Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naru-chan

168 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar:Az egészet az AnimeAddicts oldalán található hír indította el bennem.Nézzünk pár véleményt ömlesztve, aztán a sajátomat is:(A sajátommal nagyban egyező véleményeket kiemeltem.)"Szánalom. Ez az egész egyszerűen szánalmas. ""Én ezen csak jót röhögni tudok. :DD…..
I cried. For real. Maybe it's because of today's mood (I'm missing somebody, I'm worrying and I don't want to do a thing...), maybe it's because of °C-ute and the song. If somebody didn't know: this song is a cover and remembers the Sendai catastrophe 2 years ago. I don't speak much Japanese, but…..
~Naru-chan blogja~ Love... ♥ 2013.01.16 16:15:12
..
~Naru-chan blogja~ Awesome. ♥ 2013.01.14 22:14:30
Morning Musume - Help me!! (PV) English: Just awesome. ♥ Must love: Mizuki, Ayumi, Eripon, Haruna, Reina, the dance, Mizuki's monolouge, Sakura's voice, Mizuki's lines, Sakura's main line, Reina's "god pose" during the bridge, Masaki's hair & earrings, birdview shots of the dance, the "city…..
A Hello! Project fan page on facebook did this 30 days idol challenge a while ago, I've done it and saved all my answers and all the questions of it and I decided to publicate it here. Enjoy! ^^ Day 1:Who's your favorite idol? - Fukumura Mizuki ^^Day 2:The Idol you hate or dislike - I don't hate…..
~Naru-chan blogja~ Today's playlist 2013.01.13 20:53:06
Zassou no uta (Buono!)BELIEVE★★★ (Buono!)Bravo☆Bravo (Buono!)FEVER (Buono!)Gachinko de Ikou! (Buono!)GO! GO! GOUDA (Buono!)Hatsukoi Cider (Album version) (Buono!)Ice Mermaid (Buono!)Kiss! Kiss! Kiss! (Buono!)Lady Panther (Buono!)Mirai Drive (Buono!)Natsu no Hoshizora (Buono!)Never gonna…..
~Naru-chan blogja~ Asuna *-* 2013.01.10 13:46:42
Soon she'll be on my shelf! *-*Hamarosan a polcomon! *-* ..
English: I'm really into Morning Musume lately. (I still love Buono! from the bottom of my heart, but they didn't have a new release since SHERBET, wich was a bit weaker than partenza, I think, but still good. I'm waiting for the DVD of their Delivery Live.) Probably it's because Fukuchan and the…..
~Naru-chan blogja~ Sorozatlista 2012.06.22 22:44:00
Van már anime listám, dorama listám, most lesz egy sorozatlistám is. Íme: Azok a 70-es évek show1. évad: 25/252. évad: 26/263. évad: 25/254. évad: 27/275. évad: 25/256. évad: 25/257. évad: 24/248. évad: 22/22A Mester és Margarita1/10 Így jártam anyátokkal1. évad: 22/222. évad:…..
Ez az új project a Heroine ni narou ka! mellett. ^^ Természetesen Mizupon helye! ^-^ (Sötét rózsaszín, a videó elején balra hátul.) Egyszerűen imádom ezt a dance shotot!…..
~Naru-chan blogja~ Perfume - VOICE 2012.06.04 17:35:00
Just... so cute! ^^ And creative! ^^ ..
Egyenlőre még csak P-League előzetes van belőle, de azt hiszem, újra szerelmes vagyok! *-* A Buono! következő kislemezét, a Never gonna stop!-ot hallhatjátok, és valemennyire láthatjátok is. Még semmi infó nincs róla ezen kívül, de én már most látom, hogy imádni fogom ezt a…..
*__________* OMG, végre kijött! Fura a stílus kicsit nekem, de tetszik nagyon a szám! ^^ Ami a ruhákat illeti, nagyon bejönnek, igazán szépek benne a lányok (bár Kanon (zöld) haja elég... khm... érdekes lett... X__X), és sokat dob rajtuk, hogy egy kicsivel több sminket kaptak. Kuduu…..
~Naru-chan blogja~ Comeback 2012.06.02 23:13:00
Jó rég nem írtam ide... Szerintem a magánjellegű blogolást nagyrészt berekesztem, és jövök helyette néhány animés/mangás és sok-sok Hello! Projectes dologgal. Kezdetnek akkor itt is van a mai feladatom: lassan már be akarom fejezni a Berryz Koubou Heroine ni narou ka! táncának…..
