Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lapidus Ted

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyurcsány Ferenc, aki 2004 és 2009-ig volt hazánk miniszterelnöke, nem várt sokat a könyvpiacon való debütálással, szemben más politikusokkal, akik később írják meg memoárjaikat. Persze nem is memoárt írt a volt szocialista kormányfő, hanem a Demos által kiadott, nemes…..
Laci nem bírja kivárni azt a néhány hetet, amíg a horvát autókölcsönző feloldja a zárolt 36 ezer forintját:Én a horvátországi "kellemetlenségünket" szeretném megosztani Veletek. Makarskán töltöttünk egy hetet a barátnőmmel, ahová busszal mentünk, mert gondoltuk…..
  Veszélyben a szólásszabadság! Cenzúra! Diktatúra! Szájkosááár! Jó lenne, ha észrevennénk Szalai Annamáriától az erdőt: számos olyan esettel lehetett találkozni az utóbbi időben, amiknek semmi köze a médiatörvényhez, viszont szépen megmutatják, hogyan is állunk…..
  Magyarországért aggódik egy amerikai szenátor, bizonyos Benjamin Cardin – olvasom a HVG-n. Persze, hogy demokrata párti, persze, hogy az amerikai Helsinki Bizottság elnöke. Cardin szerint a kétharmad nem feltétlenül rossz, ami rendes egy igazi demokratától. Felhozza a…..
Uniós, magyar, árpádsávos, helyi lobogós Országzászló terve Szentkirályszabadján  Az alkotmány hatályba lépésének emlékhelyét alakítják ki a Zöld Pardon jelenlegi területén a Goldmann György téren - írta az Index. Az újbudai képviselő-testület döntése szerint a…..
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: A FORMÁTUM A MODOROS BLOG SILÁNY KOPPINTÁSA. KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A "KÖVETKEZETES" JANCSI BÁCSIRA. TROLLOK, IDE LŐJETEK! :-) (Kissé komolyabbra fordítva: külön köszönet pl. Walter77-nek és még néhány olvasónak, akik igényesen érvelnek,…..
w Szent szar 2011.04.26 06:50:00
Ha volna Orbán Viktor környezetében csak egyetlen mélyen vallásos ember, már szájon kapta volna. A szentségnek nem az a legfőbb ellensége, aki nem hisz benne, hanem aki a krumplilevesét melegíti rajta. Krisztus feltámadt! Ugyanott Wartburg eladó.   Én például legfeljebb…..
Lapidus Ted 2011.04.26 10:07:35
@szárny:
ezt a szar dumát. Hogy legalább magyar.
Mondhatnám, hogy ha neked ez tetszik, akkor én szégyellem a magyarságomat, és akkor neked is igazad lesz, de inkább javaslom, hogy olvasd el a "Foglalod a kurvanyádat" c. írást, pojt erről a kreténségről szól, amit te is előadsz.
Egyre érdekesebb fordulatokat vesz a kismagyar alternatív valóságot bemutató trash reality, a Cohn-Bendit - Papp Dániel ügy. A kirakatrendezők gondos beállítása szerint itt semmi baj nincs, Papp Daninak pártállami időket idézve sikerült felfelé bukni. Szerintem meg két…..
Lapidus Ted 2011.04.10 17:39:23
@val: olyan szinten nem vagy képben, hogy nem értem, miért szólsz hozzá :)
Lapidus Ted 2011.04.10 17:43:42
@val:
szóval. Tudomásod szerint hány gyereket molesztált CB?
Lapidus Ted 2011.04.10 17:56:50
@val: Te érted, miről beszélsz?
Én nem, bocs.
