Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MERAXES13

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi sem egyszerűbb! Kattints a Beállítások -> Megjelenés menüpontra, és pipáld be azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a poszt végén akarsz látni. Ha valami miatt nem jelenik meg, ide kattintva megtalálod az ehhez tartozó hibaelhárítási útmutatónkat...
Kedves Felhasználónk!Lényegesen egyszerűbb lett az avatarok kezelése az Indán. Mostantól bárki, aki rendelkezik Indapass-szal, tölthet fel profilképet, ami a nickje mellett jelenik meg a Blog.hu-ban vagy az Indafotón.Ehhez nem kell mást tenned, mint belépned a profilodba, majd a…..
Satira si umorul Ribi éra 2011.07.24 18:02:24
 Ribi éraHol is kezdjem, kamionos vagyok, nem egy karrier, a nevem Dolby, mert előtte saját hi-fi szaküzletem volt, nekem is kint van a fülke ablakában sárga táblán. A kamionozásról nem lehet sokat, vagy érdekeset mesélni. Az ember egész nap a felezővonalat bámulja, s ezt…..
MERAXES13 2011.07.24 23:00:07
Hello Tibi!A téma a földön hever, most végre meg is írtam. Az Öregasszony, de A Nyugdíjas is lehet a címe. Nem tudom, van-e a témakörből és elfér-e, remélem, hogy igen:)üdvNorbert K -Tudom Anci, tudom. Én se tudok aludni, igen, éjszaka többször is felkeltem, 6 óránál…..