel bevettem az azonosítatlan repülő tárgyakat (ufókat) is, és bevallom, nem okozott túl nagy meglepetést, hogy amikor összeszámoltam a voksokat,…..
Subba Rosszfiú 2010.11.18 15:54:00
A Blikk információja szerint bevitték ma a XIII. kerületi rendőrségre Damu Rolandot, miután volt barátnője feljelentést tett ellene. A rendőrség tájékoztatása szerint a Damu tegnap az angyalföldi lakására felment a volt barátnőjével, majd ott feltehetően több alkalommal…..
Én olyan "bele a vaktengerbe" típusú rák vagyok, nem gondolkozom sokat, a számlára nyomtatott 10-12 százalékos felszolgálási díjat is világ életemben elfogadtam a borravaló kimosakodott szinonimájának. Ennek megfelelően ahol ilyet láttam a számlán, ott annyit adtam,…..
Subba RAJ: GHOSTRIDE 2010.10.14 11:56:00
Hozzánk még az interneten is csak évekkel később jut el, de ez nem von le semmit az értékéből. Kiszállni a Maybach-edből vezetés közben, és mellette futni mennyire céltalan és paraszt dolog? FUCK YEAH!  ..
A szürrealitás templomának sekrestyéseként nap mint nap szembesülök megmagyarázhatatlan mulatós videókkal. Az alábbi performanszot azonban olyan tekintettel bambultam végig, mint egy kistérségi halottlátó, aki éppen az imént pálinkázott be Kibédi Ervinnel.   ..
A hatvanas évek Amerikájának légköre, a híres embereket (főleg csúcspolitikusokat) sújtó, akkoriban bekövetkezett erőszakos halálsorozat a legigényesebb ízlésű konteóhívők elvárásait is maradéktalanul kielégíti. Az összeesküvéselméletek kialakulásához és…..
Százegy évvel ezelőtt, Szibéria kellős közepén egy olyan természeti (?) jelenségre került sor, amelyet bízvást benevezhetünk a „huszadik század legrejtélyesebb eseménye” versenyre, és nem tévedek sokat, ha azt mondom, hogy komoly esélyekkel indulhatna valamelyik pontszerző…..
oldboy 2009.10.26 08:46:21
Teargarden by Kaleidyscope címmel jelenik meg az új Smashing Pumpkins-anyag, amit nem is igazán tudjuk, hogy nevezhetünk-e lemeznek, ugyanis egyben nem adják ki. A cím tulajdonképpen 44 dalt tartalmaz, amiket Billy Corgan csapatfőnök egyenként pakol fel majd a weblapra, ahonnan ingyen…..
Noha nem vagyok haditengerészeti szakértő, bátran ki merem jelenteni, hogy laza négyszáz éven keresztül a Royal Navy (vagy – tágabb megfogalmazásban, kvázi jogelődként – az angol, illetve később a brit haditengerészet) volt a példaképe és viszonyítási pontja minden…..
Amikor 1980. december nyolcadikán, hétfő este tizenegy óra körül a New York City-béli Dakota-ház előtt egy Mark David Chapman nevű, 25 éves, zavart agyú fiatalember egymás után ötször meghúzza 38-as kaliberű revolvere elsütőbillentyűjét és ezzel kioltja a Beatles egyik…..
Alaszka délkeleti sarkában, az atabaszk indiánok athna nevű törzsének egykori halász- és vadászterületén található egy – körülbelül 300 állandó lakosú – kis település, Gakona. Határában sétálva az óvatlan látogató (aki talán csak a környék lazacállományát…..
oldboy 2009.10.09 10:17:27
@molnibalage:
a http://www.radartutorial.eu-ról belinkelt kép egy P-14, ilyen Mo.-n is rendszeresítve volt még a '90-es évek elején is... illetve amit láttam, az P-13 volt, 14-es antenna 12-es kocsival...