Természetesen nem a zsiráf az a ló, amit bizottság tervezett. Az a teve. A zsiráf az a szó, amit a magyar nácik (jellemzően a kuruc.info szerzői és hozzászólói) használnak a nyilvánosságban a zsidókra.Lovas István a párt központi lapjában Zsiráfok címmel írt jegyzetében…..
w Győz a szittya förgeteg 2011.02.17 05:40:00
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről. Olyan határozottsággal vertük vissza a nemzetközi támadást, olyan sikerrel védtük meg a médiatörvényt, hogy abból a törvényből csak üszkös romok maradtak. Mi így szoktunk győzni, Budapest nemrég megünnepelt védői is ennyit tudtak…..
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..
Tegnap lezárult a magánnyugdíj-pénztári átlépés-maradás ügye. Százezernyi pénztártag nyilatkozott velünk együtt úgy, hogy köszönik szépen, de inkább kiszerződnek a rendszerből. ( megjegyzem ma jött meg az egyenlegközlő a Csányi cégtől, éppen időben basszátok meg)…..
autózz! Legközelebb nekimegyek! 2011.01.19 18:19:00
Nem is tudom, hogy örüljek vagy bánkódjak, amiért András levelében ott van a végén az a kiteljesedést gátló rendőrségi furgon... Sokat írtam mostanában, gondoltam most abbahagyom kicsit, de mindig van valami ami kicsapja a biztosítékot, aztán nekem jobb, ha leírom. :) Szóval.…..
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
Andrást és barátnőjét februárban küldte el a faszba a Gellért pénztárosa, aki azóta már nem a Gellért pénztárosa. Sőt, azóta úgy látszik a vezetőség rájött, hogy igenis lehet és érdemes emberszabású pénztárosokat felvenni.Március elsején meséltem el a történetemet -…..
Vendégkönyvet cenzúrázó, Naiv Ügyfeleket sanyargató magyar apácák a pápa székhelyén? A maga nemében páratlan panaszos levelet kaptunk "a 2 vissza nem térő vendég"-től, akik a Rómában Szent István Ház néven fizetős zarándokházat (egy kétágyas, fürdőszobás…..
Az alanti, jó hosszú történet, amiben egy magyar kislányt elüt egy autó Horvátországban, igen vicces lesz. No persze nem emiatt, még akkor sem, ha a kislány azóta jó úton halad a teljes gyógyulás felé. A sztoriban az a vicces, hogy Zolee teljesen jogos felháborodással idézi fel,…..
A valaha volt legborzongatóbban undorító junkfood-gyerekjáték hibrid bukkant fel az interneten. A Hotdog-lak több mint 4,5 kilogramm pácolt hússzeletből és kóser virsliből áll. Csupán 80 dolláért vannak még a csomagban rablóhúsfák és kerítésnek való húsgolyók.…..
Lapidus Ted 2009.07.24 14:54:52
1
Lapidus Ted 2009.07.24 14:55:50
Az alábbi történet elég hosszú, de a Naiv Ügyfél kérése ellenére nem rövidítettem le, mert annyira tanulságos, és igen szépen megmutatja, hogy a magyar bankok üzleti gyakorlata mennyire ügyfélellenes, kőkorszaki és mélyen kelet-európai. Hősünk, zé, egész extrém dolgokat…..
w Az én antiszemitizmusom 2008.10.18 14:58:00
Határozott véleményünk, hogy a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának egymáshoz való viszonyának súlyos torzulását tükrözi ez az írás éppen úgy, mint az – a Magyar Hírlapban megjelent –, amelyet mottóként idéz, és amelynek – egyesek…..
A Pugtal kolostorról nem sok jót tudhat meg az utazó Kőrösi Csomától, aki keserű szavakban emlékezik meg itteni tartózkodásáról. Ebben a kolostorban találkozhatott újra tanítómesterével, bizonyos Puncog lámával, aki azonban nem volt jó passzban, állítólag „hanyag…..
Minősített naiv ügyfél egy pizzarendelés 25 perces késése miatt volt képes többoldalas levelet írni, illetve vissza is küldette a pizzát, annyira túlgyorsult a nagy várakozásban. Ugyanezzel a lendülettel le is hazugozta a pizzafutárt, aki állítólag tankolni ment előbb az étel…..