Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutyás01

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a hölgyet az óra járásával megegyező irányba látod forogni, akkor a jobb agyféltekédet használod.>Ha a hölgyet az óra járásával ellentétes irányba látod forogni, akkor a bal agyféltekédet használod.>>Néhány ember képes arra, hogy mindkét irányt felismerje, de a…..
  A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az elmúlt hónapokban dolgozta ki az úgynevezett klasszifikációs ajánlás-tervezetét. Ne ijesszen meg senkit az elnevezés, hiszen az nem takar mást, mint a műsorszámok korhatár-besorolására vonatkozó…..
Szeptemberre napolták el az első fokon 2 év 4 hónap letöltendő börtönre ítélt Stohl András perének másodfokú tárgyalását. Ruttner György védőügyvéd eljárási hibára bukkant: egy videófelvétel alapján ugyanis kiderült, Stohl Andrással elmulasztották ismertetni a…..
kutyás01 2011.06.24 09:39:24
@Dacascos: Fura nézeteid vannak. Amit Stohl és védője csinál, már majdnem azt hisszük, hogy ez a normális viselkedés, akinek pörgős az élete, természetes, hogy piálgat vezetés előtt és még szív is hozzá egy kicsit, hogy érdekesebb legyen az út. nem első eset. nem tanult abból sem, ebből sem fog. A tettéért ha nem kap letöltendőt, az lesz a morális csőd. Attól még beszélhet a gyerekeknek arról hogy csúnya dolog ilyet csinálni. A gyerekek okosak és őszinték. Még hogy nem szerepel és visszavonul! A csapból is ő folyik könyörgöm! Zárják már be, annyira szorítok a tanácsnak, hogy legyen ereje meghozni ezt a döntést, a minden oldalról fenyegető nyomás ellenére. A bírónő jól tette hogy rászólt Kulkára, nekem az jött le, hogy nem esik hasra attól hogy a díszes társaság felvonult.