~Naru-chan blogja~ Aichan.♥ 2011.09.30 18:33:00
Be kell vallanom, nem vagyok egy nagy Morning Musume fan; sőt, "komolyabban" foglalkozni velük csak a Maji desu ka suka! (45. single) megjelenése után kezdtem, mert felkeltette az érdeklődésemet a 9. generáció. (Imádom őket~) Ezen kívül ismerem tőlük a Tomót és a How do…..
~Naru-chan blogja~ Eső 2011.09.19 21:20:00
Ma hideg van, és esik az eső. Elég fárasztó napom volt, de azért az eső javított rajta. Igen, én szeretem az esőt. ^^ Azért azt megállapítottam a délutáni fizikaórámon, hogy annál romantikusabb nincs is, mint amikor neonfény mellett írsz magfizikadogát. <3 :D Na, ma ez csak…..
Ééééélek! Bocs, hogy ilyen sokáig nem írtam, főleg azoknak szól akik aggódtak már értem. ^^ Tehát... Több, mint 1 hónapja nem írtam. Augusztus 11-én éjfél körül megérkeztem az új és ideiglenes "otthonomba", egy közepes repülés után. Körülbelül 2 hétig nagyon…..
~Naru-chan blogja~ Rajz 2011.09.13 20:59:00
Ma megvolt az első triplamatekom~ Furcsa módon élveztem, és még le sem fárasztott. :) Tavaly fárasztóbbak voltak a duplamatekok, szóval elég fura helyzet. xD Szerencsére ma csak 5 órám volt, úgyhogy utána matekozhattam (érettségi felkészítő feladatok) a bioszban, utána…..
~Naru-chan blogja~ Tired. 2011.09.12 19:32:00
Ma elég fáradt napom volt... Azért hétfőn kezdésnek rögtön 9 órával indítani nem a legegészségesebb... Főleg, hogy a 8-9. órám fizika. Leterhel. Én mondom, nem női sportág a fedettpályás fizikafakt (főleg egyedüli lányként - és érzem sajnos lelkileg, hogy ez erősen egy…..
Sziasztok!Kikerült az oldalra a Shiroi Kumo 5. fejezete, Chiaki fordításában, Bubi beírásával.Talán eddig ez a fejezet volt rám a legnagyobb hatással (értsd: bőgtem rajta, mint az állat x'D), úgyhogy ezúton köszönöm, hogy készítitek a projektet, és buzdítanék mindenkit arra,…..
Kaptam előszülinapi ajándékot a héten~ Ő lenne itt az: Abba ne menjünk bele, miért pont Zukki, és hogy hogyan jutott ez eszembe, de aki kitalálja, az kap egy vállonveregetést. :D Zukki egy hiperszuper gépezet, aki nyomtat színesben és fekete-fehérben, scannel és fénymásol, aminek…..
Hát, megint elkezdődött az iskola, ezúttal a 12. év. Fuh... hát, érdekes egyenlőre. Az órarendem megint izgalmasra sikeredett; ezúttal a délelőttjeim szellősek, a délutánok meg tömve vannak, és még nincs berakva egy duplaórám... x'D Na, hát valahogy majd csak megoldódik. Az…..
Ebben a postban pedig leírom, mik történtek velem a nyáron. ^-^ Lamantin Jazz Fesztivál - Mivel ez a fesztivál a mi kis városkánkban van, és mivel Chiaki jazz zenét (is) játszik, a kettő találkozott, na meg mi is, ha már egyszer itt járt nálunk. :) Először az első napon este…..
~Naru-chan blogja~ Partenza 2011.08.30 18:05:00
Augusztus 10-én, pont egy évvel a The Best Buono! válogatásalbum után megjelent a Buono! első mini albuma, Partenza címmel, ami olaszul indulást jelent. Nekem nagyon bejött a borító, habár sokaknak nem tetszett a háttérben levő sok vonal miatt. Ahogy a változatos ruhákból és a…..
Nos, hát jöjjön a beszámolóm a Buono! legújabb kislemezéről, és a hozzá tartozó PV-ről! A single július 20-án jelent meg, sima, és ezúttal kétfajta limitált verzióban! A limitált A lemez a PV kanapés verzióját tartalmazza, míg a B verzió a fehér ruhásat. A Single V július…..